Kwitnące cudo! Cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

O, a tutaj zdjęcie starca kwitnącego. Nie często można go takiego widzieć bo kwitnie na drugi rok i zanim zdąży to zrobić często jest wyrzucany do kosza.

Obrazek
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lip 2006, o 20:04
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ale fajny paw....u nas w Rybniku na ulicy Mikołowskiej niedaleko domku Janka też co roku jest obsadzany innymi kwiatami.
Musiałabym się też po Rybniku przejść i porobić zdjęcia a byłoby co oglądać a na razie to co na stronce miasta Rybnik. Znalazłam taką fajną kaczusię...... http://www.rybnik.com.pl/fotogaleria,zd ... 6-296.html
Niby nasze miasta są blisko a zobacz dopiero na forum można się spotkać.
Fajnie, że wstawiasz fotki.
Wpadnę na pewno znów. :D
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p
Od: 26 maja 2008, o 20:25

Kwitnące cudo

Post »

Musiałem znów zobaczyć pawia,chce się patrzeć.A przy okazji pozostałe zdjęcia np:storczyki bardzo się podobały mojej żonie,jest co podziwiać.Odwalasz kawał dobrej roboty pokazując jak pięknieją Katowice i nie tylko. Pozdrawiam.Ryszard.
Awatar użytkownika
coccinella
1000p
1000p
Od: 8 kwie 2008, o 12:42

Post »

a ja się dzisiaj dla odmiany wybiorę do ogrodu botanicznego. Z okazji Kieler Woche jest wstęp wolny. Pewnie będzie mnóstwo ludzi, ale co mi tam. Pogoda nie zachęca do niedzieli na działce... I tak się zastanawiam, czy po powrocie zdj dać tu, czy w temacie z parkami....
Pozdrawiam, Iwona.
moje wątki
ten się nie myli co nic nie robi
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55

Post »

Oj Krzysiu ale te storczyki śliczne. Coś pięknego
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
coccinella
1000p
1000p

Post »

znalazłam jeszcze kilka zdjęć
z HansaPark:
Obrazek - ten zegar chodzi, normalnie pokazuje godzinę. Data jest codziennie układana inna ;)

i z HeidePark - widok ze specjalnej wieży widokowej, oczywiście tylko na skrawek:
Obrazek
Obrazek
tylko na kilku zdj mam roślinki :( Ale choć blade pojęcie o bogactwie flory można mieć:
Obrazek
Obrazek
no i musowo:
Obrazek
Obrazek
Pozdrawiam, Iwona.
moje wątki
Awatar użytkownika
coccinella
1000p
1000p

Post »

wróciłam z ogrodu botanicznego i mam - bagatela -550 zdjęć...
Pozdrawiam, Iwona.
moje wątki
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witajcie, jak miło Was widzieć :D :D :D

Elu masz rację Rybnik jest obok Katowic a my się dopiero na forum widzimy. Mam nadzieję że będziesz mnie często odwiedzać i liczę że sobaczę zdjęcia kaczki zrobione przez Ciebie.
Rysiu w takim razie koniecznie pozdrów żonę, miło że podobają Wam się moje zdjęcia. Może wkleisz tu jakieś swoje z wycieczek.
Coccinello ogród botaniczny na pewno był piękny, chętnie zobaczę każdą ilość zdjęć tutaj u mnie. Wklejaj ile się da bo nie umie się doczekać kiedy je zobaczę
Giga - dziękuję za koleją wizytę, i zapraszam na następne. :D
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Zapomniałem powiedzieć, kolejka górska jest wystrzałowa a delfiny niesamowite zwierzaki. Mam nadzieję że kiedyś osobiście je zobaczę. Zaraz dodam fotki z mojej wizyty w jednym z najpiękniejszych parków w Katowicach. Nie jest to co prawda ogród botaniczny, ale i tak jest na co popatrzeć. :D
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Przedstawiam Park Kościuszki i jego mieszkańców:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
coccinella
1000p
1000p

Post »

krzysztofie - no nie dam rady tego opisać. Ogród piękny, to mało powiedziane. Cudny, bajeczny, wprost nie do uwierzenia!!!! To było cudowne kilka godzin. Nie zwiedziliśmy całości, bo jużbyliśy strasznie głodni. Nie spodziewałam się tak rozległego terenu. Roślin mnóstwo, swojskich i całkiem bajecznych. Niektóre wręcz niesamowite, jakby nie z tej ziemi. Byłam w Palmiarni w Poznaniu i pamiętam, ze zajeło nam zwiedzenie jej kilka godzin. A tu... Można tydzięń chodzić i jeszcze coś wyszukać. Stworzę raczej galerię na picasie, bo strasznie ciężko jest mi coś wybrać! A wszystko chciałabym Wam pokazać.

Może tylko kilka z brzegu na zachętę:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Pozdrawiam, Iwona.
moje wątki
Awatar użytkownika
zuzia55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 21:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj !Od początku śledzę ten wątek,ale myślałam,że szybko go zakończysz a tu takie fajne zdjęcia.Super pomysł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Trzymaj tak dalej !Pozdrawiam i zapraszam.
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55

Post »

Matkuniu Krzysiu foty cudowne ale Iwonki to po prostu super. mam nadzieję, że nie masz mi za złe , pozdrowionka ppaaaa ;:80
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”