Ogród IGI , część 8
- MariaTeresa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 lut 2008, o 02:43
-
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród IGI , część 8
IGO
Skalniak piękny , tyle w nim kolorów, a żurawki to tak przemawiają do wyobraźni, że natychmiast bym chciała je mieć.
Już dziś do żurawek zamawiam sobie roślinkę z 1-go zdjęcia z kolorowymi kłosami, miałaś ją w ofercie przed urlopem ale wtedy nie do końca miałam koncepcję na jej lokalizację. Myślę, że na wiosnę też będziesz mogla ją podzielić
IGO podaj mi nazwy żurawek na skalniaku, sprawdzę czy mam je na liście chciejstw i czy są w Twoim wykazie.
Pozdrawiam serdecznie
Skalniak piękny , tyle w nim kolorów, a żurawki to tak przemawiają do wyobraźni, że natychmiast bym chciała je mieć.
Już dziś do żurawek zamawiam sobie roślinkę z 1-go zdjęcia z kolorowymi kłosami, miałaś ją w ofercie przed urlopem ale wtedy nie do końca miałam koncepcję na jej lokalizację. Myślę, że na wiosnę też będziesz mogla ją podzielić
IGO podaj mi nazwy żurawek na skalniaku, sprawdzę czy mam je na liście chciejstw i czy są w Twoim wykazie.
Pozdrawiam serdecznie
-
- 1000p
- Od: 13 sie 2009, o 18:06
Witaj Igo mam do Ciebie pytanie ??? cy zostawiasz na zimę żurawki w donicach na zewnątrz czy może je chowasz gdzieś .
-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Moniko.
Leszczyna, na skalniaku rośnie MARMALADE I RESPERY RIPLES.
Ewa, ja swoje żurawki wszystkie przed urlopem wsadziłam do gruntu , nie zimuję roślin w doniczkach.Ale tam gdzie je kupuję,rosną przed firmą w dużych donicach jako dekoracja, i na pewno zimują.
Liście z drzew spadły, krecik szaleje, co ja mogę Wam pokazać.....
Leszczyna, na skalniaku rośnie MARMALADE I RESPERY RIPLES.
Ewa, ja swoje żurawki wszystkie przed urlopem wsadziłam do gruntu , nie zimuję roślin w doniczkach.Ale tam gdzie je kupuję,rosną przed firmą w dużych donicach jako dekoracja, i na pewno zimują.
Liście z drzew spadły, krecik szaleje, co ja mogę Wam pokazać.....
- Ellaa
- Od: 6 lip 2008, o 23:59
- Kontakt:
Igo u Ciebie zawsze można zobaczyć coś pięknego....każdy fragment Twojego ogrodu jest godny pokazania....pokazuj więc, bo jest na co patrzeć....
a wiesz Iga że dzis zastanawialam sie jak wybierasz liscie ze swoich rabat.,..
pomiedzy żurawek i innych
pomiedzy żurawek i innych
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A mi się przypomniało.....dotarła do ciebie przesyłka od Gabi?Coś z tego żyje?
Bo wiem że wysłała a później się pytała co z tobą bo poczty nie odbierasz .
A ty wtedy obce kraje zwiedzałaś...... .
Bo wiem że wysłała a później się pytała co z tobą bo poczty nie odbierasz .
A ty wtedy obce kraje zwiedzałaś...... .
- AgaNet
- Od: 26 sie 2010, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj
a ja tylko oczy wybałuszam na te piękne kompozycje na skalniaku....
a ja tylko oczy wybałuszam na te piękne kompozycje na skalniaku....
- E@K66
- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Witaj Igo ja też jestem zachwycona , już chyba setny raz i ciągle wracam.To już chyba obsesją staje się spacer po twoim ogrodzie
-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Kontakt:
Ewo, dziękuję, ja też mino zimna i krecika chodzę na spacery.
Agatko, to już kolejny skalniak, i weź pod uwagę,ze mam jakieś papiery ogrodnicze.
Agnieszko, z sadzonkami, to byłaby cała opowieść, powiem krótko, żurawki są tak żywotne, że odłamane , nie ukorzenione kawałki leżały na poczcie 16 dni, i z 9 sztuk żyje 6.
Lisko, liście wybieram wiosną.
Elu, dziękuję.
Przepraszam za to,ze czasem nie widać zdjęć ,ale mały problem z serwerem, zgłoszony, ma się rozwiązać.
Zimny poranek.
Agatko, to już kolejny skalniak, i weź pod uwagę,ze mam jakieś papiery ogrodnicze.
Agnieszko, z sadzonkami, to byłaby cała opowieść, powiem krótko, żurawki są tak żywotne, że odłamane , nie ukorzenione kawałki leżały na poczcie 16 dni, i z 9 sztuk żyje 6.
Lisko, liście wybieram wiosną.
Elu, dziękuję.
Przepraszam za to,ze czasem nie widać zdjęć ,ale mały problem z serwerem, zgłoszony, ma się rozwiązać.
Zimny poranek.
- dodad
- Od: 21 cze 2009, o 18:22
Oj zimno sie człowiekowi robi od samego patrzenia brrr...
Ogród żurawkowy i jesienią jest bardzo piękny dlatego studiuję uważnie twoją listę
Oregon trall urocza.
Ogród żurawkowy i jesienią jest bardzo piękny dlatego studiuję uważnie twoją listę
Oregon trall urocza.
- maniusika
- Od: 18 mar 2009, o 20:50
piękne skalniaki i ładnie wyglądają na nich żurawki .. znowu mi przybyło miejsca do nasadzeń żurawek ale to już będę kupowała na wiosnę takie które lubią słońce .. ładnie wyglądają rabatki w szronie tylko szkoda że już się po nim kwiaty nie podniosły ,co innego żurawki ,zawsze są piekne ..
-
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
IGO
Tak pięknie pokazujesz ogród w oszronionej szacie, żal mi ściska serduszko, że nie mogę na swoja działkę w kapciach wyskoczyć i te kilka oszronionych żurawek sfocić, Nie ma to jak ogród przy domku.
Twój ogród o każdej porze roku zaprasza na spacery, ale pracy to on też wymaga żeby tak wszystko utrzymać w ryzach.
Tak pięknie pokazujesz ogród w oszronionej szacie, żal mi ściska serduszko, że nie mogę na swoja działkę w kapciach wyskoczyć i te kilka oszronionych żurawek sfocić, Nie ma to jak ogród przy domku.
Twój ogród o każdej porze roku zaprasza na spacery, ale pracy to on też wymaga żeby tak wszystko utrzymać w ryzach.