Wielka miłość od maja 2013, czyli działeczka Aneczki. Cz. 5
- nifredil
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 mar 2012, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Wielka miłość od maja 2013, czyli działeczka Aneczki. Cz. 5
Sonia.. ale ze stopką coś nie tak, bo już chciałam do ciebie gnać, a tu przerzuca na zamknięty wątek część III
- cyma2704
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Sabinko dziękuję. Ania nas pogoni, że się rządzimy.
- nifredil
- Od: 26 mar 2012, o 23:21
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Też mam taką ławeczkę, ale bez przeróbek. Bardzo ją lubię. Czy pijasz już Aniu na niej kawkę? Pogoda sprzyja, więc trzeba szybko korzystać.
Chyba czas zamykać wąteczek...
Chyba czas zamykać wąteczek...
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Aniu ławeczka wyszła super z różanymi motywami szybko zadziałałaś i fajny efekt...tak ci po cichu szepnę,że ja to tak bym ją jeszcze pędzlem maznęła Metalowe elementy na biało i te w oparciu
No co ja poradzę,że białą sobie wymarzyłam? Jak jej nie znajdę w Czaczu to zamówię kiedyś wysyłkowo
Miłego dzionka
No co ja poradzę,że białą sobie wymarzyłam? Jak jej nie znajdę w Czaczu to zamówię kiedyś wysyłkowo
Miłego dzionka
- aneczka1979
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Witajcie Kochani.
Aniu kupiłam tej zimy żeliwne poidełko i dzwonek i klucze do dekoracji. Nie będę malować ławki, by wszystkie te elementy tworzyły spójną całość. Nie mniej może kiedyś mi się opatrzy, to biel jest pierwsza w kolejce.
Wandziu kawka na ławce nie wypita, bo jeszcze lakierowanie i przecieranie ją czeka. Poza tym u nas pogoda jest wielce niesprzyjająca. Jest zimno, buro i ponuro już od czwartku. Słońca nie widać wcale.
Soniu i Sabinko wcale Was nie pognam, bo niby czemu? Wymieniajcie się ważnymi dla Was imformacjami do woli.
Sabinko niech gipsówka pięknie rośnie!
Soniu poczekaj z cięciem powojników do końca miesiąca.
Krychna witaj u mnie. Widziałam na rosebook wiele zestawień różanych z hostami.Bardzo ładnie. Ja zamierzam dać ciemne żurawki, bo zakochaław się w tym widoku- żółte i tym podobne róże z takowymi żurawkami.
Gosiu poddupnik będzie gładki szary.
Ewka36jj jak masz już ławeczkę i ochotę na zmianę, to co Cię powstrzymuje?! Kilka lekcji pobierz na you tubie i do dzieła!
Chmielakowo koniecznie pokaż ją jak zrobisz! O groszkach myślę na poduszce-jaśku. Poddupnik gładki. Postanowione.
Eluniu tak też zdecydowałam.
Bietko i Dodorotko dziękuję.
Aniu kupiłam tej zimy żeliwne poidełko i dzwonek i klucze do dekoracji. Nie będę malować ławki, by wszystkie te elementy tworzyły spójną całość. Nie mniej może kiedyś mi się opatrzy, to biel jest pierwsza w kolejce.
Wandziu kawka na ławce nie wypita, bo jeszcze lakierowanie i przecieranie ją czeka. Poza tym u nas pogoda jest wielce niesprzyjająca. Jest zimno, buro i ponuro już od czwartku. Słońca nie widać wcale.
Soniu i Sabinko wcale Was nie pognam, bo niby czemu? Wymieniajcie się ważnymi dla Was imformacjami do woli.
Sabinko niech gipsówka pięknie rośnie!
Soniu poczekaj z cięciem powojników do końca miesiąca.
Krychna witaj u mnie. Widziałam na rosebook wiele zestawień różanych z hostami.Bardzo ładnie. Ja zamierzam dać ciemne żurawki, bo zakochaław się w tym widoku- żółte i tym podobne róże z takowymi żurawkami.
Gosiu poddupnik będzie gładki szary.
Ewka36jj jak masz już ławeczkę i ochotę na zmianę, to co Cię powstrzymuje?! Kilka lekcji pobierz na you tubie i do dzieła!
Chmielakowo koniecznie pokaż ją jak zrobisz! O groszkach myślę na poduszce-jaśku. Poddupnik gładki. Postanowione.
Eluniu tak też zdecydowałam.
Bietko i Dodorotko dziękuję.
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Parcie wyszło bardzo mi się podoba. zdolna jesteś Aniuaneczka1979 pisze:Emowi najbardziej podobała się właśnie na etapie samych przecierek, bez serwetek. Cóż poradzić, że ja jednak miałam/mam parcie na różany motyw..?
- kasia100780
- Od: 31 lip 2014, o 16:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu jesteś zdolna dziewczyna. Jestem ciekawa jak tego roku będą się sprawowały powojniki u Ciebie i u mnie. Ja musiałam wykopać, a właściwie wyrwać moją Rubromarginate bo mało brakowało a załamała by moją pergolę po której się wiła. Rozpadła się na dwie części. Jedną dałam sąsiadce, a druga zostawiłam w donicy zadołowaną. Jak przeżyła zimę pójdzie w inne miejsce.
- aneczka1979
Danusiu moja Rubromarginata posadzona rok temu, na dodatek latem coś zeżarło prawie wszystkie jej pąki. Także póki co z tęsknotą czekam, by mieć z nią i innymi moimi, takie problemy jak Ty. No i bardzo żałuję, że nie jestem Twoją sąsiadką.
Kasiu dziękuję.
Majeczko rozochociłam się i już obmyślam kolejne plany przeróbkowe. Mus to taca na szklanki i pudełko na herbatę. No i moje palety przemysłowe ale one to chyba za rok wyschną. A mnie się chce już!
U mnie zaczyna nieśmiało przedzierać się słońce. Może otworzą się moje iryski Katherine..? Wraz z ich rozkwitem będzie czas na nową część mojego wątku z ogródkowania.
Nie wiem jak Wy ale ja już czuję wiosnę! Uwielbiam ten stan. Nawet bardziej jak czerwiec w ogrodzie.
Kasiu dziękuję.
Majeczko rozochociłam się i już obmyślam kolejne plany przeróbkowe. Mus to taca na szklanki i pudełko na herbatę. No i moje palety przemysłowe ale one to chyba za rok wyschną. A mnie się chce już!
U mnie zaczyna nieśmiało przedzierać się słońce. Może otworzą się moje iryski Katherine..? Wraz z ich rozkwitem będzie czas na nową część mojego wątku z ogródkowania.
Nie wiem jak Wy ale ja już czuję wiosnę! Uwielbiam ten stan. Nawet bardziej jak czerwiec w ogrodzie.
-
- 200p
- Od: 11 mar 2015, o 20:32
Oczywiście, że pokaże. Obecnie ławeczka schnie, a ja mam grypsko
Wiosnę też już czuje, bo ptaszki przecudnie śpiewają
Wiosnę też już czuje, bo ptaszki przecudnie śpiewają
Paulina
Chmielakowo-początki
Chmielakowo-początki
- aneczka1979
Paulina to zdrowiej szybciutko.
Widzę, że też masz motorek, nie powiem gdzie, skoro ławeczka już pomalowana. Jaki będzie kolor? A motyw wzorkowy też będzie?
Widzę, że też masz motorek, nie powiem gdzie, skoro ławeczka już pomalowana. Jaki będzie kolor? A motyw wzorkowy też będzie?
-
- 200p
- Od: 11 mar 2015, o 20:32
Niestety Aniu moja ławeczka schnie owszem, ale z wilgoci, bo stała na dworze i wprost na nią padało.... kolor planuję jasno szary, będzie mi pasowała do elewacji, a już reszta będzie z motywem lawendowym, koleżanka z wielkim zacięciem obiecała udzielić mi wszelkich rad, więc mam nadzieję, że to się uda.
Paulina
Chmielakowo-początki
Chmielakowo-początki