Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.2
- mar33
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2012, o 16:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.2
Aniu zachód słońca i jego odbicie w zalewie cudowne, nenufary w naturalnym środowisku oraz grążele to już przypadkowy widok, wstawiaj częściej takie fotki
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
KOCHANI TAK SOBIE POMYŚLAŁAM,ŻE Z BOCIANEM OTWIERAŁAM WĄTEK I Z BOCIANEM ZAMKNĘ
Cieszę się ,że wam podoba sie moje miejsce,,,to bardzo urokliwy,cichy jeszcze w miare zakątek,pełen naturalnej rosliności,ryb,ptaków,idealny do psychicznego wypoczynku dla mieszczóchów
gajowa Ewo ;tesia39-Teresko dziękuję
Maska-]Marysiu wyjazdy krótkie ale bardzo pozytywne dla ducha,,,jeszcze wakacje,,,to wolne chwile z dziećmi (czytaj;młodzież) trzeba gdzieś pojechać pochodzić,pozwiedzać,,,dlatego czasu mało na wszystko Nawet na rybki mało czasu mój M ma,,,ale zapas w zamrażarce jeszcze spory
MID2006-Madziu;katharos-Kasiu U mnie pogoda jest non-stop....zero deszczu,od 2 dni dopiero noce chłodniejsze(12-25 stopni)Ale już nie pali a polarek jeszcze w szafie,,,jeszcze nie używam
iwona0042-Iwonko ; Rewi-Ewo;Jagodko własnie,,,to jest to sama cuuudna natura,,,która zaraz sie zmieni,,,i znowu będziemy czekali na takie widoki pare miesięcy A ten "pływający " to moj synio,,,nie ja,ja do takich zdjątek nie pozuję
jonatanka-Asiu To Grążel żółty
anym-Aniu Wielkie dzięki Jak ładny zakatek to zawsze miło go pokazać
mar33-Marysiu pięknie to powiedziałas,,,ja tez takie widoki kocham,,,woda,,,zachody słońca,,,natura,,, kwiaty
Cieszę się ,że wam podoba sie moje miejsce,,,to bardzo urokliwy,cichy jeszcze w miare zakątek,pełen naturalnej rosliności,ryb,ptaków,idealny do psychicznego wypoczynku dla mieszczóchów
gajowa Ewo ;tesia39-Teresko dziękuję
Maska-]Marysiu wyjazdy krótkie ale bardzo pozytywne dla ducha,,,jeszcze wakacje,,,to wolne chwile z dziećmi (czytaj;młodzież) trzeba gdzieś pojechać pochodzić,pozwiedzać,,,dlatego czasu mało na wszystko Nawet na rybki mało czasu mój M ma,,,ale zapas w zamrażarce jeszcze spory
MID2006-Madziu;katharos-Kasiu U mnie pogoda jest non-stop....zero deszczu,od 2 dni dopiero noce chłodniejsze(12-25 stopni)Ale już nie pali a polarek jeszcze w szafie,,,jeszcze nie używam
iwona0042-Iwonko ; Rewi-Ewo;Jagodko własnie,,,to jest to sama cuuudna natura,,,która zaraz sie zmieni,,,i znowu będziemy czekali na takie widoki pare miesięcy A ten "pływający " to moj synio,,,nie ja,ja do takich zdjątek nie pozuję
jonatanka-Asiu To Grążel żółty
anym-Aniu Wielkie dzięki Jak ładny zakatek to zawsze miło go pokazać
mar33-Marysiu pięknie to powiedziałas,,,ja tez takie widoki kocham,,,woda,,,zachody słońca,,,natura,,, kwiaty
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Aniu dziękuję za prześliczne widoczki.
http://imageshack.us/a/img153/9641/0tkp.jpg przecudne. Pierwszy raz widzę takie cudeńko.
Pozdrawiam i miłej soboty życzę.
http://imageshack.us/a/img153/9641/0tkp.jpg przecudne. Pierwszy raz widzę takie cudeńko.
Pozdrawiam i miłej soboty życzę.
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Aniu,powtórzę za wszystkimi,piekne widoki i aż wielki zal,ze to się kończy,ale niestety tak w zyciu jest,ze coś się musi skończyc,zeby mogło cos się zacząć.
- becia123
- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Aniu pięknie rozwinął Ci się wątek i lada chwila rozpocznie się kolejna historia w Dębowym lesie.Wszystko ma swój początek i kres a czas biegnie do przodu ogród rośnie pięknieje z dnia na dzień a każda pora roku swe uroki ma. Pozdrawiam .Wpadnę wieczorkiem jutr sprawdzić co u Ciebie bo weekend wyjazdowy mamy.
- anabuko1
Wszystko się zaczyna i wszystko się kończy.
Proszę o zamknięcie tego wątku.
Zapraszam do nowego
Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.3-Aktualny
Proszę o zamknięcie tego wątku.
Zapraszam do nowego
Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.3-Aktualny
- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aneczko!.... fotki wspaniałe...i z kwiatkami ..i z domownikami...
Kicia ...urocza! pozdrawiam
Kicia ...urocza! pozdrawiam
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- anabuko1
Bogusiu to była pomyłka zapraszam do nowego wątku tam to jest
PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE TEGO WĄTKU
PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE TEGO WĄTKU