Zakątek Annes77 część 2 ...wiosna:)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
persymona
200p
200p
Od: 7 mar 2012, o 15:12
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Zakątek Annes77 część 2 ...wiosna:)

Post »

Witaj :wit Przejrzałam ostatnie strony Twojego wątku na szybko i ojej jak ja zazdroszczę takich kolekcji ;:oj ale w pozytywnym znaczeniu
Przepiękne clematisy zamówiłaś cudeńka a biały ząbkowany pierwiosnek śliczności ja kupiłam fioletowy ale chyba w tym roku nie zakwitnie.
Powalił mnie Twój talent artystyczny piękny dzbanek...podziwiam talent:)
lato,lato,lato... echże ty :*
Mój mały raj- ogród Magdy
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aniu fajny truskawkowy zagonik u mnie tylko parę sztuk ale też już się cieszę na ich owoce ,bo dostałam od forumowej koleżanki truskawki powtarzające owocowanie .Jestem ciekawa smaku tych truskawek .Twoja koperkowa w bardziej zaawansowanym stadium niż moja .U mnie również pokazują sie już różane pąki :heja Zdrowych Świąt ;:196
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
terlica
500p
500p
Od: 24 mar 2013, o 07:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aniu czy ja dobrze widzę ,że w truskawkach siedzą też róże?
Pozdrawiam-Ewa
Awatar użytkownika
Ruda_Zaba
1000p
1000p
Od: 28 cze 2012, o 19:29

Post »

będzie truskawek a truskawek :)
Chusteczka na R.O.D <-- wątek ogólny
róże na chusteczce <-- wątek różany
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Aniu11 widziałam dziś w Biedronie rh,stały sobie na palecie,ale bardzo malutkie pączki miały ;:224
Takiego żółtego chętnie bym przygarnęła ;:333

Madziu wyglądam słoneczka z niecierpliwością,bo przez tą mieszaną pogodę ostatnio chyba coś się do mnie przyplątało...i teraz nie wiem,czy to alergia,czy katar po prostu....nie zniosę sytuacji jak nos mi się znów zapcha,a tu takie zapachy potraw świątecznych ;:131
Truskawy zamawiałaś na all? Oj to musiałaś źle trafić...a komentarze sprawdzałaś?

Persymona witaj w moich progach ;:108
I Ty w szybkim tempie dorobisz się kolekcji,jeszcze z rok na forum i miejsca zabraknie ;:303
Dzbanek to takie pierwsze potyczki z decoupage ,bawię się tym,a przy tym można wyczarować fajne cudeńka ;:333

Jadziu truskawki...jak ja lubię jeść prosto z krzaczka:) W rtm roku będzie ich już więcej,moja mamcia dostała młode sadzonki od swojej koleżanki.Cieszę się,że w sumie je mamy,będzie co zajadać....
Ciekawe jak koperkowa i w jakim stadium ? Jadziu Tobie również życzę Zdrowych,Spokojnych Świąt ;:108

Terlica dobrze zauważyłaś ;:306 Kilka krzaczków wcisnęłam pomiędzy truskawki i powiem Ci,że one najlepiej rosną np.Charles Austin i Hot Chocolate ;:108 Niestety pomału brakuje mi miejsca na nowe róże :oops:

Rusa zaba liczę na truskawy,aż teraz ślinka mi cieknie jak pomyślę,a są słodkie ;:333

Rosarium Uetersen na pniu znów ładnie przezimowała pod okryciem z moich zużytych rajstop ;:306

Obrazek

A psik ;:219
Awatar użytkownika
Ruda_Zaba
1000p
1000p
Od: 28 cze 2012, o 19:29

Post »

Kurczaki, to ja jutro lecę zobaczyć co jest w biedrze. :)
Chusteczka na R.O.D <-- wątek ogólny
róże na chusteczce <-- wątek różany
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2010, o 11:47

Post »

Aniu, zapodział mi się gdzieś ostatnio Twój watek, więc teraz nadrabiając zaległości cofnęłam się o kilka stron podziwiając cudowną wiosnę w Twoim ogrodzie, piękny ten Twój żagwin i ja się wreszcie go doczekałam :heja, a piwonia koperkowa, która będzie Ci kwitła ;:63 jest od dawna i nadal w sferze moich marzeń. Wciąż chwalony pierwiosnek ząbkowany jest na prawdę uroczy, więc trudno o nim nie wspomnieć, a ozdobiony metodą decoupage dzbanek powalił mnie na kolana, kurczę muszę kiedyś spróbować, bo od dłuższego już czasu chodzi to za mną. Czytałam, że jesteś od niedawna szczęśliwą posiadaczką róży Hot Chocolate i ja się na nią skusiłam, posadzona już rośnie, strasznie ciekawa jestem jej kwiatów, mam nadzieję, że będzie nam dane je zobaczyć.
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44

Post »

Może Ania chce dorobić się mutacji, by na krzaczkach truskawek kwitły różyczki..? :twisted:
Awatar użytkownika
terlica
500p
500p

Post »

Aniu no to kamień z serca mi spadł :D
Bo ja moją nową różankę zakładam w warzywniku i zastanawiałam się czy się przyznawać :;230
Pozdrawiam-Ewa
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

U mnie mała różanka również na miejscu warzywnika :;230
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
terlica
500p
500p

Post »

No to nowy klub zakładamy :D
Pozdrawiam-Ewa
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Ruda zaba ja też jutro chyba dolecę do B po żółtego rh...już w zeszłym roku mogłam kupić,ale wybrałam innego ;:108

Ilonko cieszę się z Twojej wizyty,od dawna podziwiam ogród,którym się zajmujesz ;:108
Rzeczywiście troszkę nowych nabytków kupiłam,oczywiście dzięki naszemu forum ;:333
Uwielbiam lawendę i wszystko co jest z nią związane,pomyślałam,że aby nie kupować naprawdę drogich gadżetów z jej motywem to sama coś umaluję,a przy tym ile to radości :tan Na balkonie mam wiadro metalowe,dostałam je niedawno od mojej babci,mam zamiar ozdobić je w czosnki te nasze piękne fioletowe,które zdobią nasze ogrody.Serwetki już kupiłam,tylko jak zrobi się cieplej ruszam z wiadrem ;:108
Różą Hot Chocolate zaraziłam się od naszej forumowej Justi,ona ma ich kilka krzaczków i co roku czaruje brązowo-czerwonymi kwiatami ;:167
Cieszę się,że masz tą samą odmianę ;:333

Aniu hmm o tym nie pomyślałam ;:306 No wiesz nie miałabym nic przeciwko jeśli na różyczkach dyndałyby truskawki ;:306

Ewuś ja się tego nie wstydzę,myślisz,że tylko my dwie tak robimy? ;:306

Jadziu widzę,że nas więcej...w końcu trzeba umiejętnie wykorzystać ziemię,wtedy kiedy nic tam nie rośnie tzn zostają po zbiorach same liście ;:306

Orliki
Obrazek
Awatar użytkownika
Madziagos
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 10 kwie 2012, o 21:44

Post »

Aniu,

przyszłam z rewizytą. Śliczne masz roślinki. Zauważyłam, że Twoja M. Galaxy już kwitnie. Mojej dopiero rosną pąki. Ale przestałam się dziwić, kiedy zobaczyłam, że jesteś z zielonogórskiego. U mnie wegetacja dopiero się rozkręca.
Z pozdrowieniami, Magda
Moje wątki Moje drogi... Aktualny
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”