No to jestem ogrodnikiem
Re: No to jestem ogrodnikiem
A więc Ty pojechałaś imprezować, a ja głupia myślałam, że Ty ambitnie zwiedzasz naszą polska ziemię. Zamość jak dla mnie jest mało klimatyczny, trochę za bardzo poukładany, taki pod linijkę, wolę Sandomierz, czy Kazimierz.
- edi13
- 1000p
- Od: 14 maja 2007, o 13:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kleo ja już od lat tam jeżdżę i dopiero zwiedziłam Zamość a gdzie Sandomierz i inne . Zawsze mało czasu , jak wpadamy na tydz to koniecznie cała rodzinę trzeba objechać i na zwiedzanie czasu brak
Ja do Sandomierza mam dwie godziny jazdy samochodem, więc jak mamy ochotę ze znajomymi gdzieś wyskoczyć, to czasem tam jeździmy. Bardzo lubię to miasto. Na rynku jest muzeum z dawnymi ubiorami, bronią i przyrządami do tortur, w piwnicach kamiennicy, polecam tam pana opowiadającego o historii miasta i okolic. Jest po prostu boski, dzieciaki nie chcą wychodzić i słuchają z otwartymi ustami.
- aneczka1979
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Kleo sio do swojego wątku, by swoje piękności nam pokazywać!
A nie zagadujesz tu Edi i przez Ciebie nie ma ona czasu pokazać nam swoich areałów z hektarami cudownych róż i powojników.
A nie zagadujesz tu Edi i przez Ciebie nie ma ona czasu pokazać nam swoich areałów z hektarami cudownych róż i powojników.
Oj tam, zaraz moja wina. Przecież to Edi sama się ociąga, ja nawet ją stronę wcześniej poganiałam.
- edi13
- 1000p
- Od: 14 maja 2007, o 13:21
W końcu ciepełko , ogród w miarę ogarnięty . Wczoraj dojrzałam pierwsze objawy mączniaka prawdziwego na różach , opryskałam wszystkie roślinki profilaktycznie może choć trochę uchroni to moje roślinki przed zarazą
a teraz obiecane fotki
Teraz zmykam i proszę o zamknięcie wątku.
Do zobaczenia może gdzieś, kiedyś
a teraz obiecane fotki
Teraz zmykam i proszę o zamknięcie wątku.
Do zobaczenia może gdzieś, kiedyś
- aneczka1979
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Ślicznie Edi. Piękne sztuki. Mam nadzieję, że mączniak nie będzie postępował.
I jedna prośba: by to :"kiedyś" nie trwało zbyt długo.
I jedna prośba: by to :"kiedyś" nie trwało zbyt długo.