Ogródek KLEO
- marika2006
- 200p
- Od: 24 kwie 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogródek KLEO
Oj ja też czekam na Twoje szafirki
Na pewno będzie pięknie
Na pewno będzie pięknie
Pozdrawiam cieplutko i kolorowo
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=55916" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=55916" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ewiczka52
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 lut 2012, o 14:52
KLEO Jak najbardziej -działka ma służyć jako czynny relaks a nie mordęga na siłę .Oczywiście trochę leżakowania też
Pozdrawiam Ewula
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kochana, jeśli plany są na 20 lat, to spokojnie się wyrobisz, nie martw się ale jak znam życie to w przyszłym roku już nam piękną działeczkę pokażesz
Iwonko - chyba przeceniasz moje możliwości. Ja daję sobie tak z pięć lat na doprowadzenie do przyzwoitego stanu.
- jolcia1212
- 500p
- Od: 8 gru 2009, o 21:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kleo, Twoja działka jest piękna. Możliwości ogromne, efekt końcowy może powalić nas na kolana. Wszak jesteś już doświadczoną ogrodniczką. Jednak pracy na pewno Ci nie zabraknie. Trzymam kciuki i czekam na fotorelację.
Wreszcie po krótkiej nieobecności jestem, prace ogrodowe mocno opóźnione mam już za sobą, wszystkie rabaty uporządkowane, wiosna gości w każdym zakątku ogrodu.
Do ogrodu doszła nowa kolekcja clematisów:
Wszystkie cebulowe zasadzone jesienią pięknie zakwitły - jak widać nornice nie poczyniły zbytnich szkód.
Mam nadzieję, że nadrobiłam już braki zdjeciowe na FO.
A swoją drogą, czy to nie jest złośliwość ze strony pogody, że cały weekend było zimno, a jak pora wracać do pracy to robi się ciepło?
Do ogrodu doszła nowa kolekcja clematisów:
Wszystkie cebulowe zasadzone jesienią pięknie zakwitły - jak widać nornice nie poczyniły zbytnich szkód.
Mam nadzieję, że nadrobiłam już braki zdjeciowe na FO.
A swoją drogą, czy to nie jest złośliwość ze strony pogody, że cały weekend było zimno, a jak pora wracać do pracy to robi się ciepło?
- MORANGO
- Od: 4 sie 2011, o 00:05
- Kontakt:
Kolekcja clematisów będzie co podziwiać
A ogród masz piękny, i ile cebulowych i to oczko wodne, wszystko pięknie wkąponowane
A ogród masz piękny, i ile cebulowych i to oczko wodne, wszystko pięknie wkąponowane
- edi13
- 1000p
- Od: 14 maja 2007, o 13:21
Oj zaszalałaś z Twoich zamówionych clemków nie mam żadnego będę podziwić
Szafirki cudne też masz takie cudaczne tulipany
Szafirki cudne też masz takie cudaczne tulipany
Zaległości nadrobione. Obłędna ilość tulipanów i innych wiosennych. Jestem ciekawa nowych klimków;-) Jak się zaadoptują? Co do pogody to też jestem na nią obrażona
-
- Od: 22 sty 2008, o 16:08
Kleo, czy są jeszcze jakieś clemki których nie masz?
U mnie też nornice jakieś dziwne, na szczęście Pełno nor ale cebulki nie ruszone. Za to w piwnicy myszy zjadły mi foliowe opisy dali Bulw nie ruszyły ale nie wiem co i jak wyrośnie! Bardzo tego nie lubię...
Czy Ty przesadzasz tulipany czy wywalasz jak widzisz że już są marne?
U mnie też nornice jakieś dziwne, na szczęście Pełno nor ale cebulki nie ruszone. Za to w piwnicy myszy zjadły mi foliowe opisy dali Bulw nie ruszyły ale nie wiem co i jak wyrośnie! Bardzo tego nie lubię...
Czy Ty przesadzasz tulipany czy wywalasz jak widzisz że już są marne?
- konwalia12
- 1000p
- Od: 24 lut 2012, o 19:59
Kleo, co za zakupy!! A clematisy cudowne, cudowne!! Zwłaszcza Kugotia, nie mogę się doczekać jego widoku u Ciebie.
Oczko sprawia wrażenie tajemniczości i bajki....
Oczko sprawia wrażenie tajemniczości i bajki....
Ogród w lasku
Krótki filmik o moim ogrodzie
Jeśli umiecie patrzeć, zobaczycie, że cały świat jest ogrodem. Anusia
Krótki filmik o moim ogrodzie
Jeśli umiecie patrzeć, zobaczycie, że cały świat jest ogrodem. Anusia
- Ewiczka52
- Od: 1 lut 2012, o 14:52
KLEO Clematisów nakupiłaś sporo ,ale są przepiękne . Ten żółty" GOLDEN TIARA" mnie bardzo zaciekawił - takiego nie widziałam . Ciekawe jak w rzeczywistości będzie wyglądał . Ogród prezentuje się wspaniale
Pozdrawiam Ewula