Ogród Marylii... cz.2
- Fabi 12
- 1000p
- Od: 18 sty 2010, o 21:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Marylii... cz.2
Ja również polecam do zwiedzania , byłam w zeszłym roku ( zresztą często tam bywam, mój M ma tam rodzinkę)
Zamek jest jeszcze piękniejszy w środku, tylko zdjęć nie można robić, przynajmniej legalnie.
Zamek jest jeszcze piękniejszy w środku, tylko zdjęć nie można robić, przynajmniej legalnie.
Pozdrawiam Fabiola.
Mój ogród - Fabi 12 - Witam w moim ogrodzie ...
Mój ogród - Fabi 12 - Witam w moim ogrodzie ...
- FRAGOLA
- 1000p
- Od: 4 cze 2010, o 09:34
O moje filary ...takie właśnie chcę w ogrodzie
Super wycieczka po storczykarni i wokół zamku też...a ja jeszcze nigdy tam nie byłam
Super wycieczka po storczykarni i wokół zamku też...a ja jeszcze nigdy tam nie byłam
- skorpion811-51
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 lis 2009, o 17:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Też nie byłam a chciałabym ,ach wszędzie by się chciało ale niestety
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
- Reni4
- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
Cudowne mają tam ogrody:))Piękne fotki przywiozłaś..
wit Maryla nie pierwszy już raz oglądam pięknie zagospodarowany Twój ogród. W Twoim domu taka różnorodność ciekawych kwiatów. Oglądam, oglądam i coraz bardziej się zakręcam. Gdyby tak można było pomieszka po jeden dzień w każdym ogrodzie, podróż oczywiście helikopterem.
Pozdrawiam Krystyna
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
Witam nadal zimowo...
Mario,Fabi naprawdę jest ładnie ale latem,gdy park żyje...niestety w wewnątrz nie można robić zdjęć...
Graziu to latem zabieraj rodzinkę na wycieczkę do Łańcuta,można przyjemnie spędzić niedzielę...
Witaj Stasiu,niestety nie można zwiedzić wszystkich pięknych miejsc,w samym naszym kraju jest mnóstwo uroczych zakątków do zwiedzania,nie mówiąc już o świecie,ale mamy zdjęcia i można zwiedzać wirtualnie,na co zapraszam...
Reniu bardzo lubię letnie wycieczki do Łańcuta,podziwiać kompozycje kwiatowe teraz doszło storczykarnia,staram się raz w roku odbyć taką wycieczkę...
Witaj Krysiu bardzo mi miło ze do mnie zaglądasz...
To jeszcze raz Łańcut...
Mario,Fabi naprawdę jest ładnie ale latem,gdy park żyje...niestety w wewnątrz nie można robić zdjęć...
Graziu to latem zabieraj rodzinkę na wycieczkę do Łańcuta,można przyjemnie spędzić niedzielę...
Witaj Stasiu,niestety nie można zwiedzić wszystkich pięknych miejsc,w samym naszym kraju jest mnóstwo uroczych zakątków do zwiedzania,nie mówiąc już o świecie,ale mamy zdjęcia i można zwiedzać wirtualnie,na co zapraszam...
Reniu bardzo lubię letnie wycieczki do Łańcuta,podziwiać kompozycje kwiatowe teraz doszło storczykarnia,staram się raz w roku odbyć taką wycieczkę...
Witaj Krysiu bardzo mi miło ze do mnie zaglądasz...
To jeszcze raz Łańcut...
Zakątek różany cudowny...róże szczepione na pniu wyglądają pięknie. Moje dwie umarzły strasznie mi szkoda, za wcześnie odkryłam na wiosnę. Najładniejsze są o zwisających pędach, jak zakwitną jest jedna kaskada kwiatów.
- Zabeczka101059
- Od: 12 lis 2008, o 14:14
Pięknie, pięknie
wiem coś o tym byłam tam
Miłej niedzieli
wiem coś o tym byłam tam
Miłej niedzieli
- szyszunia
- 1000p
- Od: 4 lis 2009, o 13:38
Już zapomniałam że tak pięknie jest w Łańcucie. Dawno juz tam nie byłam
- Reni4
- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
Cudownie tam ...te ogrody różane są wspaniałe..kiedyś widziałam podobne w Londynie;)
Ja jak byłam w Łańcucie to tak pięknie wtedy nie było..dziękuję za możliwość zobaczenia znowu jakie tam zaszły zmiany..oczywiście na korzyść .
Ja jak byłam w Łańcucie to tak pięknie wtedy nie było..dziękuję za możliwość zobaczenia znowu jakie tam zaszły zmiany..oczywiście na korzyść .
- FRAGOLA
- 1000p
- Od: 4 cze 2010, o 09:34
Obowiązkowo latem Łańcut muszę odwiedzic
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
Witam...
Aniu o przy zamkową różankę dbają,ale mimo to i tak im po zimie co niektóre gatunki wypadają,niemniej i tak jest piękna...
Dzidziu Prawda ze warto się wybrać...
Iwonko witaj,bardzo mi miło ze odwiedziłaś mój watek...
Reniu,Fragola witajcie,obowiązkowo trzeba się wybrać...
Dzisiaj bardzo mroźny dzień,zima nie chce odpuścić i na koniec pokazuje nam swoje oblicze,mam nadzieje ze już nie długo...
Moja domowa różanka...
Aniu o przy zamkową różankę dbają,ale mimo to i tak im po zimie co niektóre gatunki wypadają,niemniej i tak jest piękna...
Dzidziu Prawda ze warto się wybrać...
Iwonko witaj,bardzo mi miło ze odwiedziłaś mój watek...
Reniu,Fragola witajcie,obowiązkowo trzeba się wybrać...
Dzisiaj bardzo mroźny dzień,zima nie chce odpuścić i na koniec pokazuje nam swoje oblicze,mam nadzieje ze już nie długo...
Moja domowa różanka...
Marylko różanka śliczniusia -ciekawi mnie czy pachnie no ale bardziej mnie zaciekawiła serweta