Kwitnące cudo! Cz.1
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ale fajny paw....u nas w Rybniku na ulicy Mikołowskiej niedaleko domku Janka też co roku jest obsadzany innymi kwiatami.
Musiałabym się też po Rybniku przejść i porobić zdjęcia a byłoby co oglądać a na razie to co na stronce miasta Rybnik. Znalazłam taką fajną kaczusię...... http://www.rybnik.com.pl/fotogaleria,zd ... 6-296.html
Niby nasze miasta są blisko a zobacz dopiero na forum można się spotkać.
Fajnie, że wstawiasz fotki.
Wpadnę na pewno znów.
Musiałabym się też po Rybniku przejść i porobić zdjęcia a byłoby co oglądać a na razie to co na stronce miasta Rybnik. Znalazłam taką fajną kaczusię...... http://www.rybnik.com.pl/fotogaleria,zd ... 6-296.html
Niby nasze miasta są blisko a zobacz dopiero na forum można się spotkać.
Fajnie, że wstawiasz fotki.
Wpadnę na pewno znów.
Kwitnące cudo
Musiałem znów zobaczyć pawia,chce się patrzeć.A przy okazji pozostałe zdjęcia np:storczyki bardzo się podobały mojej żonie,jest co podziwiać.Odwalasz kawał dobrej roboty pokazując jak pięknieją Katowice i nie tylko. Pozdrawiam.Ryszard.
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
- coccinella
- 1000p
znalazłam jeszcze kilka zdjęć
z HansaPark:
- ten zegar chodzi, normalnie pokazuje godzinę. Data jest codziennie układana inna ;)
i z HeidePark - widok ze specjalnej wieży widokowej, oczywiście tylko na skrawek:
tylko na kilku zdj mam roślinki Ale choć blade pojęcie o bogactwie flory można mieć:
no i musowo:
z HansaPark:
- ten zegar chodzi, normalnie pokazuje godzinę. Data jest codziennie układana inna ;)
i z HeidePark - widok ze specjalnej wieży widokowej, oczywiście tylko na skrawek:
tylko na kilku zdj mam roślinki Ale choć blade pojęcie o bogactwie flory można mieć:
no i musowo:
- coccinella
- 1000p
- krzysiek86
- Kontakt:
Witajcie, jak miło Was widzieć
Elu masz rację Rybnik jest obok Katowic a my się dopiero na forum widzimy. Mam nadzieję że będziesz mnie często odwiedzać i liczę że sobaczę zdjęcia kaczki zrobione przez Ciebie.
Rysiu w takim razie koniecznie pozdrów żonę, miło że podobają Wam się moje zdjęcia. Może wkleisz tu jakieś swoje z wycieczek.
Coccinello ogród botaniczny na pewno był piękny, chętnie zobaczę każdą ilość zdjęć tutaj u mnie. Wklejaj ile się da bo nie umie się doczekać kiedy je zobaczę
Giga - dziękuję za koleją wizytę, i zapraszam na następne.
Elu masz rację Rybnik jest obok Katowic a my się dopiero na forum widzimy. Mam nadzieję że będziesz mnie często odwiedzać i liczę że sobaczę zdjęcia kaczki zrobione przez Ciebie.
Rysiu w takim razie koniecznie pozdrów żonę, miło że podobają Wam się moje zdjęcia. Może wkleisz tu jakieś swoje z wycieczek.
Coccinello ogród botaniczny na pewno był piękny, chętnie zobaczę każdą ilość zdjęć tutaj u mnie. Wklejaj ile się da bo nie umie się doczekać kiedy je zobaczę
Giga - dziękuję za koleją wizytę, i zapraszam na następne.
- krzysiek86
- Kontakt:
- krzysiek86
- Kontakt:
- coccinella
- 1000p
krzysztofie - no nie dam rady tego opisać. Ogród piękny, to mało powiedziane. Cudny, bajeczny, wprost nie do uwierzenia!!!! To było cudowne kilka godzin. Nie zwiedziliśmy całości, bo jużbyliśy strasznie głodni. Nie spodziewałam się tak rozległego terenu. Roślin mnóstwo, swojskich i całkiem bajecznych. Niektóre wręcz niesamowite, jakby nie z tej ziemi. Byłam w Palmiarni w Poznaniu i pamiętam, ze zajeło nam zwiedzenie jej kilka godzin. A tu... Można tydzięń chodzić i jeszcze coś wyszukać. Stworzę raczej galerię na picasie, bo strasznie ciężko jest mi coś wybrać! A wszystko chciałabym Wam pokazać.
Może tylko kilka z brzegu na zachętę:
Może tylko kilka z brzegu na zachętę: