Zakątek Annes77 część 2 ...wiosna:)
- persymona
- 200p
- Od: 7 mar 2012, o 15:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Zakątek Annes77 część 2 ...wiosna:)
Witaj Przejrzałam ostatnie strony Twojego wątku na szybko i ojej jak ja zazdroszczę takich kolekcji ale w pozytywnym znaczeniu
Przepiękne clematisy zamówiłaś cudeńka a biały ząbkowany pierwiosnek śliczności ja kupiłam fioletowy ale chyba w tym roku nie zakwitnie.
Powalił mnie Twój talent artystyczny piękny dzbanek...podziwiam talent:)
Przepiękne clematisy zamówiłaś cudeńka a biały ząbkowany pierwiosnek śliczności ja kupiłam fioletowy ale chyba w tym roku nie zakwitnie.
Powalił mnie Twój talent artystyczny piękny dzbanek...podziwiam talent:)
lato,lato,lato... echże ty :*
Mój mały raj- ogród Magdy
Mój mały raj- ogród Magdy
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu fajny truskawkowy zagonik u mnie tylko parę sztuk ale też już się cieszę na ich owoce ,bo dostałam od forumowej koleżanki truskawki powtarzające owocowanie .Jestem ciekawa smaku tych truskawek .Twoja koperkowa w bardziej zaawansowanym stadium niż moja .U mnie również pokazują sie już różane pąki Zdrowych Świąt
- terlica
- 500p
- Od: 24 mar 2013, o 07:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu czy ja dobrze widzę ,że w truskawkach siedzą też róże?
Pozdrawiam-Ewa
- Ruda_Zaba
- 1000p
- Od: 28 cze 2012, o 19:29
będzie truskawek a truskawek
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Aniu11 widziałam dziś w Biedronie rh,stały sobie na palecie,ale bardzo malutkie pączki miały
Takiego żółtego chętnie bym przygarnęła
Madziu wyglądam słoneczka z niecierpliwością,bo przez tą mieszaną pogodę ostatnio chyba coś się do mnie przyplątało...i teraz nie wiem,czy to alergia,czy katar po prostu....nie zniosę sytuacji jak nos mi się znów zapcha,a tu takie zapachy potraw świątecznych
Truskawy zamawiałaś na all? Oj to musiałaś źle trafić...a komentarze sprawdzałaś?
Persymona witaj w moich progach
I Ty w szybkim tempie dorobisz się kolekcji,jeszcze z rok na forum i miejsca zabraknie
Dzbanek to takie pierwsze potyczki z decoupage ,bawię się tym,a przy tym można wyczarować fajne cudeńka
Jadziu truskawki...jak ja lubię jeść prosto z krzaczka:) W rtm roku będzie ich już więcej,moja mamcia dostała młode sadzonki od swojej koleżanki.Cieszę się,że w sumie je mamy,będzie co zajadać....
Ciekawe jak koperkowa i w jakim stadium ? Jadziu Tobie również życzę Zdrowych,Spokojnych Świąt
Terlica dobrze zauważyłaś Kilka krzaczków wcisnęłam pomiędzy truskawki i powiem Ci,że one najlepiej rosną np.Charles Austin i Hot Chocolate Niestety pomału brakuje mi miejsca na nowe róże
Rusa zaba liczę na truskawy,aż teraz ślinka mi cieknie jak pomyślę,a są słodkie
Rosarium Uetersen na pniu znów ładnie przezimowała pod okryciem z moich zużytych rajstop
A psik
Takiego żółtego chętnie bym przygarnęła
Madziu wyglądam słoneczka z niecierpliwością,bo przez tą mieszaną pogodę ostatnio chyba coś się do mnie przyplątało...i teraz nie wiem,czy to alergia,czy katar po prostu....nie zniosę sytuacji jak nos mi się znów zapcha,a tu takie zapachy potraw świątecznych
Truskawy zamawiałaś na all? Oj to musiałaś źle trafić...a komentarze sprawdzałaś?
Persymona witaj w moich progach
I Ty w szybkim tempie dorobisz się kolekcji,jeszcze z rok na forum i miejsca zabraknie
Dzbanek to takie pierwsze potyczki z decoupage ,bawię się tym,a przy tym można wyczarować fajne cudeńka
Jadziu truskawki...jak ja lubię jeść prosto z krzaczka:) W rtm roku będzie ich już więcej,moja mamcia dostała młode sadzonki od swojej koleżanki.Cieszę się,że w sumie je mamy,będzie co zajadać....
Ciekawe jak koperkowa i w jakim stadium ? Jadziu Tobie również życzę Zdrowych,Spokojnych Świąt
Terlica dobrze zauważyłaś Kilka krzaczków wcisnęłam pomiędzy truskawki i powiem Ci,że one najlepiej rosną np.Charles Austin i Hot Chocolate Niestety pomału brakuje mi miejsca na nowe róże
Rusa zaba liczę na truskawy,aż teraz ślinka mi cieknie jak pomyślę,a są słodkie
Rosarium Uetersen na pniu znów ładnie przezimowała pod okryciem z moich zużytych rajstop
A psik
- Ruda_Zaba
- 1000p
- Od: 28 cze 2012, o 19:29
Kurczaki, to ja jutro lecę zobaczyć co jest w biedrze.
- ilona2715
- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Aniu, zapodział mi się gdzieś ostatnio Twój watek, więc teraz nadrabiając zaległości cofnęłam się o kilka stron podziwiając cudowną wiosnę w Twoim ogrodzie, piękny ten Twój żagwin i ja się wreszcie go doczekałam , a piwonia koperkowa, która będzie Ci kwitła jest od dawna i nadal w sferze moich marzeń. Wciąż chwalony pierwiosnek ząbkowany jest na prawdę uroczy, więc trudno o nim nie wspomnieć, a ozdobiony metodą decoupage dzbanek powalił mnie na kolana, kurczę muszę kiedyś spróbować, bo od dłuższego już czasu chodzi to za mną. Czytałam, że jesteś od niedawna szczęśliwą posiadaczką róży Hot Chocolate i ja się na nią skusiłam, posadzona już rośnie, strasznie ciekawa jestem jej kwiatów, mam nadzieję, że będzie nam dane je zobaczyć.
- aneczka1979
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Może Ania chce dorobić się mutacji, by na krzaczkach truskawek kwitły różyczki..?
- terlica
- 500p
- Od: 24 mar 2013, o 07:26
Aniu no to kamień z serca mi spadł
Bo ja moją nową różankę zakładam w warzywniku i zastanawiałam się czy się przyznawać
Bo ja moją nową różankę zakładam w warzywniku i zastanawiałam się czy się przyznawać
Pozdrawiam-Ewa
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
U mnie mała różanka również na miejscu warzywnika
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Ruda zaba ja też jutro chyba dolecę do B po żółtego rh...już w zeszłym roku mogłam kupić,ale wybrałam innego
Ilonko cieszę się z Twojej wizyty,od dawna podziwiam ogród,którym się zajmujesz
Rzeczywiście troszkę nowych nabytków kupiłam,oczywiście dzięki naszemu forum
Uwielbiam lawendę i wszystko co jest z nią związane,pomyślałam,że aby nie kupować naprawdę drogich gadżetów z jej motywem to sama coś umaluję,a przy tym ile to radości Na balkonie mam wiadro metalowe,dostałam je niedawno od mojej babci,mam zamiar ozdobić je w czosnki te nasze piękne fioletowe,które zdobią nasze ogrody.Serwetki już kupiłam,tylko jak zrobi się cieplej ruszam z wiadrem
Różą Hot Chocolate zaraziłam się od naszej forumowej Justi,ona ma ich kilka krzaczków i co roku czaruje brązowo-czerwonymi kwiatami
Cieszę się,że masz tą samą odmianę
Aniu hmm o tym nie pomyślałam No wiesz nie miałabym nic przeciwko jeśli na różyczkach dyndałyby truskawki
Ewuś ja się tego nie wstydzę,myślisz,że tylko my dwie tak robimy?
Jadziu widzę,że nas więcej...w końcu trzeba umiejętnie wykorzystać ziemię,wtedy kiedy nic tam nie rośnie tzn zostają po zbiorach same liście
Orliki
Ilonko cieszę się z Twojej wizyty,od dawna podziwiam ogród,którym się zajmujesz
Rzeczywiście troszkę nowych nabytków kupiłam,oczywiście dzięki naszemu forum
Uwielbiam lawendę i wszystko co jest z nią związane,pomyślałam,że aby nie kupować naprawdę drogich gadżetów z jej motywem to sama coś umaluję,a przy tym ile to radości Na balkonie mam wiadro metalowe,dostałam je niedawno od mojej babci,mam zamiar ozdobić je w czosnki te nasze piękne fioletowe,które zdobią nasze ogrody.Serwetki już kupiłam,tylko jak zrobi się cieplej ruszam z wiadrem
Różą Hot Chocolate zaraziłam się od naszej forumowej Justi,ona ma ich kilka krzaczków i co roku czaruje brązowo-czerwonymi kwiatami
Cieszę się,że masz tą samą odmianę
Aniu hmm o tym nie pomyślałam No wiesz nie miałabym nic przeciwko jeśli na różyczkach dyndałyby truskawki
Ewuś ja się tego nie wstydzę,myślisz,że tylko my dwie tak robimy?
Jadziu widzę,że nas więcej...w końcu trzeba umiejętnie wykorzystać ziemię,wtedy kiedy nic tam nie rośnie tzn zostają po zbiorach same liście
Orliki
- Madziagos
- -Moderator Forum-.
- Od: 10 kwie 2012, o 21:44
Aniu,
przyszłam z rewizytą. Śliczne masz roślinki. Zauważyłam, że Twoja M. Galaxy już kwitnie. Mojej dopiero rosną pąki. Ale przestałam się dziwić, kiedy zobaczyłam, że jesteś z zielonogórskiego. U mnie wegetacja dopiero się rozkręca.
przyszłam z rewizytą. Śliczne masz roślinki. Zauważyłam, że Twoja M. Galaxy już kwitnie. Mojej dopiero rosną pąki. Ale przestałam się dziwić, kiedy zobaczyłam, że jesteś z zielonogórskiego. U mnie wegetacja dopiero się rozkręca.