Roślinki Ani cz.2
- karolaipiotr
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
Ale maluszki urosły,a kot się nimi nie interesuje? Ode mnie też pomiziaj Kicię:-) Roślinki super:-)
Karolina
Moi zieloni przyjaciele-część 1
Moi zieloni przyjaciele-część 1
- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu, piękne kwiatuszki dostałaś, niech Ci wszystkie pięknie rosną A ta srebrna begonka to jest ta różowa z ciemnym środkiem, która Ci się podobała. Tylko młode listki ma właśnie srebrne a dopiero później wybarwiają się na różowo
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
O ile gości do mnie zawitało
Ilonko, Ewelinko, Aguko, Gosiu dziękuję
Madziu ja też się z tego bardzo cieszę bo My ich nie dalibyśmy rady wykarmić Teraz tylko patrzeć jak wylecą z gniazda w świat
Ewo ja tam je nie karmiłam ale M jak tatuś przyleciał to nadal je karmił ale tak żeby Go nie widział bo dopiero by miał Dziękuję Kiciuś pomiziany
Edytko dziękuję za kciuki ale myślę że będzie im dobrze u mnie Tak to epi mi się bardzo podoba
Karolinko ja też nie mogłam uwierzyć że one już tak urosły Oj koty się nimi interesują ale jak tylko widzę przez okno że czatują pod skrzynką to je gonię albo zabieram do domu Kiciuś pomiziany.....dobrze że siedzi u mnie na kolanach to i mam pod ręką pomiziać go :P
Kasiu tak myślałam że to ta begonia No to musi fajnie wyglądać jak najpierw są srebrne a potem czerwone listki Dziękuję Ci Kochana
Moniko dziękuję w imieniu maluszków i za kciuki
Rzeczywiście ptaszki już są coraz większe A kociak spał na wersalce i na dodatek w poduszeczkach
Elu nie żartuj ale nie dziwię się że zachorowałaś na begonie bo są bardzo piękne
Ilonko, Ewelinko, Aguko, Gosiu dziękuję
Madziu ja też się z tego bardzo cieszę bo My ich nie dalibyśmy rady wykarmić Teraz tylko patrzeć jak wylecą z gniazda w świat
Ewo ja tam je nie karmiłam ale M jak tatuś przyleciał to nadal je karmił ale tak żeby Go nie widział bo dopiero by miał Dziękuję Kiciuś pomiziany
Edytko dziękuję za kciuki ale myślę że będzie im dobrze u mnie Tak to epi mi się bardzo podoba
Karolinko ja też nie mogłam uwierzyć że one już tak urosły Oj koty się nimi interesują ale jak tylko widzę przez okno że czatują pod skrzynką to je gonię albo zabieram do domu Kiciuś pomiziany.....dobrze że siedzi u mnie na kolanach to i mam pod ręką pomiziać go :P
Kasiu tak myślałam że to ta begonia No to musi fajnie wyglądać jak najpierw są srebrne a potem czerwone listki Dziękuję Ci Kochana
Moniko dziękuję w imieniu maluszków i za kciuki
Rzeczywiście ptaszki już są coraz większe A kociak spał na wersalce i na dodatek w poduszeczkach
Elu nie żartuj ale nie dziwię się że zachorowałaś na begonie bo są bardzo piękne
- zabcia_paula
- 500p
- Od: 24 sty 2009, o 10:34
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
Paulo dziękuję M teraz je karmi od czasu do czasu jak nie ma ich tatusia
Moniko moje lubują wylegiwać się w ogródku na słoneczku albo na stoliku w ganku ale jak jest deszcz tak jak wczoraj to usypiają albo tak jak na zdjęciu albo na stoliku w pokoju albo jeszcze w ciuchach To Twoja kotka to taki domowy leniuszek :P
Moniko moje lubują wylegiwać się w ogródku na słoneczku albo na stoliku w ganku ale jak jest deszcz tak jak wczoraj to usypiają albo tak jak na zdjęciu albo na stoliku w pokoju albo jeszcze w ciuchach To Twoja kotka to taki domowy leniuszek :P