Kolorowy ogród Geni - 2008r
- Tulipan998
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Witaj Geniu
Jak zwykle w twoim watku bardzo kolorowo i fotki z lata , ja juz przez te irysy to spac niemoge tak mi sie podobaja . Fajowskie bociany zadomowiły sie w ogródku .
Jak zwykle w twoim watku bardzo kolorowo i fotki z lata , ja juz przez te irysy to spac niemoge tak mi sie podobaja . Fajowskie bociany zadomowiły sie w ogródku .
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
piękne masz iryski - tyle różnych kolorów - superowo wyglądają ...
a nie boisz się że za kilka lat te cypryski będą za duże na takie swobodne rośnięcie przy ścieżce do domu ???czy będziesz je później formować ???
a nie boisz się że za kilka lat te cypryski będą za duże na takie swobodne rośnięcie przy ścieżce do domu ???czy będziesz je później formować ???
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Asiu zapomniałam nazwy cyprysików zresztą mam kilka odmian
Tulipanku przynajmniej te bociany nie odlatują chyba że ktoś ukradnie
Karolu pomysł z cyprysikami był męża chce miec szpaler, ja też nie jestem spesjalnie zachwycona bo zabierają mi ziemię, której i tak mam mało pod kwiaty ale i tak mąż specjalnie nie wtrąca mi sie w ogród, tak że sie zgodziłam.
Genia
Tulipanku przynajmniej te bociany nie odlatują chyba że ktoś ukradnie
Karolu pomysł z cyprysikami był męża chce miec szpaler, ja też nie jestem spesjalnie zachwycona bo zabierają mi ziemię, której i tak mam mało pod kwiaty ale i tak mąż specjalnie nie wtrąca mi sie w ogród, tak że sie zgodziłam.
Genia
- Tulipan998
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Nawet nie mów , a bo wy niemacie sprzodu domu ogrodzenia od ulicy , mam adzieje że nikt sie nie pokusi... , skoro juz jakis czas stoja..e-genia pisze: Tulipanku przynajmniej te bociany nie odlatują chyba że ktoś ukradnie
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Elu dzięki
Arturze masz rację nie mam jeszcze płotu od drogi, zawsze jest jeszcze coś ważniejszego do roboty. My dopiero od dwóch lat mieszkamy w tym domu mąz sam własnoręcznie go zbudował no i to trochę trwa. Teraz właśnie robi balustrady wioną powinien położyć kafelki na schodach i na małych balkonach . A na ogradzenie będę musiała poczekać
Genia
Arturze masz rację nie mam jeszcze płotu od drogi, zawsze jest jeszcze coś ważniejszego do roboty. My dopiero od dwóch lat mieszkamy w tym domu mąz sam własnoręcznie go zbudował no i to trochę trwa. Teraz właśnie robi balustrady wioną powinien położyć kafelki na schodach i na małych balkonach . A na ogradzenie będę musiała poczekać
Genia
- Tulipan998
- Kontakt:
2 lata i takie efekty ogrodnicze , powoli spokojnie wszystko sobie zrobicie i tak domek macie ładny i taki ciepły kolorek . Ja jednak mysle , ze przechodnie nie moga odlepic oczu od twopjego ogrodu 8) i na nic innego nie zwracaja uwagi .
- Tulipan998
- Kontakt:
Ach no tak chyba juz o tym pisałas i teraz sobie przypominam , oj gapa ze mnie .