Mój kawałek raju...cz.3
- mar33
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2012, o 16:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój kawałek raju...cz.3
Reniu czyżbyś miała jakieś kosmate myśli przytulać się do górnika toż swojego górnika w spoczynku mam w domu i wystarczy za ....... trudno wyczuć
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Mój wątek personalny
Marysiu moje myśli czyściutkie jak górnik po pracy
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
- mar33
No to współczuję temu co się napatoczy na Twoje myśli
Mój wątek personalny
Mój wątek personalny
Marysiu ostatnio to mi rzeczywiście odbija nie tylko w myśleniu
ale i w snach . Co może oznaczać taki sen
Prowadziłam rozmowę z policjantem ale oczywiście nie pamiętam o czym rozmawiała bo moja uwaga była skupiona na jego
brakach w uzębieni czyli tytuł snu Szczerbaty Policjant
No już po dobranocce wiec mykam lulu
Miłej nocki Marysiu
ale i w snach . Co może oznaczać taki sen
Prowadziłam rozmowę z policjantem ale oczywiście nie pamiętam o czym rozmawiała bo moja uwaga była skupiona na jego
brakach w uzębieni czyli tytuł snu Szczerbaty Policjant
No już po dobranocce wiec mykam lulu
Miłej nocki Marysiu
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
- UlaL
- Od: 27 cze 2013, o 23:30
Witaj Marysiu
Odwiedzam Cię aby poprawić sobie nastrój w ten chłodny i już lekko mroźny poranek. pięknie świeci, więc dzień zapowiada się super. Szkoda, że w tym roku tak szybko nastały chłody. Poogladałam Twój ogród, podziwiałam kwiaty jesieni i nadal będę częstym gościem w Twoim ogrodzie.
Pozdrawiam, Ula
Odwiedzam Cię aby poprawić sobie nastrój w ten chłodny i już lekko mroźny poranek. pięknie świeci, więc dzień zapowiada się super. Szkoda, że w tym roku tak szybko nastały chłody. Poogladałam Twój ogród, podziwiałam kwiaty jesieni i nadal będę częstym gościem w Twoim ogrodzie.
Pozdrawiam, Ula
- semper
- Od: 27 lis 2011, o 10:12
Bardzo chciałem zobaczyć tą pustynie i trafiłem do oazy.
Kusicielka z Ciebie.
Kusicielka z Ciebie.
- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Marysiu, dzięki za odwiedzinki i miłe słowo u mnie. Marcinki będę zbierać i jak jakiś nowy się trafi to mu nie odmówię miejsca w siedlisku. Są urocze i wdzięczne. Teraz już tylko one mi zostały. Znów miałam -5
- mar33
Reniu czy ja muszę myć monitor z rana różne sny miewam ale szczerbaci mi się nie śnią a zwlaszcza mundurowi dzisiaj biegałam po polach różanych oj to był piękny sen a jakie róże
Ulu mój poranek też siwy i nawet zmarzła jedyna dalia w ogrodzie, trawa trzaskała pod butami ale słoneczko od wczesnych godzin rannych pięknie świeci, chmurki nie ma ani jednej więc i dzionek będzie piękny dej wolnej chwili, chociaż już tylko jesienne kolory nam zostają
Jurku witam nowego gościa bardzo serdecznie i zapraszam częściej, pustynię można obejrzeć w realu, przecież to tak blisko i w oazie można się zatrzymać
Marzenko zbieraj na swoje siedlisko wszystko a astry są wdzięczne, dzisiaj też u mnie mroźno ale tylko -1, na grzybki jeszcze można jechać
Ulu mój poranek też siwy i nawet zmarzła jedyna dalia w ogrodzie, trawa trzaskała pod butami ale słoneczko od wczesnych godzin rannych pięknie świeci, chmurki nie ma ani jednej więc i dzionek będzie piękny dej wolnej chwili, chociaż już tylko jesienne kolory nam zostają
Jurku witam nowego gościa bardzo serdecznie i zapraszam częściej, pustynię można obejrzeć w realu, przecież to tak blisko i w oazie można się zatrzymać
Marzenko zbieraj na swoje siedlisko wszystko a astry są wdzięczne, dzisiaj też u mnie mroźno ale tylko -1, na grzybki jeszcze można jechać
Mój wątek personalny
Mój wątek personalny
- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Astry jesienią to jest to!!! To ulubione przeze mnie rośliny choć nie zawsze były u mnie w łaskach . Posadzone na peryferiach ogródkowych i tak jest nadal a w ogródku zasiały się 2 na szczęście jakieś obce bo takich akurat nie miałam
Paprociową rabatkę widzę sobie założyłaś też lubię paprocie a i takie leśne uwielbiam i przynajmniej fotki im robię , kiedyś targałam do siebie!A teraz już nie mam miejsca choć paprocie leśne wcale nie są u mnie ekspansywne i nie mam żadnego problemu z tymi co mam .
Miłego dnia Marysiu! Ja dzisiaj w domu bo coś słabuję na zdrowiu , jakaś temperaturka , sensacje żołądkowe wczoraj miałam...muszę się podkurować bo w przyszłym tygodniu lepsza pogoda się zapowiada i ogródek czeka!
Paprociową rabatkę widzę sobie założyłaś też lubię paprocie a i takie leśne uwielbiam i przynajmniej fotki im robię , kiedyś targałam do siebie!A teraz już nie mam miejsca choć paprocie leśne wcale nie są u mnie ekspansywne i nie mam żadnego problemu z tymi co mam .
Miłego dnia Marysiu! Ja dzisiaj w domu bo coś słabuję na zdrowiu , jakaś temperaturka , sensacje żołądkowe wczoraj miałam...muszę się podkurować bo w przyszłym tygodniu lepsza pogoda się zapowiada i ogródek czeka!
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Marysiu
Piękna u cibie jeszcze jesień i kwitnienia
U mnie deko trącone przmrozkami
Piękna u cibie jeszcze jesień i kwitnienia
U mnie deko trącone przmrozkami
- mar33
Maryniu astry jesienne się rozsiewają i wcale nie powtarzają cech 'matczynych'
Paprocie mnie zachwyciły bogactwem kolorów i fantazyjnych liści, trzeba było wykorzystać rabaty pod iglakami, które powyrastały do dużych rozmiarów i zostały utemperowane przez sekator
Leśnych jest w mojej okolicy mało, więc muszę się zadowolić odmianowymi ale z rodowodem
Zdrówka życzę
Aniu dzisiaj rano niestety było siwo na trawniku i zmarzły trójsklepki nowo zakupione, nie pooglądamy ciekawych kwiatuszków
Mimo przymrozku niektóre rośliny dzielnie się trzymają
cdn
Paprocie mnie zachwyciły bogactwem kolorów i fantazyjnych liści, trzeba było wykorzystać rabaty pod iglakami, które powyrastały do dużych rozmiarów i zostały utemperowane przez sekator
Leśnych jest w mojej okolicy mało, więc muszę się zadowolić odmianowymi ale z rodowodem
Zdrówka życzę
Aniu dzisiaj rano niestety było siwo na trawniku i zmarzły trójsklepki nowo zakupione, nie pooglądamy ciekawych kwiatuszków
Mimo przymrozku niektóre rośliny dzielnie się trzymają
cdn
Mój wątek personalny
Mój wątek personalny
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Biały zawilec superowy jeszcze nie widziałam białego ooooo .Ciekawe czy te od Basi wreszcie sie u mnie zadomowia .U mnie też jedna dalia i już musiała paść ofiarą mrozu
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Marysiu a mój onętek siarkowy zmarzł.
Szkoda dalii, bo trzeba będzie na nie bardzo długo czekać. Większość już przekwitła.
Dzielne maluchy bratki to i pod śniegiem kwitną
Szkoda dalii, bo trzeba będzie na nie bardzo długo czekać. Większość już przekwitła.
Dzielne maluchy bratki to i pod śniegiem kwitną