Moja wielka miłość od maja 2013, czyli działeczka Aneczki. C
- piortkowice
- 1000p
- Od: 13 sty 2013, o 11:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja wielka miłość od maja 2013, czyli działeczka Aneczki. C
Ja mam identyczny tylko powieszony pionowo na stojaku Rzeczywiście fajna rzecz
..kochana, jaka mordęga, to czysta przyjemność(!!), tylko ciągły niedoczas nie pozwalał mi przeczytać całościaneczka1979 pisze:Kacha witaj! Cieszę się, że udało Ci się przebrnąć przez te wszystkie strony, choć jak pomyślę ile wspaniałych osób tu zaglada, to to chyba jednak nie taka mordęga.
Proponuję byś jak najszybciej założyła swój wątek, bo widzę, że masz się czym chwalić! Piękny skalniak a brzozowe dodatki bardzo do mnie przemawiają. Do czego będzie potrzebna ta rura?
Zazdroszczę męża podzielającego fixa ogrodowego. Wspólne rujnowanie budżetu domowego, bez awantur... ech marzenie... fuksiara!
..być może z czasem założę swój wątek, póki co szukam inspiracji i podziwiam Twój, wiem ile pracy kosztuje zaczynanie wszystkiego od początku, ale też dziką satysfakcję z tego czerpię!
..jeśli chodzi o rury, no cóż...
..drogowcy-kanalarze coś tam rozrabiali na moim osiedlu, zobaczyłam takie "skarby", grzecznie zapytałam, czy mogę sobie przywłaszczyć i za zgodą w/w wylądowały na moim skalniaku ;)..
..tak sobie wykoncypowałam, że na górze owej rury posadzę roślinki, które będą się kolokwialnie rzecz ujmując smuszczały do dołu tworząc nazwijmy to firaneczki, a na dole /w rurze/ rośliny które się płożą, które będą nazwijmy to wypływały z rury, pomysł chyba niezły? ..
..a co do mojego małża powiem tak, ma większego fioła na punkcie naszych roślinek niż ja, i chwała Mu za to ;)..
..i jeszcze jedno, bardzo chętnie podzielę się moimi roślinkami jak już się rozrosną ..
..ach....
..zapomniałam uklęknąć przed Twoimi powojnikami..CUDA!! GRATULUJĘ!!
- aneczka1979
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Kasiu a co z zimowaniem roślin na górze rury? Nie przemarzną? Ja tego właśnie się bałam i dlatego w moim dzbanie wylądowała jednoroczna bakopa zamiast żagwinu.
..Aneczko, słomę od sąsiada skombinuję i liczę na to, że nie zmarzną
-- 26 maja 2014, o 19:21 --
-- 26 maja 2014, o 19:21 --
..a myślałam, że jestem prekursorkąpiortkowice pisze:Ja mam identyczny tylko powieszony pionowo na stojaku Rzeczywiście fajna rzecz
- Ruda_Zaba
- 1000p
- Od: 28 cze 2012, o 19:29
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasiu,
Dawaj swój wątek, chętnie pooglądamy
..obiecuję, że takowy założę Żabencjo , jak tylko pogoda nie pozwoli mi grzebać w ziemi, póki co wykorzystuję urlop, żeby zdziałać jak najwięcejRuda_Zaba pisze:Kasiu,
..pozdrawiam..
..Kacha..
Twój clemek przypomina mi Annę Karolinę, ewentualnie Matkę Siedliska. Ale pewności niem mam że to któryś z nich.
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Aniu ja stawiam na Urszulę Ledóchowską,ale mogę się mylić
- nifredil
- Od: 26 mar 2012, o 23:21
Aniu, przydreptałam do ciebie po sporych zaległościach, trochę przerażona, że nie zdążę już w tym wątku pochwalić powojników Innocent jest cudny, troszkę szkoda, ze wybarwia się na taki bardzo biały i traci mojtkowość Co raz bardziej zastanawiam się nad małą syrenką..No słodziutka jest
..Aneczko ten różowy kwiat to firletka poszarpana, typowy kwiat łąkowy, więc nie wiem skąd się u Ciebie wziął
-- 27 maja 2014, o 07:25 --
..podkradam patent z beczką, suuuper, jeszcze tylko beczkę muszę skombinować i gotoweDorfi pisze:Zobacz co znalazłam w sieci
Od razu o Tobie pomyślałam. Beczka ciachnięta na pół.
- patusia336
- 1000p
- Od: 31 sty 2011, o 19:42
Fajny pomysl na ta wode u mnie tez by sie cos takiego przydalo:)
..Patusia, nie pozostaje Ci zatem nic innego, jak skombinować stary hydrofor, bo rzeczywiście patent jest dobrypatusia336 pisze:Fajny pomysl na ta wode u mnie tez by sie cos takiego przydalo:)
- patusia336
- 1000p
- Od: 31 sty 2011, o 19:42
Oj tak zwlaszcza,ze moja corcia ciagle pluska sie w deszczowce w beczce o wrzuca tak rozne przedmioty