Parapetowce Zuzi
- treissi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja niestety też mam tylko biedronkę. No jeszcze kwiaciarnie, tesko i lidl - ale w tych sklepach ceny nie są zbyt przyjazne U mnie były już tylko biało-zielone benjaminki (kilka sztuk). Drugi raz zdarzyło się, że wystawili wcześniej. Zhyba powiem teściowej, żeby pod przyszłego tygonia zaglądała codziennie, bo ma blisko. Nie chciałabym przegapić roślinek, które mają być niby od 20.
- basga
- Od: 12 sie 2007, o 21:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wiemy... :P http://www.biedronka.pl/str/2/i/20.php
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No kochana Zuzanko. To ja zachwycałam sie Twoim ogrodem- bo jest cudowny, a Ty tu takie rarytasy pokazujesz, a ja nie wiedziałam. Sliczne masz te doniczkowe, przepraszam, że spytam ale muszą zajmowac dużo miejsca w domu- taka ich różnorodność i pokaźna kolekcja??/. Zuziu super, że Cie tu odkryłam będę zaglądac z przyjemnością. Pozdrawiam serdecznie :P :P :P
Re: Parapetowce Zuzi
Witaj pierwszy raz goszczę w Twoim wątku, obejrzałam i przeczytałam wszystko. Na koniec nasunęło mi się na myśl Twoja pierwsza wypowiedź.
Oglądając Twoje zdjęcia gwiazdy betlejemskiej przypomniała mi się moja. Też udało mi się wyhodować niezłe drzewko z niej, ale dopadły ją szkodniki i niestety już jej nie mam od 4 lat. Ale ale... chyba skuszę się na nową:)
Pozdrawiam:)
Myślę, że nie jedna osoba może pozazdrość Twojej kolekcji. Masz piękne kwiaty i rękę do nich.zuzia55 pisze:Chciałam pokazac kilka moich roslinek,które bardzo lubię ,i staram się dopiero zwiekszac ich ilośc,mam nadzieje ze kiedys może chociaż w części bedą wyglądały tak ładnie jak Wasze.
Oglądając Twoje zdjęcia gwiazdy betlejemskiej przypomniała mi się moja. Też udało mi się wyhodować niezłe drzewko z niej, ale dopadły ją szkodniki i niestety już jej nie mam od 4 lat. Ale ale... chyba skuszę się na nową:)
Pozdrawiam:)