Moja działka-danutab cz.3
Re: Moja działka-danutab cz.3
Pierwszy kwiat Rhapsody in Blue
Powojnik Diana bardzo ładny i ciekawy sami zobaczcie na początku jest ciemny w miarę upływu czasu rozjaśnia się a jego płatki stają się karbowane, bardzo długo kwitnie tegoroczny zakup.
Powojnik The President
Powojnik Diana bardzo ładny i ciekawy sami zobaczcie na początku jest ciemny w miarę upływu czasu rozjaśnia się a jego płatki stają się karbowane, bardzo długo kwitnie tegoroczny zakup.
Powojnik The President
- tara
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Danuśka - przykro słyszeć, ale przyjazd pewnie tuż, tuż nad morze Jestem majkutem choć w dzieciństwie miałam z tego tytułu ogromne problemy - do dziś pamiętam delikatnie mówiąc złośliwości.
Moje różyczki zaczynają dopiero pączkować a Otello zakwitł jak przystało w takim dniu najpiękniej jak umiał,
zdrówka Skarbie,
Moje różyczki zaczynają dopiero pączkować a Otello zakwitł jak przystało w takim dniu najpiękniej jak umiał,
zdrówka Skarbie,
Witam Cię Danuśka.
Piękne róże dostałaś w prezencie od natury-chyba w Cieszynie dużo cieplej,że już tak pięknie zakwitły.
U mnie powojniki dopiero mają 1-3 kwiatkow a nie takie bukiety.Cudowne zdjęcia.
Przy takich ilościach pisanych postów to szybko lewa ręka zastąpi prawą.
Pozdrawiam i myślę,że do rychłego zobaczenia.
Piękne róże dostałaś w prezencie od natury-chyba w Cieszynie dużo cieplej,że już tak pięknie zakwitły.
U mnie powojniki dopiero mają 1-3 kwiatkow a nie takie bukiety.Cudowne zdjęcia.
Przy takich ilościach pisanych postów to szybko lewa ręka zastąpi prawą.
Pozdrawiam i myślę,że do rychłego zobaczenia.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Danusiu-jako mańkut w szkole przestawiony okrutnymi metodami na pisanie prawą Ci podsunę,że się da w każdym wieku przestawić z prawej na lewą,choć praworęcznym łatwo nie jest.Zespół cieśni nadgarstka jest skutecznie leczony operacyjnie.Spytaj może u Bonifratrów,robią to w jeden dzień.
Powojnik Prezydent przepiękny!
Powojnik Prezydent przepiękny!
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Tą samą dolegliwość miała moja ciotka i już po operacji.
Trochę ja bolało, ale szybko wraca do normalności.
A ma 82 lata.
Danusiu będzie dobrze.
Trochę ja bolało, ale szybko wraca do normalności.
A ma 82 lata.
Danusiu będzie dobrze.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Danusiu czytam o kłopotach z ręką, to przykra dolegliwość, życzę Ci zdrówka, mam nadzieję, ze szybciutko zrobią zabieg i będzie dobrze
Przepięknie zakwitły Ci róże, u mnie malusieńkie pąki dopiero, na kwitnienie przyjdzie mi jeszcze poczekać. No i clematis.......Twój ogródek , mimo, ze masz mnóstwo przeróżnych pięknych kwiatów najbardziej kojarzy mi się właśnie z nimi
Przepięknie zakwitły Ci róże, u mnie malusieńkie pąki dopiero, na kwitnienie przyjdzie mi jeszcze poczekać. No i clematis.......Twój ogródek , mimo, ze masz mnóstwo przeróżnych pięknych kwiatów najbardziej kojarzy mi się właśnie z nimi
- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48
Danusiu, życzę zdrówka
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
- gosia22
- Od: 31 sty 2009, o 09:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
szybciutko przybiegłam bo zakwitł ci Golden C. nie wiem czy masz czas i ochotę ale jak byś mogla wkleić fotkę ....
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Witaj Danusia...przykro mi z powodu ręki ale mam nadzieję na szybką Twą sprawnośc.....no bo jak ogrodnik bez ręki
Nad morze sie wybierasz zazdroszczę....bo je kocham wprost
Nad morze sie wybierasz zazdroszczę....bo je kocham wprost
Gosiu dla Ciebie Golden C.trochę zbity od deszczu ale trzyma się dzielnie.Jak będzie nowy kwiat w pełnym rozkwicie wkleję u Ciebie jeśli nie będziesz miała nic przeciw.
Grażynko22 mam obie ręce zaatakowane lecz jedna na razie będzie operowana.Funkcjonuję jeszcze tylko dzięki Depomedrol. Nad morze mam jechać do sanatorium myślę jednak że to nie będzie wcześniej jak wrzesień.
Grażynko Falstaff przezimował dobrze w dowód tego masz zdjęcie, ale możesz przyjść zobaczyć osobiście.Rybka była super.
Grażynko22 mam obie ręce zaatakowane lecz jedna na razie będzie operowana.Funkcjonuję jeszcze tylko dzięki Depomedrol. Nad morze mam jechać do sanatorium myślę jednak że to nie będzie wcześniej jak wrzesień.
Grażynko Falstaff przezimował dobrze w dowód tego masz zdjęcie, ale możesz przyjść zobaczyć osobiście.Rybka była super.
- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Danusiu-czy jesteś w stanie coś w ogrodzie robić tą bardziej zaatakowaną prawą ręką?Współczuję naprawdę!Możliwe,że we wrześniu nad morzem będzie jeszcze piękna pogoda,a jak nie kąpiele to chociaż spacery i rehabilitacja.