Moja nowa, wymarzona działka cz.6
- iwona0042
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moja nowa, wymarzona działka cz.6
Witajcie
Ja dziś spędziłam dzień na działeczce, było upalnie wiec troszkę sadziłam, pieliłam i odwiedziłam naszą koleżankę Danusię, bo mamy blisko do siebie, a przy okazji przywiozłam od Danusi dwie złote rybki , nie pokaże ich, bo zszokowane schowały się w głębinę i za nic wypłynąć nie chciały do zdjęcia. W B dziś fajne motylki solarne były i wpadły mi do koszyka i jeszcze powojniki i trzmieliny, też wpadły do koszyka
Ewuniu
Gosiu lubię to umęczenie na działeczce, a jeszcze jak efekty widać to jestem cała
Martusiu, masz rację spieszy się wszystko na raz, przez tą pogodę, dziś u nas lato było, spiekłam się mocno
Aniu, tylko jak już ją kupisz to zrób jak Dorotka albo Kasia proponują, ja mam na kamieniach posadzone i ta co kwitnie faktycznie nie ma styku z ziemią, a dwie inne muszę koniecznie kamykami obłożyć
Dorotko, prawie tak mam, tyle, że prawie robi wielką różnicę
Kasiu, ja mam i tak sporo roślin w donicach, już nie mam gdzie stawiać, a kamienia sporo, tylko muszę trochę kamieniami je obłożyć bardziej
Musiałam złapać motylka bo tak się kręcił, że zdjęcia zrobić nie mogłam, a drugi nie dał się zfocić
Znikam do pracy na dwa dni, ale potem to chyba czas będzie na nowy wątek, tylko zdjęć trzeba napstrykać troszkę
Ja dziś spędziłam dzień na działeczce, było upalnie wiec troszkę sadziłam, pieliłam i odwiedziłam naszą koleżankę Danusię, bo mamy blisko do siebie, a przy okazji przywiozłam od Danusi dwie złote rybki , nie pokaże ich, bo zszokowane schowały się w głębinę i za nic wypłynąć nie chciały do zdjęcia. W B dziś fajne motylki solarne były i wpadły mi do koszyka i jeszcze powojniki i trzmieliny, też wpadły do koszyka
Ewuniu
Gosiu lubię to umęczenie na działeczce, a jeszcze jak efekty widać to jestem cała
Martusiu, masz rację spieszy się wszystko na raz, przez tą pogodę, dziś u nas lato było, spiekłam się mocno
Aniu, tylko jak już ją kupisz to zrób jak Dorotka albo Kasia proponują, ja mam na kamieniach posadzone i ta co kwitnie faktycznie nie ma styku z ziemią, a dwie inne muszę koniecznie kamykami obłożyć
Dorotko, prawie tak mam, tyle, że prawie robi wielką różnicę
Kasiu, ja mam i tak sporo roślin w donicach, już nie mam gdzie stawiać, a kamienia sporo, tylko muszę trochę kamieniami je obłożyć bardziej
Musiałam złapać motylka bo tak się kręcił, że zdjęcia zrobić nie mogłam, a drugi nie dał się zfocić
Znikam do pracy na dwa dni, ale potem to chyba czas będzie na nowy wątek, tylko zdjęć trzeba napstrykać troszkę
- MariaWy
- 1000p
- Od: 3 lip 2011, o 22:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iwonko Twoje skarpy są fantastyczne oczko jak zwykle urzekające a jak jeszcze zarośnie to dopiero będzie super. . Szkoda że nie poszłam do Biedronki może i mi by coś wpadło do koszyka ?
- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Czy o tę roślinę chodziło Beci123?
http://images62.fotosik.pl/915/91d2e81629fccf61med.jpg
to ukwap dwupienny
http://images62.fotosik.pl/915/91d2e81629fccf61med.jpg
to ukwap dwupienny
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Iwonko z prawdziwą przyjemnością pospacerowałam po Twoim ogrodzie. Jest tak kolorowo i przyjemnie, prześlicznie wyglądają kamienne , piętrowe rabaty.... i jeszcze do kompletu te oczko....super
- ilona2715
- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Iwonko, lewizja super, a ta biała hosta ekstra, trzy razy do niej podchodziłam i dałam sobie spokój, bo za każdym razem przysyłali mi inną, ja również skusiłam się wczoraj na powojnika z B........ Ville de Lyon, gdyż jeszcze chyba go gdzieś upcham, na inne roślinki starałam się nie patrzeć, bo miejsca brak, a było ich naprawdę sporo, Twoje oczko nieustannie zachwyca
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Iwonko witaj majowo
Oczko cudne ale sama wiesz że w twoim oczku to sie zakochałam. Nic na to nie poradzisz mogę je chwalić i ciągle będzie mało. Rabatki z kwiatkami bardzo piękne, cudnie prezentuja sie roślinki kwitnące. A zakupy z B bardzo udane. Nad motylkami tez sie zastanawiałam ale obawiałam się że tego motyka moze mi wiaterek porwać lub Misię bardzo zaciekawić.
Pozdrawiam serdecznie i udanej majówki życzę
Oczko cudne ale sama wiesz że w twoim oczku to sie zakochałam. Nic na to nie poradzisz mogę je chwalić i ciągle będzie mało. Rabatki z kwiatkami bardzo piękne, cudnie prezentuja sie roślinki kwitnące. A zakupy z B bardzo udane. Nad motylkami tez sie zastanawiałam ale obawiałam się że tego motyka moze mi wiaterek porwać lub Misię bardzo zaciekawić.
Pozdrawiam serdecznie i udanej majówki życzę
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- misia i klusek
- 1000p
- Od: 29 lip 2012, o 20:41
Mnie też podoba się Twoje oczko. A jak z wodą jakoś się wymienia? - zastanawiałem się nad tym ale nigdy się nie wgłębiałem.
- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Iwonko pięknej słonecznej pogody i dużo uśmiechu
Pozdrawiam Alicja
- Kasiula17
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Iwonko czekam na nowy wątek ze ślicznościami.
Motylek udało się złapać.
I jak tam miną 1 maja.
Motylek udało się złapać.
I jak tam miną 1 maja.
- iwona0042
Witajcie kochani
Kasiu ! maj minął fantastycznie, oczywiście z wnukami, było pięknie, ciepło i radośnie
Mario krajanko, ostatnio byłam w B i jeszcze były, może zobacz u siebie
Alu
Jacku dzięki, tak to o ukwap chodziło Beatce
Agniesiu dziękuję
Ilonko, koło powojników nie umiem przejść obojętnie, a jeszcze w takich cenach a miejsce i u mnie się już kurczy i to bardzo
Sylwuś, więc nowy wątek otworzę zdjęciami oczka
Krzysiu, wody jeszcze nie wymieniałam, uważam, że nie muszę, pompka chodzi i napowietrza wodę, roślinki widać dobrze, a i rybki widać jak pływają
Kasiu ! maj minął fantastycznie, oczywiście z wnukami, było pięknie, ciepło i radośnie
Mario krajanko, ostatnio byłam w B i jeszcze były, może zobacz u siebie
Alu
Jacku dzięki, tak to o ukwap chodziło Beatce
Agniesiu dziękuję
Ilonko, koło powojników nie umiem przejść obojętnie, a jeszcze w takich cenach a miejsce i u mnie się już kurczy i to bardzo
Sylwuś, więc nowy wątek otworzę zdjęciami oczka
Krzysiu, wody jeszcze nie wymieniałam, uważam, że nie muszę, pompka chodzi i napowietrza wodę, roślinki widać dobrze, a i rybki widać jak pływają
- iwona0042
Zamykam ten wątek, a wszystkich którzy chcą oglądać moje poczynania i tworzyć kolejny wątek ze mną, zapraszam do nowego, który znajduje się tu: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=76028
Moderatorów proszę o zamknięcie tego wątku
Moderatorów proszę o zamknięcie tego wątku