Nasze 1500 m2
- Dorota71
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Nasze 1500 m2
Małgosiu, w końcu i ja trafiłam do Twojego raju. Lecę oglądać od początku.
- Ann_85
- 1000p
- Od: 26 mar 2010, o 14:00
Dobrze Cię Małgosiu "widzieć" z powrotem
Super, ze jesteś Tylko nie forsuj się - ogród poczeka
- cyma2704
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Małgosiu miło, że już jesteś po wszystkim, teraz tylko siły musisz nabrać. Do pracy się za wcześnie nie zabieraj, tylko spaceruj i odpoczywaj w ogrodzie.
- ewelkacha88
- Od: 22 maja 2013, o 17:54
Witaj Małgosiu. Fajnie , że jesteś już z nami i że wszystko poszło dobrze . Teraz odpoczywaj i nabieraj sił bo jesienią jest sporo pracy w ogrodzie . Pozdrawiam .
- Ola2310
- Od: 24 maja 2015, o 13:37
- Kontakt:
Właśnie kochana , teraz tylko rekreacyjnie w ogrodzie przebywaj...
A pieski i kotek bardzo ucieszą się z Twojego towarzystwa...Siedź więc , myziaj zwierzaczki i podziwiaj swój ogród...
A pieski i kotek bardzo ucieszą się z Twojego towarzystwa...Siedź więc , myziaj zwierzaczki i podziwiaj swój ogród...
- sweetdaisy
- Od: 15 sty 2015, o 19:21
Dobrze że masz ten ogród, nigdzie się człek tak nie relaksuje jak na łonie natury. A jeszcze jak można podglądać kwiatuchy które się swymi ręcami do ziemi wkładało to już sama przyjemność nad przyjemności
Zdrowiej Małgosia szybciutko
Zdrowiej Małgosia szybciutko
Małgosiu no to odpoczywaj, ogród nie zając, poczeka. Wszak to prawie jesień, a na wiosnę ruszysz z nową werwą.
Kciuki za zdrówko.
Kciuki za zdrówko.
- ewka36jj
- Od: 10 cze 2012, o 18:31
U mnie dziś padało, więc zdrowa czy chora i tak do ogrodu nie poszłam. Nie zawsze musimy mieć czyściutko, ostatnio zupełnie nie przejmuję się, że w ogródku rosną chwasty. I wiesz co? Całkiem mi z tym dobrze, całe lato latałam po ogrodzie, pieliłam, dbałam a różyczkom jakby ciągle było mało i wymagały coraz to większej pracy. W końcu powiedziałam: basta. Teraz cieszę się tym co mam, a tego co mi szpeci staram się nie zauważać. Grunt to zdrowie! Wiosną przystąpisz do akcji pt. Odchwaszczanie ogrodu.
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Małgosiu,fajnie ,że już jesteś i dobrzejesz,na poprawę krwi pij herbatkę z pokrzyw ,a najlepiej to sok ze świeżych pokrzyw,dodawaj pokrzywy do każdych zup ,wygotuj je związane niteczką ,potem wyjmij snopeczek i zupka zostanie bez pokrzyw,można też ususzyć i dodawać do gorącej zupy na talerz zamiast pietruszki zielonej ,nie daje i nie zmienia żadnego smaku,ma bardzo dużo żelaza i wszystkich brakujących nam składników,pozdrawiam i życzę zdrówka
-
- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cieszę się, ze wszystko poszło jak należy. Odpoczywaj teraz, ogród nie ucieknie! Pokrzywa to faktycznie najlepszy "uzupełniacz" słabej krwi! Warto, wszelkie suplementy to pic na wodę!
- karolacha
- Od: 1 cze 2014, o 15:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
poczytałam i już wszystko wiem to jesteś w takiej samej sytuacji jak Stasia _Ogród . Ona czuje się dobrze
- stasia_ogrod
- Od: 13 mar 2011, o 16:48
Gosieńko, to możemy sobie teraz kule podać zamiast łapek. Najważniejsze, że już po wszystkim i zdrowiejemy, bo milusińscy nas potrzebują. Raz zawieziono mnie na działkę, żeby nogi nie forsować, chciałam zatrzymać w kadrze to co jeszcze kwitnie, ale stojąc na jednej nodze nie czułam się stabilnie i tylko cztery fotki pstryknęłam.Lepiej siebie nie narażać na upadek.
Kuruj się kochana i poprawiaj hemoglobinę, czym tylko się da, ale nie zapominaj zażyć przy tym Vit C, która pomaga przyswoić żelazo.
Kuruj się kochana i poprawiaj hemoglobinę, czym tylko się da, ale nie zapominaj zażyć przy tym Vit C, która pomaga przyswoić żelazo.