Ogródek Gosi cz. 16

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
JagiS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 kwie 2012, o 14:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek Gosi cz. 16

Post »

No tak. Czyli robisz prawie dokładnie to co ja. Tyle tylko, że praca już mi nie przeszkadza złowić każdą piękną chwilę w ogrodzie, stąd przekonanie, że u mnie lato było rewelacyjne. A i jesień zapowiada się nieźle. Dziś była taka cudna pogoda, że łyżkami ją jeść ;:oj.
No i moje drugie imię to Borsuk. Nie wiem, czy wytrzymałabym taką intensywność imprez jak Ty. Chyba jednak nie ;:218. Natomiast Domo, HGTV i książki - i owszem. Aha, jeszcze futbol, kiedy już mój idol wróci na boisko ;:333.
W latach suszy zaginęły mi dzielżany i rdesty, tego lata pewnie miałyby się dobrze.
A co do Avalona. Bron Boże go nie wywalaj, u mnie każdy Avalonek znajdzie azyl, tym bardziej, że zrobi się miejsce po dwudziestu rozach ;:306.

Buziaki - Jagi
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Czyli jakbym się zdecydowała na eksmisję to mam dać Ci znać? :D
Ok, na razie nie obiecuje, bo jak pisałam jestem bardzo tolerancyjna ;:306
Na razie testuję, jeśli jeszcze ze 2 lata bedzie taki rachityczny będziesz go miała ;:172
Ja też jestem borsuk, nie lubię ruszac się z domu, ale moje towarzystwo nie pozwala mi na siedzenie w pieleszach/
Dlatego bardzo często zapraszam je do siebie. Przynajmniej nie musze nigdzie wychodzić :D
Przyjdzie zima i spotkania zostaną ograniczone. Zawsze tak jest.
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”