Nowicjuszka w ogrodzie
- Comcia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dobra, dobra, to w końcu kiedy ???
Bo jak ja się pogubiłam to jak ktoś inny się może połapać ?
Zresztą, mnie tam wsio rawno - może być piątek albo sobota.... Może być teraz, za tydzień, za dwa... Jak widać jestem niespotykanie spokojny i uległy człowiek :P
Dajcie znać kiedy, bo jak widzę to już tu Giza zaczyna rządzić ( tylko mi się nie obrażaj :P )
Ja tam chętnie witam u siebie gości a takich specjalnych z pewnością wykorzystam jako profesorów :P
Bo jak ja się pogubiłam to jak ktoś inny się może połapać ?
Zresztą, mnie tam wsio rawno - może być piątek albo sobota.... Może być teraz, za tydzień, za dwa... Jak widać jestem niespotykanie spokojny i uległy człowiek :P
Dajcie znać kiedy, bo jak widzę to już tu Giza zaczyna rządzić ( tylko mi się nie obrażaj :P )
Ja tam chętnie witam u siebie gości a takich specjalnych z pewnością wykorzystam jako profesorów :P
Mariolu powiedz mi .. co oznacza 95 przy Twoim nicku bo nijak ni potrafię pojąć.
wiek (o Jezu) chyba nie
rok urodzenia - nie sądzę (mój syn 94 - głupieńkie jeszcze)
a może 4 wrzesień? albo 9 kwiecień?
no nie wiem
wiek (o Jezu) chyba nie
rok urodzenia - nie sądzę (mój syn 94 - głupieńkie jeszcze)
a może 4 wrzesień? albo 9 kwiecień?
no nie wiem
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dzisiaj ma być upał 30 stopni Raniutko podlałam działeczkę ;:26
I pstryknęłam kilka zdjęć
Moje różyczki :
Przycięłam białą różę po przekwitnięciu (i to ostro) bo cały krzew pokładał mi się na trawniku, a ona znów zaczęła kwitnąć :P
Zakwitły też funkie i juki....
Mam pytanko - czy ja powinnam coś zrobić z piwoniami po przekwitnięciu ? Obcięłam przekwitłe kwiaty i zostawiłam......
I pstryknęłam kilka zdjęć
Moje różyczki :
Przycięłam białą różę po przekwitnięciu (i to ostro) bo cały krzew pokładał mi się na trawniku, a ona znów zaczęła kwitnąć :P
Zakwitły też funkie i juki....
Mam pytanko - czy ja powinnam coś zrobić z piwoniami po przekwitnięciu ? Obcięłam przekwitłe kwiaty i zostawiłam......
- mag
- Od: 20 mar 2008, o 09:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mariolu, zostaw je teraz w spokoju (piwonie), w jesieni liście przepięknie się przebarwią i będą dodatkowo zdobiły ogród. Przed samą zimą najlepiej je ściąć. To z moich piwoniowych doświadczeń, może ktoś to bardziej fachowo skoryguje. Jak zechcesz je poprzesadzać, to w sierpniu, tylko pamiętaj, żeby wtedy poobcinać im wszystkie drobne korzonki. Im bardziej pociachasz ich bulwiaste korzenie, tym ładniej odbiją
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witaj Mariolu cos się juz pogubiłam. Nachyłka masz z tego co wyczytałam u KARO w wątku, więc nie chcesz? A tak przy okazji to Dzięki Twojemu pytaniu o piwonia to i ja sie dowiedziałam za sprawą Mag, co mam z nimi zrobic. Pozdrawiam serdecznie. Ale upał a jutro jescze gorzej. Ty przynajmniej masz dużo cienia, które dają Ci drzewa- u mnie totalna pustynia. Pa
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt: