Zaczynam - rogalm1 cz.1
- harwi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 mar 2008, o 14:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jeżeli mogę coś dodać do naszej polskiej poczty to: Zależy czym się wysyła. Najszybciej idą priorytety to wiadomo(lepiej dopłacić tą 1zł przecież roślinki tam się kiszą) Jak cięższego coś jest to lepiej jako list to potraktować nawet 2 osobne niż niedajboże paczka bo te w ogóle idą i idą i idą. I podstawowa informacja to wysyłać tylko na początku tyg bo jak utknie na weekend to kaplica ;) szkoda przesyłeczki.
Czyli najlepiej list piorytetowy w PN ;) Takie są mogę spostrzeżenia, ale pewnie wyjątki istnieją nic z ta naszą pocztą niewiadomo.
Więc życzę powodzenia w przesyłkach i niech rosną i się rozmnażają u ciebie rogalm
Może kupcie im dodatkowo chińczyka albo eurobiznes. Nie co ja gadam tfuj. POGODY życzę!
8)
Czyli najlepiej list piorytetowy w PN ;) Takie są mogę spostrzeżenia, ale pewnie wyjątki istnieją nic z ta naszą pocztą niewiadomo.
Więc życzę powodzenia w przesyłkach i niech rosną i się rozmnażają u ciebie rogalm
buhahah biedne dzieci.już się zaczynają z nas śmiać, że wyglądamy jak uchodźcy, bo jak leje deszcz to my z mężem sadzimy a biedne dzieci siedzą w bagażniku i grają w karty!
Może kupcie im dodatkowo chińczyka albo eurobiznes. Nie co ja gadam tfuj. POGODY życzę!
8)
Dziękuję wszystkim za miłe odwiedziny, dzisiaj nie mogąc doczekać się wiosny chciałabym Wam pokazać tę część naszej działki, w której zakochałam się od pierwszego wejrzenia i której nie planujemy ruszać do czasu aż powstanie tam dom naszych marzeń, czyli pewnie z 10 lat.
w tym miejscu ma stać dom z gankiem!
a czy ktoś mi powie co to są te żółte kwiatki?
w tym miejscu ma stać dom z gankiem!
a czy ktoś mi powie co to są te żółte kwiatki?