Wielka miłość od maja 2013, czyli działeczka Aneczki. Cz. 5

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Wielka miłość od maja 2013, czyli działeczka Aneczki. Cz. 5

Post »

Dorfi ja z chęcią chapnęłam tę różową gipsówkę, bo białej już mam kilka. Zobaczymy czy ta będzie się równie ładnie prezentować.

Tulipanko bałam się zabrać za tę ławkę, bo i ja nigdy niczego podobnego nie robiłam. Nawet żadnych przecierek. Tylko malowane.
Zadałam jednak milion pomocniczych pytań Połówkowi i jakoś poszło. Teraz myślę o stoliczku a i taca na szklanki by się przydała. ;:215

Tolinko mam nadzieję, że będzie ładnie się prezentować na tle ściany zieleni. ;:333

Oglądałam wczoraj allegr... pod kątem kupna poduszek-siedzisk do mojej ławki. Znalazłam takie śliczne patchworkowe w motywy różane i koronkowe. Teraz, jak wiem już jak wygląda ławka to myślę sobie, że będzie zbyt pstrokato. Lepiej chyba zamówić gładkie szare. Jak myślicie? A do tego jakieś dwa jaśki, jeden w róże i drugi np w paski lub kropki. ;:88
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

No raczej, jak ławka w róże to poduchy gładkie i na odwrót
gloff
1000p
1000p
Od: 2 gru 2011, o 10:21

Post »

Super ławeczka ;:333 szczerze gratuluje efektu końcowego :D szacun że sama wszystko zrobiłaś :D
Awatar użytkownika
Ola2310
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2015, o 13:37
Kontakt:

Post »

Aniu super ci to wyszło. ;:180
Już poprzecierana wyglądała pięknie a co dopiero z motywem różanym. Już ją sobie wyobrażam w twoim zaczarowanym kąciku... Dasz przycupnąć na niej czasem? :lol:
Awatar użytkownika
dorotka350
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 26 maja 2014, o 20:18

Post »

Wow, Ania ;:oj ;:138 ławeczka cudnie wyszła. Zdolna dziewczyna z Ciebie ;:180 Pięknie wyszły motywy różane, a jak ją jeszcze postawisz w otoczeniu różanych krzaczków, to dopiero będzie cudnie ;:215
bietka1964
200p
200p
Od: 19 mar 2013, o 16:19

Post »

KOchana-super wygląda.Niesamowita przemiana.
Awatar użytkownika
elusia723
100p
100p
Od: 14 kwie 2015, o 15:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniu ławka przepiękna ;:138 , metamorfoza genialna, a co do poduszek ja tez bym kupiła gładkie ;:196
chmielakowo
200p
200p
Od: 11 mar 2015, o 20:32

Post »

Aniu cudowna ławeczka ;:138 , aż mnie chęć naszła na podobną lawendową :) chyba moja koleżankę od decoupage poproszę o kilka lekcji :)
Aż poszłam i przyciągnełam z rupieciarni starą po dawnych właścicielach ;:63 teraz musi wyschnąć i będę działać :)
Poduszki wybrałabym raczej gładkie, może w kropki/groszki bo je uwielbiam ;:167
Awatar użytkownika
ewka36jj
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 cze 2012, o 18:31

Post »

Aniu - pomysł z ławeczką fantastyczny, realizacja również. Wielki szacunek! Od prawie roku zastanawiam się nad nauką dequpagu, ale myślałam sobie, że ozdoby na świeczkach , pudełeczkach czy innych drobiazgach zawsze mogę kupić, bo powoli są wszędzie. Ale TO, Twoja ławeczka jest jedyna i niepowtarzalna ;:oj . Chyba wezmę się za naukę, bo ławeczkę już mam.
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Aniu, pomysł świetny z dekoracją na ławeczce, ale masz rację, że poduchy do niej o jednolitym kolorze. ;:138
Awatar użytkownika
Krychna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 mar 2010, o 19:27
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

:wit Aniu cudownie przerobiłaś ławeczkę ;:138 wygląda bardzo romantycznie, a jak jeszcze dojdą poduchy to będzie super :)

Do żółtych róż, które mam pod werandą dosadziłam białe tawułki i hosty biało zielone, fajny zestaw wyszedł, w tym roku myślę dołożyć pomarańczowe nagietki, ciekawe jak się skomponuje ;:3 będzie to słoneczna rabatka. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
nifredil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2012, o 23:21

Post »

Aneczka, ja to bym się z twoim małżonkiem dogadała ;:183 faza przecieranej ławeczki była w moim stylu i do tego pstrokate poduchy ;:224 , ale jak kupisz gładkie to też zbilansujesz pstrokatość ławeczki :lol:
No, ale od początku Po pierwsze tak zaczęłaś narzekać na tego eMa i tą nieciekawą ławkę, że ja pewna byłam, że to jakaś ławeczka koszmarek, a przecież ta jest jest bardzo ładna. Ty wiesz jakie potrafią paskudy sprzedawać w marketach? :roll: A tą ozdobiłaś, wpakowałaś sporo pracy, umiejscowisz w odpowiednim towarzystwie i będziesz zadowolona. A kto wie, może kiedyś natrafisz, przypadkowo, na tą jedną, jedyną, wymarzoną i dla niej także znajdzie się miejsce
Po drugie, mam wreszcie gipsówkę :heja
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aniu prezent od M świetny, a różany motyw wyjątkowo piękny. ;:oj O zdolnościach manualnych nie wspomnę. ;:138 Ławka jak marzenie, ;:215 też jestem za szarymi poduchami. Rośliny spieszą się się do życia, ale to dopiero luty. ;:202 Już mnie kusiło ciąć powojniki, ale czasu zabrakło. Założyłam nowy wątek, bo u mnie w ogrodzie też wiosna. ;:108 .
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”