Działka Czeslawy - ceslavyte
Czesc, nareszcie i ja znalazlam chwileczke zeby cosc napisac. Zaglondam na forum poczytac, szukam, dla siebie
ciekawych tematy, ale sama jakosc z trudem pisze...
Wybaczcie...
W ten raz chce pochwalic sie swojim prezentem. Siostra stryjeczna podarowala hortensyje. Jest niesamowita, z ogromna kwiatowa "glowa". O to ona.
ciekawych tematy, ale sama jakosc z trudem pisze...
Wybaczcie...
W ten raz chce pochwalic sie swojim prezentem. Siostra stryjeczna podarowala hortensyje. Jest niesamowita, z ogromna kwiatowa "glowa". O to ona.
Wszystkie kwiaty sa piekne.
(NL4)
(NL4)
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Krzysiu, gdy przesadzalam hortensje, to sadzilam z calym podlorzem, kture bylo w starej doniczce, tylko puste miejsca dopelnilam swoim, z ogroda. Mam nadzieje ze ten kwiat jak najdluzej utrzyma kolor niebieski, on dla mnie jes takim pieknym...
Aniu, fajnie ze mnie odwiedzilasz
Te hortensje planuje hodowac w doniczce, u nas akurat modne hodowac kolorowe hortensje w doniczkach. Pelne sklepy kwitnacych hortensji. Widzialam i u Ciebie piekne hortensje. A ty je bedziesz na zime wykopywala, czy pozostawisz w ogrodzie? U nas trudno z kolorowymi hortensjami, bo bardzo wymarzaja. Wielu wlascicieli musza je wykopywac i przechowywac przez zime w piwnicach.
O to co moj synek dla mnie podarowal? Doniczka - opakowanie po jogurcie a kwiatek - aksamitka.
Aniu, fajnie ze mnie odwiedzilasz
Te hortensje planuje hodowac w doniczce, u nas akurat modne hodowac kolorowe hortensje w doniczkach. Pelne sklepy kwitnacych hortensji. Widzialam i u Ciebie piekne hortensje. A ty je bedziesz na zime wykopywala, czy pozostawisz w ogrodzie? U nas trudno z kolorowymi hortensjami, bo bardzo wymarzaja. Wielu wlascicieli musza je wykopywac i przechowywac przez zime w piwnicach.
O to co moj synek dla mnie podarowal? Doniczka - opakowanie po jogurcie a kwiatek - aksamitka.
Wszystkie kwiaty sa piekne.
(NL4)
(NL4)
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt:
- aanula
- Od: 21 cze 2007, o 10:38
Czesiu
Prezent od syneczka dostałaś superzasty
A jak pięknie pomalowana doniczka zapewne własnoręcznie
Przemiłe są takie prezenty od dzieci
Zawsze, jak dostawałam od swoich syneczków takie prezenty, to miałam łzy w oczach ze wzruszenia
Czesiu, moje Hortensje zostają na zimę w ogrodzie, ale zawsze muszę je bardzo mocno opatulić, bo przemarzają
Prezent od syneczka dostałaś superzasty
A jak pięknie pomalowana doniczka zapewne własnoręcznie
Przemiłe są takie prezenty od dzieci
Zawsze, jak dostawałam od swoich syneczków takie prezenty, to miałam łzy w oczach ze wzruszenia
Czesiu, moje Hortensje zostają na zimę w ogrodzie, ale zawsze muszę je bardzo mocno opatulić, bo przemarzają