Ogród na wichrowym cz.10
- ewelkacha88
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 maja 2013, o 17:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród na wichrowym cz.10
Moniko witaj. U mnie też dosypało śniegu i jest dzisiaj piękne słońce . Zgadzam się z Toba , że zima nie sprzyja pozytywnemu nastawieniu a już tym bardziej do tak poważnych spraw. Mam nadzieję, że będzie tak jak piszesz i wiosna nadejdzie szybko . Spokojnej niedzieli Ci życzę .
- inka52
- Od: 5 lis 2009, o 11:54
Moni jestem w górach świętokrzyskich zima jakiej i Nas dawno nie było pozdrawiam i ściskam
Monika, u nas też bielutko, świat wydaje się taki czysty.........dopóki nie ogląda się wiadomości
Pozdrawiam, ro co słyszałaś brzmi bardzo optymistycznie
Pozdrawiam, ro co słyszałaś brzmi bardzo optymistycznie
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Życzę Ci właśnie tego, żeby jak najszybciej przyszła wiosna i żebyś mogła odpocząć w ogrodzie
Ogród to najlepsza terapia.
Ogród to najlepsza terapia.
- Alania
- Od: 17 lip 2008, o 21:55
Dziewczyny, sypało u mnie cały dzień i zrobiło się naprawdę pięknie, jednak tęsknię za wiosną
- ewelkacha88
- Od: 22 maja 2013, o 17:54
Moniko cudnie . Zdjęcie ze słoneczkiem takie piękne . Ja też tęsknię za wiosną ale ona już tuż, tuż . Pozdrawiam .
- beacia0088
- Od: 25 lis 2013, o 20:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moniko to ,że ogród masz cudny to wiem od dawna,ale to ,że masz jeszcze taki talent do dekoracji to nie wiedziałam.Cudne te twoje bombki ,coś pięknego W ogóle choinka prześliczna,taka urokliwa .Ja uwielbiam takie rzeczy .Zimą pracujesz przy ozdóbkach ,wiosną zaczynasz w ogrodzie ,pracowita mrówka z ciebie i do tego z takimi efektami
Też czekam na wiosnę i roślinki od ciebie
Miłego dnia
Też czekam na wiosnę i roślinki od ciebie
Miłego dnia
I niech ktoś powie ze ogród zimą nie może być piękny
-
- 200p
- Od: 26 gru 2013, o 16:23
Monika, nie wiem dlaczego przestały przychodzić powiadomienia z twojego wątku Myślałam, że jesteś zajęta opieką nad tatą i odpuściłaś chwilowo FO. Z tą opieką się nie myliłam, ale wątek nadal kwitnie, jeśli można tak powiedzieć zimą. Już wszystko nadrobiłam. Strasznie mi przykro z powodu twojego taty Mimo, że twój ogród wygląda pięknie o każdej porze roku, to mam nadzieję, że wiosna przyjdzie do ciebie jak najszybciej i doda ci energii i zaczniesz się częściej uśmiechać
Ula
Piękny widok za oknem, w oczy od razu rzuca się pergola...gotowiec, czy spawana na zamówienie?
Odpowiem na poprzednie pytania...na dole na pasku obok napisu... Kto przegląda ten dział ? Trzeba kliknąć, powiadomienia będą przychodzić na bieżąco
Odpowiem na poprzednie pytania...na dole na pasku obok napisu... Kto przegląda ten dział ? Trzeba kliknąć, powiadomienia będą przychodzić na bieżąco
-
- 200p
- Od: 26 gru 2013, o 16:23
Dziękuję Aniu za podpowiedź. Ja obserwuję ten wątek, jak i kilka innych, ale co jakiś czas przestają mi przychodzić powiadomienia do jakiegoś wątku, mimo że nadal je obserwuję
Ula
-
- 500p
- Od: 23 mar 2007, o 17:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
To i ja skorzystałam z podpowiedzi i dodałam do obserwowanych bo naprawdę warto tu zaglądać, podziwiać , nabierać chęci i inspiracji zarówno tych roślinnych jak i dodatków trwałej architektury ogrodowej , wszystko jest tak dopracowane i do tego ten smak delikatności, gratuluję i zazdroszczę. Poidełka dla ptaszków przecudne, buszuję po sieci w poszukiwaniu podobnych od których zacznę tegoroczne zakupy ogrodowe. Pozdrawiam
- cyma2704
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moniko ogród zimą też piękny, architektura tworzy klimat, nawet bez kolorowych rabat. Czy słońce przez nawłoć zagląda? Piękne zdjęcie. Już niedługo będzie wiosna, dni dłuższe, nastrój się poprawi.