Sałata,pietruszka i koper
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 wrz 2010, o 14:43
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Sałata,pietruszka i koper
nie kupuje na al,,,o Dzięki za linka
Nie wiedziałam jak nazywa się taka sałata ,więc kiepsko mi szło szukanie ...
Jeszcze raz dzięki
Asia
Nie wiedziałam jak nazywa się taka sałata ,więc kiepsko mi szło szukanie ...
Jeszcze raz dzięki
Asia
Nie ma za co
W pnos-ie też pewnie mają i wysyłają nasiona.Teraz , jak masz nazwę , znajdziesz w mig!
W pnos-ie też pewnie mają i wysyłają nasiona.Teraz , jak masz nazwę , znajdziesz w mig!
Pozdrawiam,Małgorzata
-
- Od: 17 kwie 2008, o 11:49
Zainteresowały mnie nasiona na taśmie z PLANTICO, ale dlaczego nie podają nazwy odmiany? Jest tam marchew, ogórek, pietruszka, rzodkiewki ale o odmianach ani słowa. W ciemno kupować nie chcę.
Pozdrawiam! Gienia.
-
- Kontakt:
Własnie przegladalam w PNOSIE ofertę i nie widzialam takiej sałaty..ale sklep w mojej miejscowości ma nasiona z PLANTICO ,więc zamowię przez nich.
Asia
Asia
No , rzeczywiście , Pnos jej nie ma... a myślałam ,że oni mają wszystko
A poważnie , to już mam mętlik w głowie , kto co ma , bo nic innego nie robię od ładnych kilku dni, tylko oglądam nasiona...
Gieniu , w Pnos-ie mają nazwy odmianowe, sprawdziłam. http://www.epnos.pl/?d=nas_war_tas
A poważnie , to już mam mętlik w głowie , kto co ma , bo nic innego nie robię od ładnych kilku dni, tylko oglądam nasiona...
Gieniu , w Pnos-ie mają nazwy odmianowe, sprawdziłam. http://www.epnos.pl/?d=nas_war_tas
Pozdrawiam,Małgorzata
Na ich stronie faktycznie nazw nie ma, ale już sprzedawcy na all..ro, którzy mają ich nasiona na taśmie nazwy podają .gienia1230 pisze:Zainteresowały mnie nasiona na taśmie z PLANTICO, ale dlaczego nie podają nazwy odmiany? Jest tam marchew, ogórek, pietruszka, rzodkiewki ale o odmianach ani słowa. W ciemno kupować nie chcę.
Ja to robię od paru miesięcy , już mam komplet tego co chciałam.basow@ pisze:A poważnie , to już mam mętlik w głowie , kto co ma , bo nic innego nie robię od ładnych kilku dni, tylko oglądam nasiona...
-
- Kontakt:
Kasiu to "pochwal się" co masz za nasiona ,może cos mnie zainspituje (odgapie )
Asia
Asia
Bób ( 4 rodzaje ), fasola szparagowa żółta i zielona, kukurydza cukrowa, kukurydza na popcorn, burak ćwikłowy, fasola Tosca, fasola Nigeria ( obie na suche nasiona ), skorzonera, bakłażan, cukinia, marchew ( zwykła i fioletowa ), ogórek pod osłony, do gruntu, kapusta czerwona, kapusta biała, bazylia, tymianek, szparag, pietruszka, seler, szpinak, cebula różne kolory, jarmuż, portulaka, słonecznik, papryki ostre, słodkie ( granatowe, fioletowe, czerwone, pomarańczowe, żółte ), półostre, brokuł, kalafior, por, sałaty, rzodkiewki, patison, kalarepa, skorzonera i salsefia. Chyba to wszystko z warzyw ( na dzień dzisiejszy ). No i pomidory 31 odmian.
-
- Kontakt:
o rany To masz duży ogródek...
Trochę tego mam , gorzej z doświadczeniem, bo oprócz pomidorów, ogórków, papryki i cukinii - wszystko będę miała pierwszy raz . Pójdę na całość .
- ewa2019
- 1000p
- Od: 6 sty 2012, o 21:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gdzie można kupić nasiona na taśmie.Nie udało mi się nigdy zobaczyć jak to wygląda, a co dopiero kupić.
Pozdrawiam Ewa
Wszędzie...począwszy od alll...o, skończywszy na stronach internetowych firm, sprzedających nasiona .
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewo - opakowanie wygląda jak każde inne, tylko jest napis "nasiona na taśmie" i kilkakrotnie wyższa cena.
Według mnie nie warto, ale w końcu każdy musi spróbować nowinek.
Chyba jednak lepiej kupić normalne nasionka, wysiać, jak wzejdą zbyt gęsto, poprzerywać.
Jeśli w nasionach na taśmie część nie wzejdzie, to robią się puste miejsca.
Według mnie nie warto, ale w końcu każdy musi spróbować nowinek.
Chyba jednak lepiej kupić normalne nasionka, wysiać, jak wzejdą zbyt gęsto, poprzerywać.
Jeśli w nasionach na taśmie część nie wzejdzie, to robią się puste miejsca.