Ogródek AGNESS

Zdjęcia naszych ogrodów.
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogródek AGNESS

Post »

Aguś , piękny ten liliowiec i wybitnie ochoczo kwitnie. Takiej ilości kwiatów jednocześnie widziałem. Choć mam odmiany ''sypiące kwieciem'' ;:224 ;:224 Po liliowcach będzie więcej niż tylko hortensje , floksy i pewnie coś jeszcze będzie kwitło. ;:108
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jedyne co mi przychodzi do głowy ..RAJ !!!
Pozdrawiam po urlopie ;:168 Brakowało mi bardzo Twoich sielskich widoczków ;:108
marzenia się spełniają! Dana
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

Pamiętam, jak moi synowie wyfruwali z gniazda...puste gniazdo - nieunikniony los matek :roll: Ja przeżyłam, więc i ty dasz radę ;:196
Agnieszko twój ogród nadal mami kolorami i zapachami, a nie ukrywajmy, że jest to proste.
Ja nadal pracuję nad tym, aby mój ogród był atrakcyjny o każdej porze roku, miesiąca, tygodnia...
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2011, o 13:50

Post »

Moje pociechy to jeszcze szkraby małe, ale wasze refleksje o wyfrówaniu z gniazda dały mi do myślenia....ciekawe jak zdecydują moje dzieci?
Uwiekbiam wycieczki po Twoim ogrodzie.Zawsze pięknie, kolorowo, antysresowo ;:215 ;:196
Awatar użytkownika
kwiaty_poli
500p
500p
Od: 5 gru 2011, o 16:10

Post »

Agnieszko ile u Ciebie kolorów ;:167 Wszystko pięknie kwitnie ;:196
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Aguś czekam na relację z urządzania włości córeczki ;:65
Ściskam mocno ;:168
Awatar użytkownika
bodzia3012
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2009, o 08:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Agnieszko Ty masz złote rączki ;:138 bez przerwy coś tworzysz i to jest takie niepowtarzalne i jedyne ,
bo sama je wymyślasz , pięknie .
Córeczko pewnie też trochę podpatrzy mamę i z czasem będzie tez tak tworzyć jak mama :D
pozdrawiam serdecznie :wit
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aguś :wit
Piękne wszystkie letnie kwitnienia ;:215
Piękne rudbekie,flosy,hortensje,,pięknie je zestawiasz kolorystycznie,, ;:108
Przyznam,że wiele roślin odob siebie mnie inspiruje do moich zmian w ogrodzie,,, :)
Znowu będę na wiosnę niektóre przesadzała ;:14
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Dołączam się do osób, które są pod wrażeniem liliowca z poprzedniej strony :!: Kolor i obfitość kwitnienia rewelacyjna!
Inne zestawienia kwiatów również godne podziwu :!:
Awatar użytkownika
Edyta1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 paź 2011, o 00:06

Post »

Agness, zawsze z przyjemnością zaglądam do Twojego ogrodu ;:108 . Pięknie i niemal mam wrażenie, że te fotki pachną ;:173 .
A skoro tak często będziesz przejeżdżać koło mnie, to może wstąpisz ;:40 .
U mnie wyprowadzka dzieci jeszcze w dalekiej perspektywie. Pierwszego syna rodziłam w wieku 29 lat i z moich wyliczeń wynika, że będę miała któreś na utrzymaniu do samej emerytury :lol: . Wyobrażam sobie jednak, że taka zmiana jest bardzo trudna :| .
Pozdrawiam - Edyta
Zapraszam do mojego ogrodu
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Kochani bardzo dziękuję za wszystkie wpisy ;:196 Jutro odpowiem na wszystkie, a dziś tylko kilka fotek, bo padam na nos :wink: :lol:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2011, o 13:50

Post »

Ach, masz te zdjęcia jak pocztówki po prostu.Oczu nie można oderwać od tych pięknych widoków.
Odpoczywaj dziś, bo jutro już niebawem :wink:
Awatar użytkownika
bodzia3012
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2009, o 08:41

Post »

Agnieszko czy ten floks jest taki czerwony, czy tylko taki na zdjęciu wyszedł?
Piękna czerwień , hortensje oogrodowe też ci kwitną, moje ogrodówki w tym roku sie zbuntowały i nie kwitną, ale za to bukietówki kwitna pieknie
pozdrawiam w ten upalny dzień :wit
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażynko bardzo się cieszę, że podoba Ci się u mnie i serdecznie zapraszam ;:196

Dorotko witaj, dziękuję za miłe słowa o fotkach, bardzo się cieszę, ze podobają Ci się i bardzo zapraszam ;:167

Ewuniu ależ mój ogródek ma działać anty-stresowo :wink: :lol:

Aguniu kolorków faktycznie u mnie sporo :D cieszę się bardzo , że nie sprawiają wrażenia chaosu i podobają Ci się ;:196
Teraz będzie okres bardziej stonowany..... przekwitają lilie, liliowce a zakwitły hortensje, które porozrzucane po całym ogrodzie będą tworzyły białe plamy wśród zieleni :D

Iwonko bardzo się cieszę, że podoba Ci się u mnie :D Kocham kolory i dbam o to, żeby mój ogród nimi aż tętnił :D

Martusiu dziękuję ;:196 Niestety ogródek mój teraz niezbyt wymuskany..... w te upały praktycznie nic w nim nie robię, a na nowej rabacie, która jeszcze nie jest wyściółkowana chwastnica rośnie na potęgę.... straszne paskudztwo :roll:

Janku cieszę się bardzo, że zaglądasz :D Ja również uważam, że Toni H nie skrobał scyzorykiem po ławkach :;230

Eluniu witaj kochana ;:196
Wianuszki już zawieszone, wyglądają bardzo fajnie :D Ja też latem nie robię wiele ozdób, i u mnie późną jesienią zaczyna się czas na to :D

Jadziu dziękuję za takie cieplutkie słowa ;:196 Kocham tworzyć takie ozdoby i robię to od zawsze .... największą moją bolączką jest to, że nie umiem ( raczej nie lubię :roll: ) szyć i strasznie zazdroszczę wszystkim, którzy to lubią 8-)

cd za chwilę :wit
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tadziu liliowiec faktycznie jest wybitnie ukwiecony :D
Masz rację, że poza hortensjami będą i inne kwiatuszki ..... marcinki, chryzantemy itd :D

Danusiu bardzo dziękuję za jak zawsze cieplutkie słowa ;:196
Ciesze się, że już jesteś, mi też Ciebie brakowało ;:167

Iwonko pewnie, że dam radę ;:196 pomalutku przywykniemy do zmian. Weekend spędziłam u córci i widząc jak sobie radzi jestem uspokojona..... będzie dobrze....
Mój ogród jeszcze niedawno był wiosną i jesienią bardzo kolorowy, a lato było bardziej zielone, zależało mi, żeby zmienić ten stan, bo kocham barwy i dzięki dużej ilości lilii i liliowców i floksów i lato zrobiło się barwne i wesołe :D

Aniu dziękuję za miłe słowa, cieszę się bardzo, że podoba Ci się w moim ogródku ;:196
Ciesz się dzieciaczkami, póki jeszcze są w domku..... ich dzieciństwo tak szybko mija, strasznie szybko dorastają i wyfruwają z gniazd....

Polu miło mi bardzo , że podoba Ci się ;:167

Aguś sporo zrobiliśmy w ten weekend, jestem bardzo zadowolona z wyjazdu :D Fajne mebelki kupione w Ikei i już zmontowane i ustawione. Firany i 2 dywaniki właśnie zamówiłam przez alle.... będzie naprawdę urocze gniazdko :D
Ja również Cię ściskam ;:196

Bożenko dziękuję Ci za takie cieplutkie słowa ;:196 Tworzenie takich różnych ozdób idzie ze mną przez życie.... odkąd pamiętam zawsze coś takiego robiłam, jest to dla mnie naturalne . Bardzo się cieszę, że ta moja pasja znajduje uznanie ;:180
Moja Ola ma naprawdę duży talent plastyczny, ale jednak nie bardzo ma ochotę go rozwijać.... strasznie tego żałuję, bo ma ogromny potencjał.... ale może kiedyś to wykorzysta......

cd za chwilę 8-) :lol:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”