Ogród z angielską nutą cz.12
- pela11
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 sty 2015, o 00:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród z angielską nutą cz.12
Moniczko , Ty już w ogrodzie , a ja cierpię bo pogoda super a ja w domu Pojadę dopiero za 2 tygodnie , wprawdzie będzie dużo chłodniej , ale muszę ciąć winorośle i inne krzewy , o porządkach w ogrodzie nawet nie wspomnę . Pogodnego tygodnia i .
- Alania
- Od: 17 lip 2008, o 21:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Eluś, ja mam problem z dłońmi i mogę wyjść tylko jak jest ciepło. Chciałam wykorzystać pogodę, więc wyszłam na godzinę do ogrodu i ogarnęłam trochę przed domem.pela11 pisze:Moniczko , Ty już w ogrodzie , a ja cierpię bo pogoda super a ja w domu Pojadę dopiero za 2 tygodnie , wprawdzie będzie dużo chłodniej , ale muszę ciąć winorośle i inne krzewy , o porządkach w ogrodzie nawet nie wspomnę . Pogodnego tygodnia i .
- Przemekt23
- Od: 13 gru 2013, o 19:36
Witaj Monia jak dobrze mi u Ciebie ten zapach lilaków na dzień dobry zahipnotyzował mnie na amen. Dawno mnie nie było a u już nowy watek . I powiem Ci że zdjęcia to ty umiesz robić . Rabaty dojrzałe tłuste gęste i kolory które uwielbiam. A chwastów to ja u Ciebie nie widziałem i nie widzę.
- max1232
- 500p
- Od: 30 sty 2010, o 21:53
Wow ! Właśnie przypadkiem trafiłem na Twój ogród ! Jest NIESTAMOWITY Wygląda jak wyjęty z jakiegoś pięknego filmu ! Masz bajeczne róże, a te żywopłoty? :O Ile Ty musisz się przy nich napracować ! Jestem pod ogromnym wrażeniem ! Powodzenia w najbliższym sezonie ! Będę zaglądał w poszukiwaniu inspiracji i nowych doznań !
- Alania
Kwestia kamuflażu i chwastów nie widaćPrzemekt23 pisze:Witaj Monia jak dobrze mi u Ciebie ten zapach lilaków na dzień dobry zahipnotyzował mnie na amen. Dawno mnie nie było a u już nowy watek . I powiem Ci że zdjęcia to ty umiesz robić . Rabaty dojrzałe tłuste gęste i kolory które uwielbiam. A chwastów to ja u Ciebie nie widziałem i nie widzę.
-- Pn 25 lut 2019 21:17 --
Seba, uwielbiam cięcie żywopłotów i robię to ręcznym sekatorem, ale to naprawdę przyjemnośćmax1232 pisze:Wow ! Właśnie przypadkiem trafiłem na Twój ogród ! Jest NIESTAMOWITY Wygląda jak wyjęty z jakiegoś pięknego filmu ! Masz bajeczne róże, a te żywopłoty? :O Ile Ty musisz się przy nich napracować ! Jestem pod ogromnym wrażeniem ! Powodzenia w najbliższym sezonie ! Będę zaglądał w poszukiwaniu inspiracji i nowych doznań !
Dziękuję za miłe słowa i oczywiście zapraszam do odwiedzin w moim wątku
- max1232
- 500p
Alania Hahaha, ja wariuję jak swój żywopłot mechanicznymi nożycami obcinam
- Alania
Ja mechanicznie też nie lubię Ręczne, duże nożyce do cięcia są świetne i szybko się ciacha wbrew pozorom
- max1232
- 500p
Hmmm, możliwe Ale dla mnie każde cięcie żywopłotu jest mordęgą Jakoś za tym nie przepadam
(powiedział posiadacz wielkiego żywopłotu )
-
- Od: 13 lip 2009, o 20:55
Ale się wystraszyłam! Przyszłam zobaczyć, jakie nowiny z Twojego ogrodu, a tu czytam, że koniec forum, na szczęście, alarm odwołany. Ale zdjęć brak... Pozdrawiam!
- Minnie
- 200p
- Od: 11 kwie 2016, o 15:47
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj, Moniko
Jak zwykle napasłam oczy pięknymi widokami, irysy i piwonie zapierają dech. Ogród jak z bajki, przepiękny. Podziwiam Twój talent tworzenia takich pięknych widoków, ale i ogrom pracy, jaki trzeba włożyć w jego tworzenie i pielęgnację.
Jak zwykle napasłam oczy pięknymi widokami, irysy i piwonie zapierają dech. Ogród jak z bajki, przepiękny. Podziwiam Twój talent tworzenia takich pięknych widoków, ale i ogrom pracy, jaki trzeba włożyć w jego tworzenie i pielęgnację.
Pozdrawiam serdecznie, Ania
Bylinowo-różany ogród u Minnie
Bylinowo-różany ogród u Minnie
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zaglądam i dopytuję się o wiosnę ??
- Alania
Kwestia wprawy Jak już opanuje i idzie sprawnie, to można z tego czerpać przyjemnośćmax1232 pisze:Hmmm, możliwe Ale dla mnie każde cięcie żywopłotu jest mordęgą Jakoś za tym nie przepadam
Póki co alarm odwołanyTamaryszek pisze:Ale się wystraszyłam! Przyszłam zobaczyć, jakie nowiny z Twojego ogrodu, a tu czytam, że koniec forum, na szczęście, alarm odwołany. Ale zdjęć brak... Pozdrawiam!
- Alania
Dziękuję Pracy ogrom, to fakt. Na wiosnę prace porządkowe zajmują mi bardzo dużo czasu, a pielenie w trakcie sezonu jak skończę w całym ogrodzie, to już muszę zaczynać od początku, ponieważ to, co pierwsze pielone zarasta od nowaMinnie pisze:Witaj, Moniko