Ogród z angielską nutą cz.12

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2015, o 00:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogród z angielską nutą cz.12

Post »

Moniczko , Ty już w ogrodzie , a ja cierpię bo pogoda super a ja w domu ;:145 Pojadę dopiero za 2 tygodnie , wprawdzie będzie dużo chłodniej , ale muszę ciąć winorośle i inne krzewy , o porządkach w ogrodzie nawet nie wspomnę ;:202 . Pogodnego tygodnia i ;:3 .
Awatar użytkownika
Alania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 lip 2008, o 21:55
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

pela11 pisze:Moniczko , Ty już w ogrodzie , a ja cierpię bo pogoda super a ja w domu ;:145 Pojadę dopiero za 2 tygodnie , wprawdzie będzie dużo chłodniej , ale muszę ciąć winorośle i inne krzewy , o porządkach w ogrodzie nawet nie wspomnę ;:202 . Pogodnego tygodnia i ;:3 .
Eluś, ja mam problem z dłońmi i mogę wyjść tylko jak jest ciepło. Chciałam wykorzystać pogodę, więc wyszłam na godzinę do ogrodu i ogarnęłam trochę przed domem.
Awatar użytkownika
Przemekt23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 gru 2013, o 19:36

Post »

Witaj Monia jak dobrze mi u Ciebie ten zapach lilaków na dzień dobry zahipnotyzował mnie na amen. Dawno mnie nie było a u już nowy watek . I powiem Ci że zdjęcia to ty umiesz robić ;:oj . Rabaty dojrzałe tłuste gęste i kolory które uwielbiam. A chwastów to ja u Ciebie nie widziałem i nie widzę. :heja
Awatar użytkownika
max1232
500p
500p
Od: 30 sty 2010, o 21:53

Post »

Wow ! Właśnie przypadkiem trafiłem na Twój ogród ! Jest NIESTAMOWITY :!: :!: Wygląda jak wyjęty z jakiegoś pięknego filmu ! ;:oj ;:oj ;:oj Masz bajeczne róże, a te żywopłoty? :O Ile Ty musisz się przy nich napracować ! Jestem pod ogromnym wrażeniem ! Powodzenia w najbliższym sezonie ! Będę zaglądał w poszukiwaniu inspiracji i nowych doznań ! ;:170
Awatar użytkownika
Alania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Przemekt23 pisze:Witaj Monia jak dobrze mi u Ciebie ten zapach lilaków na dzień dobry zahipnotyzował mnie na amen. Dawno mnie nie było a u już nowy watek . I powiem Ci że zdjęcia to ty umiesz robić ;:oj . Rabaty dojrzałe tłuste gęste i kolory które uwielbiam. A chwastów to ja u Ciebie nie widziałem i nie widzę. :heja
Kwestia kamuflażu i chwastów nie widać :lol: ;:306

-- Pn 25 lut 2019 21:17 --
max1232 pisze:Wow ! Właśnie przypadkiem trafiłem na Twój ogród ! Jest NIESTAMOWITY :!: :!: Wygląda jak wyjęty z jakiegoś pięknego filmu ! ;:oj ;:oj ;:oj Masz bajeczne róże, a te żywopłoty? :O Ile Ty musisz się przy nich napracować ! Jestem pod ogromnym wrażeniem ! Powodzenia w najbliższym sezonie ! Będę zaglądał w poszukiwaniu inspiracji i nowych doznań ! ;:170
Seba, uwielbiam cięcie żywopłotów i robię to ręcznym sekatorem, ale to naprawdę przyjemność :wink:
Dziękuję za miłe słowa i oczywiście zapraszam do odwiedzin w moim wątku :D
Awatar użytkownika
max1232
500p
500p

Post »

Alania Hahaha, ja wariuję jak swój żywopłot mechanicznymi nożycami obcinam ;:306 ;:306
Awatar użytkownika
Alania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja mechanicznie też nie lubię :lol: Ręczne, duże nożyce do cięcia są świetne i szybko się ciacha wbrew pozorom :uszy
Awatar użytkownika
max1232
500p
500p

Post »

Hmmm, możliwe :D Ale dla mnie każde cięcie żywopłotu jest mordęgą :D Jakoś za tym nie przepadam ;:306
(powiedział posiadacz wielkiego żywopłotu :;230 )
Tamaryszek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2009, o 20:55

Post »

Ale się wystraszyłam! Przyszłam zobaczyć, jakie nowiny z Twojego ogrodu, a tu czytam, że koniec forum, na szczęście, alarm odwołany. Ale zdjęć brak... Pozdrawiam!
Pozdrawiam , Tamaryszek
Mój świat --- Wizytówka
Awatar użytkownika
Minnie
200p
200p
Od: 11 kwie 2016, o 15:47
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj, Moniko :wit

Jak zwykle napasłam oczy pięknymi widokami, irysy i piwonie zapierają dech. Ogród jak z bajki, przepiękny. Podziwiam Twój talent tworzenia takich pięknych widoków, ale i ogrom pracy, jaki trzeba włożyć w jego tworzenie i pielęgnację.
Pozdrawiam serdecznie, Ania
Bylinowo-różany ogród u Minnie
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Zaglądam i dopytuję się o wiosnę ?? :)
Awatar użytkownika
Alania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

max1232 pisze:Hmmm, możliwe :D Ale dla mnie każde cięcie żywopłotu jest mordęgą :D Jakoś za tym nie przepadam ;:306
(powiedział posiadacz wielkiego żywopłotu :;230 )
Kwestia wprawy :wink: Jak już opanuje i idzie sprawnie, to można z tego czerpać przyjemność :D

Tamaryszek pisze:Ale się wystraszyłam! Przyszłam zobaczyć, jakie nowiny z Twojego ogrodu, a tu czytam, że koniec forum, na szczęście, alarm odwołany. Ale zdjęć brak... Pozdrawiam!
Póki co alarm odwołany :D
Awatar użytkownika
Alania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Minnie pisze:Witaj, Moniko :wit

Jak zwykle napasłam oczy pięknymi widokami, irysy i piwonie zapierają dech. Ogród jak z bajki, przepiękny. Podziwiam Twój talent tworzenia takich pięknych widoków, ale i ogrom pracy, jaki trzeba włożyć w jego tworzenie i pielęgnację.
Dziękuję ;:196 Pracy ogrom, to fakt. Na wiosnę prace porządkowe zajmują mi bardzo dużo czasu, a pielenie w trakcie sezonu jak skończę w całym ogrodzie, to już muszę zaczynać od początku, ponieważ to, co pierwsze pielone zarasta od nowa :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”