Wiocha, tu się narodziłam na nowo!
- Ginka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 wrz 2014, o 16:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Wiocha, tu się narodziłam na nowo!
A ja chyba zainwestuję w natto, szczególnie że mama cierpi z powodu zablokowanych żył (wyszła rozmowa że ktoś tam wspomniał o mieszance ziół która zbawiennie zadziałała na układ krwionośny tejże osoby), myślę o zakupie zaczynie bakterii a dodatkowo o glince porcelanowej (usuwanie toksyn + minerały), jak i o liposomalnej witaminie C (ale do tego bym musiała zakupić wanienkę ultradźwiękową do własnej produkcji).
"Rolnik sam w dolinie"...a na imię mu Kasia.
"Śpieszmy się kochać ludzi...tak szybko odchodzą"
- Ginka
- Od: 21 wrz 2014, o 16:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Czas poszukać w zielarskim pasty bez fluoru .
"Rolnik sam w dolinie"...a na imię mu Kasia.
- pelagia72
- Od: 2 mar 2009, o 21:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ałła
Pięknie wyglądasz na fotografiach z wnuczką - kwitnąco
Ja też podobnie jak Larysa używam pasty bez fluoru i sody i ruskich - syberyjskich szamponów i balsamu.
A wiecie gdzie balsam Szostakowskiego można kupić
Może spytam Ormian z hali , czasem mają niekonwencjonalne preparaty, może o ubraniach z pokrzyw będą wiedzieć - sprowadzić
No i muszę napisać - żeby nie zapeszyć - wyleczyłam się sama z bardzo poważnej infekcji za pomocą swoich syropów i ziół, no troszku aspiryny i podobnego było, ale bez lekarza i antybiotyków
Pięknie wyglądasz na fotografiach z wnuczką - kwitnąco
Ja też podobnie jak Larysa używam pasty bez fluoru i sody i ruskich - syberyjskich szamponów i balsamu.
A wiecie gdzie balsam Szostakowskiego można kupić
Może spytam Ormian z hali , czasem mają niekonwencjonalne preparaty, może o ubraniach z pokrzyw będą wiedzieć - sprowadzić
No i muszę napisać - żeby nie zapeszyć - wyleczyłam się sama z bardzo poważnej infekcji za pomocą swoich syropów i ziół, no troszku aspiryny i podobnego było, ale bez lekarza i antybiotyków
Laryssa11 bardzo Cie proszę zapodaj mi linki, gdzie kupujesz te szampony, pasty na rosyjskich stronach, proszę jak nie można tu to proszę na pw,
Romaszko, ślicznie wyglądasz z wnusią no proszę jak nas odmładzają nasze wnuczęta, co nie ja też babciuje do dzisiaj, bo pilnuję jedno z bliźniąt i wymyślam różne zabawy, zmyślam bajki, żeby wnuczęcie się u babuni nie nudziło ja z wnusią wczoraj już nie wytrzymałam i w tunelu posiałyśmy sałatę, koperek i powtykałyśmy cebulki na szczypiorek, ale okryłam to włókniną, a teraz wstajemy a za oknem biało już mi się tak chce wiosny, bo na jesień nasadziłam dużo cebulek wiosennych kwiatów, teraz dosadziłam milion pińcet cebulek i tak już bym chciała to wszystko zobaczyć kwitnące
Romaszko, ślicznie wyglądasz z wnusią no proszę jak nas odmładzają nasze wnuczęta, co nie ja też babciuje do dzisiaj, bo pilnuję jedno z bliźniąt i wymyślam różne zabawy, zmyślam bajki, żeby wnuczęcie się u babuni nie nudziło ja z wnusią wczoraj już nie wytrzymałam i w tunelu posiałyśmy sałatę, koperek i powtykałyśmy cebulki na szczypiorek, ale okryłam to włókniną, a teraz wstajemy a za oknem biało już mi się tak chce wiosny, bo na jesień nasadziłam dużo cebulek wiosennych kwiatów, teraz dosadziłam milion pińcet cebulek i tak już bym chciała to wszystko zobaczyć kwitnące
-
- 200p
- Od: 24 lut 2015, o 09:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
O kurczę ale się ciesze, że trafiłam na Pani wątek.
Jest Pani prawdziwym człowiekiem renesansu i skarbnicą wiedzy:).
Będę zaglądać.
Jest Pani prawdziwym człowiekiem renesansu i skarbnicą wiedzy:).
Będę zaglądać.
Pozdrawiam Paulina
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Alu jak patrzę na Ciebie i Biedroneczkę to mogłabyś mieć taką córeczkę Teraz mamusie są dojrzałe Niedawno była taka malutka, ech jak ten czas leci nawet na FO
- vita
- Od: 5 sie 2009, o 20:08
Witaj Ałła Świat i sprawy o których piszesz są mi obce, ale intrygują i trafiają, ot prosto do serca.
Czy znasz sposób w jaki można utrwalić zapach kwiatów botanicznej piwonii? Znasz P. delavayi, wąchałaś?
Jeśli nie, to zapraszam w maju.
Czy znasz sposób w jaki można utrwalić zapach kwiatów botanicznej piwonii? Znasz P. delavayi, wąchałaś?
Jeśli nie, to zapraszam w maju.
- ewikk77
- Od: 8 sty 2010, o 21:21
Romaszko, biedroneczka śliczna, a Ty młodziutką babcią jesteś
pozdrawiam Ewa
- Ewiczka52
- Od: 1 lut 2012, o 14:52
AŁŁA Cudna ta Biedroneczka ale i Babunia niczego sobie - młodziutka
Do następnej części wątku Ałły zapraszamy tutaj.
bab...
Do następnej części wątku Ałły zapraszamy tutaj.
bab...
Pozdrawiam Ewula