Nasz wymarzony ogródek. Zosia i Andrzej! - 2008r
- andriu53
- 1000p
- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piotrze ona ma około 50-60cm. wysokości . Teraz mam nauczkę , żeby sobie zapisywać nazwy . Jest tyle różnych gatunków , że trudno się połapać która jest moja na zdjęciu . A może każdy ogrodnik ma swoją nazwę do rośliny , którą sprzedaje ? na pewno nie pisało na tekturze rozplenica , bo akurat tę nazwę trawy znałam .
Pozdrawiam Cię serdecznie
Pozdrawiam Cię serdecznie
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- andriu53
- 1000p
Już myślałam Boguniu , że się pogniewałaś na mnie . Wracam do domku póżno i nie mam nawet siły , żeby poklikać . Chciałam wykorzystać te parę słonecznych dni i zrobić porządek na działce . Bogusia , wiesz fajnie to wygląda , ale narobić się trzeba bardzo , bo łopaty z kamykami są ciężkie i bolą ręce . Pomogło coś Bolusiowi ?
Pozdrawiam Cię serdecznie Zosia
Pozdrawiam Cię serdecznie Zosia
Spis wątków
Spis wątków
- kocica
- Od: 22 wrz 2007, o 16:42
- Kontakt:
Znowu do Was zaglądam w celu znalezienia pomysłu na coś u siebie:-). Ale nie tylko, lubię oglądać zdjęcia Waszego pięknego ogrodu i podczytywać wątek.
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Zosiu rabatki pięknieją, kamyczki zmieniły ich wizerunek.
Mnie też wydawało się ,że ta trawa to rozplenica, ale widocznie się pomyliłam, bardzo chętnie przyjmę jakąś odnóżkę, tylko poczekajmy ,aż się lepiej u Ciebie rozrośnie, przecież dopiero na wiosnę ją kupiłaś i trzeba nacieszyć ich widokiem oczy.
Mnie też wydawało się ,że ta trawa to rozplenica, ale widocznie się pomyliłam, bardzo chętnie przyjmę jakąś odnóżkę, tylko poczekajmy ,aż się lepiej u Ciebie rozrośnie, przecież dopiero na wiosnę ją kupiłaś i trzeba nacieszyć ich widokiem oczy.
- andriu53
- 1000p
Jolu ciężka jest ta praca , ale efekty są super na wizji , bo zdjęcie tego nie oddaje . Te kamyki są kolorowe , w tej chwili są jeszcze oblepione gliną , bo wykopywane były gdzieś z takiego podłoża . Trochę płukaliśmy w betoniarce , ale było nam za ciężko i pozostawiliśmy to matce naturze i podlewaniu .
Życzę miłego dzionka Zosia
Życzę miłego dzionka Zosia
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Danusiu jak masz możliwość to wyłóż sobie , bo to fajna sprawa i ciekawy efekt . Rośliny pięknie się prezentują i oddają swoją urodę .
Życzę miłego dnia Zosia
Życzę miłego dnia Zosia
Spis wątków
Spis wątków