Odrobine w ogrodzie - Beata T
- nemezja
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2007, o 10:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Odrobine w ogrodzie - Beata T
Dziękuję za odwiedziny. Zaopatrzę się w owe na jesień:).
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ładnie juz u ciebie. Tak kolorowo. Ja już wysadziłam wszystkie lilie do gruntu, a krokusiki u mnie przekwitły. Do kwitnienia szykują sie prymulki i hiacynty. A u ciebie już widzę prymulki wystartowały
Beatko różyczki zakupiłas?
to taka fajna choroba
piękne masz te rojniki..
i pierwiosnki już kwitną..
To co teraz czekamy na tulipany
to taka fajna choroba
piękne masz te rojniki..
i pierwiosnki już kwitną..
To co teraz czekamy na tulipany
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
nemezja zobacz jak wyglądają dziś , hihi kuszę ale są tego wartę
wanda7 ja dopiero startuję z kolorkami na razie to jakoś mizernie - ale coś tam kwitnie
liska Izo a jak tu się im oprzeć tylko żeby kwitły tak jak na zdjęciu
Na tulipana wielokwiatowego oj czekam z utęsknieniem ale wcześniej będę podziwiać szpaler narcyzów bo mam już obsadzone całe rondko
Wreszcie i u mnie popadało i już wypatruję co tom wychodzi z ziemi oj i wychodzi wychodzi cała masa dżdżownic a tak na serio to ruszają hosty i obserwuję żurawki pod domem ruszyły a na podniesionej rabacie mizernie .....czy to będą moje straty ...
A tak po deszczyku ma się cebulica pełnia kwitnienia , prymulki za nimi dorodne kępki tulipanów w rojnikach
wanda7 ja dopiero startuję z kolorkami na razie to jakoś mizernie - ale coś tam kwitnie
liska Izo a jak tu się im oprzeć tylko żeby kwitły tak jak na zdjęciu
Na tulipana wielokwiatowego oj czekam z utęsknieniem ale wcześniej będę podziwiać szpaler narcyzów bo mam już obsadzone całe rondko
Wreszcie i u mnie popadało i już wypatruję co tom wychodzi z ziemi oj i wychodzi wychodzi cała masa dżdżownic a tak na serio to ruszają hosty i obserwuję żurawki pod domem ruszyły a na podniesionej rabacie mizernie .....czy to będą moje straty ...
A tak po deszczyku ma się cebulica pełnia kwitnienia , prymulki za nimi dorodne kępki tulipanów w rojnikach
- nemezja
Prześliczna!
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Ja u Ciebie....a TY u mnie...teraz wracam
Beatko-ja nie mam puszkini więc to chyba ta cebulica
u Ciebie pewnie bedzie to samo bo kepy masz piekne
Beatko-ja nie mam puszkini więc to chyba ta cebulica
u Ciebie pewnie bedzie to samo bo kepy masz piekne
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Cudnie wygląda twój ogródek.
Nie ma to jak wiosna.
Nie ma to jak wiosna.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Beatko, to już wiosna, teraz z każdym dniem będzie cieplej, barwniej. Nadchodzi czas, w którym dom będzie tylko sypialnią Pięknie zakwitła Tobie cebulica
nemezja też tak myślę że śliczna to dzisiaj urzeknę Cię puszkiną może też Ci się spodoba
grazynarosa22 patyczki ach te patyczki do kogo one należą u mnie na pewno do puszkiny przy cebulicy a mam ją 3 rok takich nie zauważyłam na razie ta kępka cebulicy jesienią została odchudzona i część cebulek powędrowało w nowe miejsce mizerny widoczek ale za rok powinno być ładnie ...
kogra Oj tak wiosna jest urokliwa - tylko żeby było troszeczkę cieplej bo jak na razie u mnie to zimno i deszczowo
Grzegorz B jak tak pomyślałam o tym co mnie czeka czyli wielkiej rewolucji w domu to chyba sypialnie urządzę pod gołym niebem - ale ja chcę ciepełka
A w ogrodzie są już takie ładne kępki rozchodników i mam fiołeczki
temu widoczkowi oprzeć się nie mogę sorki....
I tej ślicznotce również uległam czyli wreszcie upolowałam dorodne stokrotki ....na razie mieszkają na parapecie bo nikt mnie z ciepłego domku na dwór nie wygoni o nie ....
grazynarosa22 patyczki ach te patyczki do kogo one należą u mnie na pewno do puszkiny przy cebulicy a mam ją 3 rok takich nie zauważyłam na razie ta kępka cebulicy jesienią została odchudzona i część cebulek powędrowało w nowe miejsce mizerny widoczek ale za rok powinno być ładnie ...
kogra Oj tak wiosna jest urokliwa - tylko żeby było troszeczkę cieplej bo jak na razie u mnie to zimno i deszczowo
Grzegorz B jak tak pomyślałam o tym co mnie czeka czyli wielkiej rewolucji w domu to chyba sypialnie urządzę pod gołym niebem - ale ja chcę ciepełka
A w ogrodzie są już takie ładne kępki rozchodników i mam fiołeczki
temu widoczkowi oprzeć się nie mogę sorki....
I tej ślicznotce również uległam czyli wreszcie upolowałam dorodne stokrotki ....na razie mieszkają na parapecie bo nikt mnie z ciepłego domku na dwór nie wygoni o nie ....
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Beatko zimno?
U mnie 17 stopni .No fakt jutro już tylko 12 .
Wypasione stokroty .
U mnie 17 stopni .No fakt jutro już tylko 12 .
Wypasione stokroty .
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Oj,jaka cudna ta puszkinia.....muszę sobie kupic teraz,znaczy latem,bo bardzo mnie zauroczyła
A moje szczypiorki to cebulicy....a co tam,bedzie wiecej
A moje szczypiorki to cebulicy....a co tam,bedzie wiecej
agnieszka72 łał to u Ciebie upał u mnie całe 6 pada na szczęście nie wieje ...w sobotę tak wiało że pozrywało mi podbitkę przy wejściach do domu
grazynarosa22 hihi ale się mijamy ....puszkina też urocza tylko jak widzisz ładniej się rozłazi w zeszłym roku nie wiedziałam co to i traktowałam jak trawę czyli wyrwać Od przybytku podobno głowa nie boli więc niech nam rosną kwiatuszki ...
grazynarosa22 hihi ale się mijamy ....puszkina też urocza tylko jak widzisz ładniej się rozłazi w zeszłym roku nie wiedziałam co to i traktowałam jak trawę czyli wyrwać Od przybytku podobno głowa nie boli więc niech nam rosną kwiatuszki ...
- nemezja
Puszkina również ładna , ale w cebulicy zakochałam się. Mam taką jedną(puszkinię), rośnie sama i miałam właśnie pytać jak się ten kwiatuszek nazywa. Ale już Dzięki Tobie wiem. W takim gronie pieknie się preznetują!
A i tak czekam kiedy zakwitną u Ciebie te niesamowite żółte tulipany( które oglądałam na poprzednich stronach wątku). Są PRZEPIĘKNE!
A i tak czekam kiedy zakwitną u Ciebie te niesamowite żółte tulipany( które oglądałam na poprzednich stronach wątku). Są PRZEPIĘKNE!