Wielka miłość od maja 2013, czyli działeczka Aneczki. Cz. 5

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
tomaszkowa
500p
500p
Od: 28 paź 2013, o 17:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Wielka miłość od maja 2013, czyli działeczka Aneczki. Cz. 5

Post »

Pięknie ta ławeczka Ci wyszła. Pozozdrościć talentu ;:333
Pozdrawiam. Beata.
Awatar użytkownika
piortkowice
1000p
1000p
Od: 13 sty 2013, o 11:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Aneczko :wit Cudna ławeczka...... Masz talent.
Awatar użytkownika
nifredil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2012, o 23:21

Post »

Aneczka.. błądziłam wczoraj po szkółkach różanych i we Florib.. pojawiła się wzmianka, że Jude de Obscure będzie dostępna wiosną w doniczce ;:224 Piszę, bo wiem, że byłaś nią zainteresowana ;:168
Awatar użytkownika
Reniak
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 cze 2009, o 13:53

Post »

Aniu ławeczka wyszła Ci cudnie, pięknie będzie wyglądała w ogrodzie, szczególnie w przerwie kwitnienia róż, też mam podobną ławeczkę, i też stoi do pomalowania, jeszcze nie mam pomysłu, albo raczej mam kilka i nie umiem się zdecydować, Twój mi się podoba, ale nie będę zgapiać, by Twoja była taka jedyna na świecie ;:108
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

:wit Aniu, śliczną tą ławkę Ci eM sprezentował. Cud, nie mąż :). Nie miałaś czego płakać. Po przerobieniu też jest ładniutka. Mnie, najbardziej podoba się ta w wersji przecieranej. Mam nadzieję, że się za to na mnie nie obrazisz . Najważniejsze że Tobie się podoba i jak dorwiesz stoliczek to już będzie fantastycznie :).
Awatar użytkownika
garden11
1000p
1000p
Od: 3 gru 2014, o 10:16

Post »

Aniu, ławeczka wyszła świetnie aż strach ją na działce będzie zostawić :wink:
Pozdrawiam Ewa

W ogródku u Ewy
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Czy wiosna już zawitała do twojego ogródka ?
Mnie już coś tam kwitnie, ale ciekawa jestem jak w innych rejonach.
Gdybyś była sąsiadką Danusi , też byłybyśmy sąsiadkami. :wit
Grażyna.
kogro-linki
Filemon24
1000p
1000p
Od: 1 sie 2014, o 14:59

Post »

Super ci wyszła ta ławeczka także jak będę robić jakieś renowacje to się zgłaszam do ciebie :heja teraz jeszcze tak pomyślałam że jakby ten metal na biało walnąć to jeszcze fajniej by było ;:173
Awatar użytkownika
witch
1000p
1000p
Od: 9 cze 2013, o 10:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Hej Aniu, ławeczka cudnie Wam wyszła :D
Taka taca w podobny deseń to niezły pomysł ;:108
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44

Post »

Witajcie kochani w ten słoneczny ale zimny, sobotni poranek. :wit

Aga wyobraź sobie, że taca i kilka innych gadżecików, by zrobić w ten deseń, już do mnie jedzie. :tan

Anitko "walnięcie" tego metalu na biało sugerowała już Annes. Mnie też ta wizja się podoba ale... mam jeszcze inne żeliwne gadżeciki i chcę by one wszystkie tworzyły spójną całość. Za jakiś czas, jak mi się opatrzy, to kto wie..? ;:224

Grażynko to by było już całkiem zacne towarzystwo sąsiadkowe...Ty i Danusia... ;:224 Fajnie macie. ;:215
Tak, u mnie już kwitną irysy Katharine Hodgkin ale o tym to już w nowym wątku. ;:224

Ewa też myślę, że trochę strach ją na działce zostawiać. No ale mam stworzony na tyłach działki (za altanką letnią) zakątek, z dwóch stron zasłonięty. Tam będzie stała. Pierwszy lepszy jej nie dojrzy. Tylko dwójka sąsiadów. Zobaczymy... ;:224

Madziu ja wiem, że mam cud męża. Naprawdę. ;:131 Tzn cud i to ósmy cud świata to by on był na bank, gdyby tyle nie musiał się nagadać przy każdej sposobności. No po co mu tyle język strzępić skoro i tak zawsze mam to co chcę? ;:131
Nie obrażam się absolutnie co do Twojej wizji na moją ławkę. Cały czas powtarzam, że świat jest taki piękny właśnie dzięki temu, że każdy z nas jest inny i ma my różne upodobania. Dzięki temu nie mam monotonni. ;:215
Za stoliczkiem już się oglądam. Nie wiem jeszcze kiedy ale wiem, że na pewno będę go miała. Obrazek

Reniu dziękuję za ciepłe słowa.Obrazek Ja tam nie mam żadnych problemów z odgapianiem. Nawet mnie to cieszy, bo to znak, że komuś musi się bardzo podobać mój pomysł. Jeśli tylko Tobie nie zależy, by Twoja ławka była jedyną taką na świecie, to śmiało możesz robić podobną. Obrazek

Sabinko na tę chwilę raczej nie będę kupować Judy w doniczce. Obrazek Jedną różę i znów kolejne koszty wysyłki? Nie, dziękuję. Obrazek ...no chyba, że mi się odkoci... a ze mną to nigdy nie wiadomo... Obrazek Na tę chwilę na miejsce Jude the Obscure idzie Jubilee Celebration.Obrazek

Witaj Patrycjo. Cieszę się, że powróciłaś na łono forum. Mam nadzieję, że w tym roku postawisz swój ogród na nogi i znajdziesz w tej czynności, potrzebne Ci ukojenie. Obrazek

Beata -tomaszkowa witaj i Ty u mnie. :wit Dziękuję i zapraszam na częstsze wizyty.

Paulina a to w takim razie Ty teraz suszysz ławeczkę a ja suszę palety przemysłowe. Czekamy więc razem. Obrazek

Kochani moi tak jak mówiłam tak też robię. Obiecałam sobie przywitać wiosnę nowym wątkiem. Taką wiosnę, gdy coś mi zakwitnie. No i u mnie w najlepsze kwitną irysy Katharine Hodgkin. Także proszę o zamknięcie tego wątku. Bardzo dziękuję, że byliście tu ze mną. Wspieraliście, radziliście i pogadaliście. A teraz kochani zapraszam Was do nowego wątku, o tu:

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=92994

Moderatora proszę o zamknięcie wątku. :wit
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”