Moje spełnione marzenie Malgocha1960
- ilona2715
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje spełnione marzenie Malgocha1960
Gosiu, a co to za ciekawostka na tym pniu, bardzo oryginalnie wygląda, piękne te begonki szczególnie ta biała przypadła mi do gustu, petunie za momencik zakwitną . Bardzo ładnie kwitną Ci żurawki, czy dobrze widzę to chyba red baron, prawda? Psiaczki urocze, widać, że mają jak w raju, wymizgaj je ode mnie.
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- malgocha1960
Ilonko,na pniu to miniaturowa wierzba boydii,a trawka to faktycznie red baron.Pieski wymiziane.
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
o ho ho...i jukka juz wypuszcza kwiatostan...u mnie jakoś jeszcze się nie doczekałam Pewnie mam za badziewna ziemię
- malgocha1960
Moja juka w trzecim roku istnienia u mnie zdecydowała się pierwszy raz zakwitnąć.Dostałam ją 3 lata temu od koleżanki,u niej nie chciała nie kwitnąć.Miała w tym roku u mnie warunek - albo zakwitnie albo pójdzie za płot,widocznie się bała eksmisji.
- E@K66
- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Małgosiu wszystkie osoby ,które dostały ode mnie Coca Cole robili minę i mieli na twarzy wypisane
'jakaś durna dała mi suchego badyla' ona tak wygląda.
Może tak sie zdarzyc ze dlugo bedzie odbijała,cierpliwości.
'jakaś durna dała mi suchego badyla' ona tak wygląda.
Może tak sie zdarzyc ze dlugo bedzie odbijała,cierpliwości.
-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Małgosiu, tę kalinę mam od niedawna- posadziłam tuż przed Komunia Pawełka. Też mi się bardzo podoba
Fuksję kupiłam już z mnóstwem pąków- pewnie dlatego kwitnie Zresztą co roku kupuję nowe jednoroczne, nie mam serca do przechowywania i sadzonkowania...
Pozdrawiam Cię serdecznie
Fuksję kupiłam już z mnóstwem pąków- pewnie dlatego kwitnie Zresztą co roku kupuję nowe jednoroczne, nie mam serca do przechowywania i sadzonkowania...
Pozdrawiam Cię serdecznie
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Małgoś masz bajeczne ogromne orliki, wyglądają zachwycająco.....w ogóle fioletowa rabata prezentuje sie świetnie
Moje begonie jeszcze nie kwitną....w ogóle nie mam do nich ręki , a tak bardzo podobają mi się kilka bulw mi zgniło, zanim zaczęło rosnąć Niby wiem, ze nie powinnam zbyt dużo podlewać....ale jakoś tak samo wychodziło
Moje begonie jeszcze nie kwitną....w ogóle nie mam do nich ręki , a tak bardzo podobają mi się kilka bulw mi zgniło, zanim zaczęło rosnąć Niby wiem, ze nie powinnam zbyt dużo podlewać....ale jakoś tak samo wychodziło
- malgocha1960
Dzięki Ewuś za odpowiedż,zaraz sobie o niej poczytam,a przede wszystkim wstawię oznacznik.Muszę zrobić zdjęcia pozostałych trawek,żebyś mi je rozpoznała.
Moniko,z tego co czytałam ona bardziej preferuje połcień,a taki krzew był mi potrzebny,zobaczymy jak będzie nam rosła.
Agness,nie wszystkie moje begonie kwitną,posżły do przodu przede wszystkim pomarańczowe,a te,które lubię najbardziej gdzieś stoją albo były wśród dwóch,które zepsuły się.
Moniko,z tego co czytałam ona bardziej preferuje połcień,a taki krzew był mi potrzebny,zobaczymy jak będzie nam rosła.
Agness,nie wszystkie moje begonie kwitną,posżły do przodu przede wszystkim pomarańczowe,a te,które lubię najbardziej gdzieś stoją albo były wśród dwóch,które zepsuły się.
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Małgosiu ,ależ zrobiło sie pięknie w Twoim zakątku tak kolorowo .Podziwiam niezmiennie rękę do begonii u mnie jak na razie tylko 1 wypuściła liście , a tak dawno je posadziłam reszta w letargu .Siewek petunii mas mnóstwo a mnie zaciekawił kwietnik stojący na werandzie super
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Małgosiu, a gdzie kupiłaś taką podpórkę dla powojniczka?
- malgocha1960
Jadziu,kwietnik kupiłam w holenderskim u nas za całe 20 zł.Begonie u mnie nie wszystkie kwitną,czekam cierpliwie.Cieszę się tylko,że tak mi trafiło na cmentarz,że mam w misce 2 białe i 2 czerwone,bo przecież sadzi się w ciemno.
Aniu,te podpórki kupowałam w ubiegłym roku w biedronce,były pakowane po 2 szt w kartonie.Na zdjęciu są własnie 2 sztuki połączone,żeby psy mi nie połamały kwiatów.
Powinnam założyć następną część wątku,ale poczekam kilka dni,bo nie mam już nic do pokazania nowego kwitnącego.Lada dzień niektóre róże,które przetrwały powinny zakwitnąć,dzwonki bylinowe,a jednoroczne wciąż maleńkie.Nie wiem co im jest w tym roku,tyle słońca,a one nie chcą rosnąć.
Aniu,te podpórki kupowałam w ubiegłym roku w biedronce,były pakowane po 2 szt w kartonie.Na zdjęciu są własnie 2 sztuki połączone,żeby psy mi nie połamały kwiatów.
Powinnam założyć następną część wątku,ale poczekam kilka dni,bo nie mam już nic do pokazania nowego kwitnącego.Lada dzień niektóre róże,które przetrwały powinny zakwitnąć,dzwonki bylinowe,a jednoroczne wciąż maleńkie.Nie wiem co im jest w tym roku,tyle słońca,a one nie chcą rosnąć.
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Bardzo tani ten kwietnik .Gdybym takiego widziała zaraz bym go przygarnęła do siebie