![taniec :tan](./images/smiles/taniec.gif)
Teraz na allegro czas się udać .
Z nowych zakupów: sosna czarna, tuja Szmaragdowa i do wyrownania rachunku storczyk dla mojej córki.
Tak tak szukałam Anabelle - nigdzie nie było a jak już znalazlam ogrodniczy , w którym była to trudno mi było się na krzak zdecydować 9dobrze , że byłam sama i nikt mnie nie popędzał)dominikams pisze:No to super, człowiek się cieszy z takich cudów, jak głupi
Anabelle kojarzę z nazwy, ale tylko tyle pamiętam, że to ładna i wartościowa odmiana. Rozumiem, że na nią polowałaś
To była by tragedia - ja mam tyle przyjemności z łażenia po ogrodniczym - czego o odzieżowym powiedzieć nie mogęJAKUCH pisze:Będzie pięknie Edytko jak zakwitnie Anabell ona chyba z takich pomponiastych o ile się nie mylę .Wlaśnie gdyby się z choroby zakupowej wyleczyć to byłoby z nami żle
Ja zaplanowałam ten zakup i miejsce dla niej już w tamtym roku. W ogrodach forumowiczów się napatrzyłam i zachorowałam. Mam nadzieję, że się przyjmie.AniaDS pisze:Anebellka piękna, za mną też chodzi
Też tak mam!!! Jak ja siebię nie lubię za to - krążę, myślę, przebieram, odchodzę i wracam, i tak z godzinę potrafięEdytaB pisze:Tak tak szukałam Anabelle - nigdzie nie było a jak już znalazlam ogrodniczy , w którym była to trudno mi było się na krzak zdecydować 9dobrze , że byłam sama i nikt mnie nie popędzał)dominikams pisze:No to super, człowiek się cieszy z takich cudów, jak głupi
Anabelle kojarzę z nazwy, ale tylko tyle pamiętam, że to ładna i wartościowa odmiana. Rozumiem, że na nią polowałaś