Kolejny sezon w ROD... cd.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Kolejny sezon w ROD... cd.

Post »

;:180 anabuko1 Aniu takie słowa z rana dodają kopa na nowy fotograficzny dzień a sądzę , że po niedzieli znowu coś tam nowego zakwitnie...A ja na to jak na lato... ;:196 dzięki serdeczne, za miły wpis!

Obrazek

isia60 Każdy człowiek ma swoje indywidualne predyspozycje ;:173 ... Na szczęście jesteśmy inni i każdy po swojemu realizuje swoje pasje i zamiłowania...A Ty zapewne masz swoje talenty i nie możesz sobie krzywdować, że nie są akurat fotograficzne...? Bez przesady.. geniuszy sztuki fotografowania tutaj nie widać... A zdjęcia raz lepsze raz gorsze ,wszędzie ..
Dalie wszystkie dwie już mi kwitną owszem , obie z kapersowych kłączy z B.
Dziękuję za miłe odwiedziny i nie poddawaj się, głowa do góry , aparat w dłoń i oko do ręki! :)
Obrazek

lemonka Izo to miłe, że wejście do mnie należy do Twoich codziennych rytuałów! :D

Obrazek

U mnie w prognozach dzisiaj deszcz ;:oj ...oby o jakiejś przyzwoitej porze, to niech tam mi pada ;:108 ...Dzień chciałabym wykorzystać działkowo.

:wit
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
Biedronka641
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 cze 2012, o 17:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Maryniu i u mnie straszy deszczem. Na razie pokropuje. Niech pada, bo już sucho było.
Piękna ostróżka. U mnie giną. Mam aż 1 sztukę. To miłego ogrodowania. Ja tez idę sadzić, bo coś mi przyszło nowego. :wit
Awatar użytkownika
lemonka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2011, o 13:11

Post »

Przepiękna ostróżka ;:oj
Tak, tak...codziennie rano tu zaglądam. Jeśli nie zaglądam to znaczy, że z jakiegoś powodu nie otwieram internetu :lol:

U mnie teraz pochmurno, ale deszczu podobno ma nie być. Wczoraj były mocno deszczowe chmury i miałam nadzieję, że popada. Niestety nic nie spadło :(
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Poranne serdeczności Izo! ;:196 dziękuję za niezawodność! :D

Obrazek

Biedronka641 Alu u mnie wczoraj postraszyło deszczem na szczęście nie przestraszyłam się i cały dzień spędziłam bardzo czynnie na działce...ostróżki bywają kapryśne ale jak się już zadomowią to jakiś czas cieszą choć to prawda,nie są wieczne...U mnie po zimie wypadło 3 w tym jedna kilkuletnia i 2 zeszłoroczne...

Obrazek
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
kania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2009, o 10:09
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Maryno, piękne widoki pokazujesz i miło mi spacerować po Twoim ogrodzie przy porannej kawie. Zaciekawił mnie Twój pomysł na zadołowane donice z roślinami. Chętnie wykorzystałabym ten sposób w przypadku hortensji, którą mogłabym przenosić w cieplejsze miejsce zimą. Patrząc na to jak nawet wielkie drzewa rosną w szkółkach w donicach, wydaje się to dobrym sposobem.
Maryniu, proszę podziel się ze mną deszczem, bo u mnie na działce nie pada już drugi miesiąc a rośliny cudem trzymają się przy życiu.
Krzaczki Kani
Krzaczki Kani(2)
Pozdrawiam :) - Kasia
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Bardzo ładne ciekawe maki. Takie fioletowe. ;:215
Jeziwki pieknieja
A ta ostrozka cudna. właśnie podobna dzisiaj na ryneczku sobie kupiłam
:heja
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

;:180 kania,anabuko1 dziękuję za sympatyczne odwiedziny i zapraszam do nowego wątku TU

moderatorów proszę o zamknięcie tego wątku

MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”