Kolorowy Ogród Geni 2011cz.2
- Jagusia
- 1000p
- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Kolorowy Ogród Geni 2011cz.2
i w dodatku jaki oryginalne kwiaty ma
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
- aleksanderk
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lip 2009, o 19:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ładnie zakwitła ta jednodniowa hortensja . Mieczyki też urodziwe ,a w ogóle jak zawsze u Ciebie jest na co popatrzyć .
- evikc
- 500p
- Od: 18 lis 2010, o 00:22
U ciebie jak zwykle kolorowo. przykro mi czytać o stratach irysów Ale u ciebie jak zawsze kolorowo.
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Iwonko może jutro zrobię zdjęcia .
Agnieszko są większe i piękniejsze kolekcje irysów , ja mam taka nadzieję że jednak nie wszystkie wygniją , większość z kolekcji mam tez za płotem a tam na razie nie gniją , najgorzej jest z moimi nowościami .
Małgosiu, Irenko, Jagusiu jeszcze dziś tak ładnie wyglądają , pomysłowa ze mnie dziewczyna
Olku to żart z tymi hortensjami , z przekwitających mieczyków oberwałam jeszcze ładne i zdrowe kwiatki i położyłam na gałązkach hortensji .
Ewuniu nie pamiętam lat żeby aż tak było mokro przez całe lato .
Genia
Agnieszko są większe i piękniejsze kolekcje irysów , ja mam taka nadzieję że jednak nie wszystkie wygniją , większość z kolekcji mam tez za płotem a tam na razie nie gniją , najgorzej jest z moimi nowościami .
Małgosiu, Irenko, Jagusiu jeszcze dziś tak ładnie wyglądają , pomysłowa ze mnie dziewczyna
Olku to żart z tymi hortensjami , z przekwitających mieczyków oberwałam jeszcze ładne i zdrowe kwiatki i położyłam na gałązkach hortensji .
Ewuniu nie pamiętam lat żeby aż tak było mokro przez całe lato .
Genia
- agusia2410
- 500p
- Od: 30 kwie 2011, o 11:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Geniu przykro słuchać o gniciu roślinek, zwłaszcza jeśli to ukochane kwiatki mam nadzieję, że jednak nie będzie tak źle i uda sie wiekszość uratować
A tak w nawiasie to niezłe masz kawały, z tymi hortensjami i nikt się nie poznał na "oszustwie"
A tak w nawiasie to niezłe masz kawały, z tymi hortensjami i nikt się nie poznał na "oszustwie"
Ja też miałam takie zapędy jak ukwiecanie chwilowe roślin ale czasu brakło
-
- 200p
- Od: 23 kwie 2011, o 15:48
Nie tylko u Was gniją, u mnie poprzycinane lilie po 3 tygodniach deszczu od razu pogniły im łodygi i teraz są już suche, ale cebulki mam nadzieję, że nie są zgnite, będę przesadzał jesienią, to się okaże, i przez te deszcze nie wyprodukowały mi więcej przybyszowych, bo szybko pogniły i pousychały.
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Geniu już miałam pytać co to za piękny kwiat na pierwszej fotce, dobrze że doczytałam bardzo sprytnie
Może trzeba by zrobić koło irysów jakąś meliorację- rowek, aby ściągnąć nadmiar wody. Na przyszłość jakiś lepszy drenaż i podwyższenie grządki. U mnie w tym roku floksy cały czas kwitły w deszczu co nie dodało im urody. Nie wiem czy zimowity mi nie zgniły bo powinny już sie pokazać.
- e-genia
Kochani moje irysy maja dobry drenaż a te z Czech mają nawet podwyższoną rabatę .
Genia
Genia
- bina12
- 1000p
- Od: 17 mar 2011, o 13:15
Jejciu ! Ale piękności a ja nie mam jeszcze ani jednej Chryzantemy , mam tylko Astry
- Motyle wymyślają cudowne bajki, by je podszeptywać kwiatom.- Pozdrawiam Ewa
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
- e-genia