Ewo (gajowa)! Ależ proszę. Nie ma to jak być czarownicą... A tak na serio - pozytywne nastawienie to połowa sukcesu

NIech Ci kwitnie slicznie i sie rozrasta!
Monia (Niunia1981)! Nic mnie ostatnio tak nie ucieszyło, jak Twoje stwierdzenie, że poprawiam Ci humor
Justyno (justyna-gl)! Tak na prawdę u nas faktycznie wszytsko jest opóźnione o jakieś 2 - 3 tygodnie. Taki klimat. teraz fajnie, a na wiosne nie moge sie doczekać... Cieszę się, że wróciłaś do nas tajnos agentos
Maju (Majka411)! Skoro lubisz, to wstępuj kiedy tylko najdzie Cię ochota,a zapewniam Cie - będę się bardzo cieszyć. Niestety nie wiem, jakie imie nosi owa landrynkowa piękność. Może komuś uda się ją rozpoznać? Nie palnowałam zakupu róży, ale sama rozumiesz, ze nie mogłam jej tam zostawić
Aniu (Aancyk)! Z tyłu za domem zostawie trochę trawnika, ale z przodu tylko odrobinę, by zrobić małe tło rabatkom. Odpadnie mi w ten sposób część koszenia. Mnie to nie relaksuje, a mój M. raczej ma niewiele okazji...
Marzenko (sosenki4)! No trzeba pracować, choc jak mam chwilę to spogladam na forum. Tak w ramach relaksu. Super, że podobają Ci się portrety moich roślin
Beatko (beata68)! Ta sosna to kolejny kompulsywny zakup. Widziałam jednak na all w bardzo przystępnych cenach. Malutkie, ale przecież urosną... Oczywiście może ją podziwiać u mnie ile tylko dusza zapragnie. Wirtualnie i w realu
Kasiu(Kubasia)! To sie wie, że tajnosi mają dobry guust... Nie znalazło się miejsce tym razem, to może następnym???
cdn