Moja już dojrzała działka cz. 14
- Margo2
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja już dojrzała działka cz. 14
A cóż to za roślinka na drugim zdjęciu?
Ja w tym roku nie byłam na dalekich wyjazdach
Jakoś mi się nie chciało
Nie dlatego, że się bałam, ale naprawdę ogarnął mnie leń totalny
Ja w tym roku nie byłam na dalekich wyjazdach
Jakoś mi się nie chciało
Nie dlatego, że się bałam, ale naprawdę ogarnął mnie leń totalny
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witajcie kochane dziewczyny i chłopaki
Dziękuję, że zaglądacie, ja się muszę ogarnąć, a wtedy zacznę nadrabiać zaległości na forum. W tej chwili ogarniam rabaty, grządki, zbieram owoce i warzywka, a w między czasie praca i wnuki, szczególnie najmłodszy już taki radosny i kochany, że najchętniej bym się z nim bawiła co dzień
Jak już pisałam, przerabiam rabatki, na początek rabata, na której od długiego czasu nic nie robiłam, więc już roślinki słabo na niej rosły, sporo się wysiało różności, wykopałam róże, hortensje i inne kwiatuchy i sadzę od nowa
Lucynko u nas w końcu trochę pada, dlatego mogę zacząć robić cokolwiek na rabatach, na reszcie, cieszę się, bo już roślinki były wymęczone, więc życzenia Twoje się spełniły
Aniu pysznogłówki nie chciały u mnie rosnąć, ale w końcu zrobiłam nową zupełnie rabatę dla nich i jakoś rosną, cieszy mnie, bo chciałam je zawsze mieć, roślinka o którą pytasz to szałwia jednoroczna, muszę koniecznie z niej nasiona pozbierać, bo śliczny kolorek. Pozdrawiam serdecznie Aniu
Edwardzie tak, mam zaskrońca, jest oczko, a one to lubią więc mam go od dawna, lubi nad oczkiem się wygrzewać
Iwonko oj tak akumulatorki naładowane, a teraz praca, ale ta na działce to wielka przyjemność z wnukami chwile spędzone są bezcenne, kocham je wszystkie bardzo Iwonko zdróweczka kochana Tobie również
Stasiu masz rację, wycieczki, wnuki i działeczka to jest to co kocham najbardziej Marzenia się spełniają, nie raz się już przekonałam, trzeba tylko bardzo chcieć , za porządki już się wzięłam, za życzenia dziękuję i odwzajemniam Stasiu
Małgosiu to Głowaczek olbrzymi, śliczny kwiatuszek, ale olbrzymi, potrafi strzelić na dwa metry do góry, pozdrawiam i odgoń lenia od siebie, nie daj się
A teraz końcówka lipca dla Was
Serduszko babci też pluskało się w basenie, nie mogło być inaczej
Dziękuję, że zaglądacie, ja się muszę ogarnąć, a wtedy zacznę nadrabiać zaległości na forum. W tej chwili ogarniam rabaty, grządki, zbieram owoce i warzywka, a w między czasie praca i wnuki, szczególnie najmłodszy już taki radosny i kochany, że najchętniej bym się z nim bawiła co dzień
Jak już pisałam, przerabiam rabatki, na początek rabata, na której od długiego czasu nic nie robiłam, więc już roślinki słabo na niej rosły, sporo się wysiało różności, wykopałam róże, hortensje i inne kwiatuchy i sadzę od nowa
Lucynko u nas w końcu trochę pada, dlatego mogę zacząć robić cokolwiek na rabatach, na reszcie, cieszę się, bo już roślinki były wymęczone, więc życzenia Twoje się spełniły
Aniu pysznogłówki nie chciały u mnie rosnąć, ale w końcu zrobiłam nową zupełnie rabatę dla nich i jakoś rosną, cieszy mnie, bo chciałam je zawsze mieć, roślinka o którą pytasz to szałwia jednoroczna, muszę koniecznie z niej nasiona pozbierać, bo śliczny kolorek. Pozdrawiam serdecznie Aniu
Edwardzie tak, mam zaskrońca, jest oczko, a one to lubią więc mam go od dawna, lubi nad oczkiem się wygrzewać
Iwonko oj tak akumulatorki naładowane, a teraz praca, ale ta na działce to wielka przyjemność z wnukami chwile spędzone są bezcenne, kocham je wszystkie bardzo Iwonko zdróweczka kochana Tobie również
Stasiu masz rację, wycieczki, wnuki i działeczka to jest to co kocham najbardziej Marzenia się spełniają, nie raz się już przekonałam, trzeba tylko bardzo chcieć , za porządki już się wzięłam, za życzenia dziękuję i odwzajemniam Stasiu
Małgosiu to Głowaczek olbrzymi, śliczny kwiatuszek, ale olbrzymi, potrafi strzelić na dwa metry do góry, pozdrawiam i odgoń lenia od siebie, nie daj się
A teraz końcówka lipca dla Was
Serduszko babci też pluskało się w basenie, nie mogło być inaczej
- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iwonko serduszko babci najładniejsze.
Czytam, że przerabiasz rabatkę, ja też jedną zmieniłam całkowicie.
Proszę napisz czy to jakaś wysoka odmiana przetacznika https://images89.fotosik.pl/414/35d9477270724d6cmed.jpg
Czytam, że przerabiasz rabatkę, ja też jedną zmieniłam całkowicie.
Proszę napisz czy to jakaś wysoka odmiana przetacznika https://images89.fotosik.pl/414/35d9477270724d6cmed.jpg
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Iwonko czy to papużkowa roślinka https://images89.fotosik.pl/414/17965a34df156fe3med.jpg bo też ją mam. Cudnie kwitną budleje i nie tylko a pająki sporo sieci utkały a w nich dzieciarni co niemiara .Śliczny ten babciny serduszkowy chłopczyk Floksik ślicznie zakwitł, ale na razie w donicy, bo może by go już nie było zostałby pożarty przez ślimory .
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Też mam głowaczka, ale jakoś u mnie inaczej wygląda,.
Co prawda w tym roku nie zakwitł w ogóle, ale jak pamiętam miała inne kwiaty]
Muszę poobserwować
Co prawda w tym roku nie zakwitł w ogóle, ale jak pamiętam miała inne kwiaty]
Muszę poobserwować
- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Puk, puk Iwonko ...jestem , wróciłam ...podziwiam:) Będę zaglądała częściej ....brakuje mi tych wirtualnych spotkań
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
-
- Od: 8 lip 2014, o 15:28
A myślałam, że tylko ja zaniedbałam forum... Nadal taka zapracowana?
Pozdrawiam Małgosia poprzednie wątki - Nasze 1500 m2; Wyznania kwiatoholiczki ;)
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe