Latem w wiejskim ogrodzie cz. 20
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Latem w wiejskim ogrodzie cz. 20
Bartoszu te wiszące owocują cały czas
Piotrze a gdzie na Berdyczów ? mam Twój adres
Tak myślałam, że u p. M. z pamięcią już kiepsko
Margolciu kupiłam nasiona truskawek wiszących, a czy są tych tzw. normalnych trzeba zapytać czy poszukać. Posiałam i wykiełkowały jak poziomki i potem postępowałam jak z poziomkami tylko nie do gleby tylko do doniczek . Z odrostów to musisz z dobrze owocujących krzaczków wziąć pierwszą sadzonkę z wąsa, bo dalsze kiepsko owocują - tak gdzieś czytałam
Piotrze a gdzie na Berdyczów ? mam Twój adres
Tak myślałam, że u p. M. z pamięcią już kiepsko
Margolciu kupiłam nasiona truskawek wiszących, a czy są tych tzw. normalnych trzeba zapytać czy poszukać. Posiałam i wykiełkowały jak poziomki i potem postępowałam jak z poziomkami tylko nie do gleby tylko do doniczek . Z odrostów to musisz z dobrze owocujących krzaczków wziąć pierwszą sadzonkę z wąsa, bo dalsze kiepsko owocują - tak gdzieś czytałam
- Biotit
- Od: 20 cze 2014, o 00:09
Zaraz Ci wyślę na pw.
Historię z kogutem z Trójki już znam, będę ją opisywał w odcinkach, jeśli o czywiście powolisz.
Historię z kogutem z Trójki już znam, będę ją opisywał w odcinkach, jeśli o czywiście powolisz.
- klarysa
- Od: 11 mar 2011, o 17:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Skoro jagoda pisze, że pora na przesadzanie róż zawsze dobra, chyba Chopin pójdzie -tylko gdzie?
Dziad uparty ubzdurał sobie, ze przerośnie jodłę i oczywiście nie kwitnie .
Dziad uparty ubzdurał sobie, ze przerośnie jodłę i oczywiście nie kwitnie .
Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'... Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'... Za miedzą...i troszkę dalej.
-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dobry pomysł z truskawkami . Musze coś pomyśleć o swoich ,bo ciągle z nimi coś nie tak.
- Maska
- Kontakt:
Piotrze mnie to nie przeszkadza, ale moderatorom może przeszkadzać i wylądujesz w śmietniku ale mam drugi wątek na którym można umieszczać takie historie zapraszam http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 6#p4863296
Justynko a rośnie w słońcu czy w cieni, bo mój kompozytor jak poszedł do słońca to stale kwitnie no ! rośnie też do nieba
Jadziu u mnie też z truskawkami było marnie aż kupiłam w porządnej firmie i jest dużo lepiej, a mam zamiar na wiosnę inne dokupić tylko nie wiem gdzie posadzić
Justynko a rośnie w słońcu czy w cieni, bo mój kompozytor jak poszedł do słońca to stale kwitnie no ! rośnie też do nieba
Jadziu u mnie też z truskawkami było marnie aż kupiłam w porządnej firmie i jest dużo lepiej, a mam zamiar na wiosnę inne dokupić tylko nie wiem gdzie posadzić
- Maska
- Kontakt:
Zapraszam chętnych do obejrzenia kolejnych widoków z wiejskiego ogrodu tutaj .