Zaczynam - rogalm1 cz.2
Pojechaliśmy wreszcie na działkę, w nieco okrojonym składzie, pogoda była koszmarna cały czas padało a czasami sypał mokry śnieg, ale ja i tak wszystko obeszłam kilka razy, znalazłam ślady wiosny
myśmy też poszaleli z przecinką w naszym lasku przy domku, bardzo przejaśniało, a ile ognisk nasz czeka!
mam nadzieję, że jak pojedziemy za dwa tygodnie to już będzie ciepła wiosna i mozna będzie coś poprzesadzać, porobić konkretnego!
myśmy też poszaleli z przecinką w naszym lasku przy domku, bardzo przejaśniało, a ile ognisk nasz czeka!
mam nadzieję, że jak pojedziemy za dwa tygodnie to już będzie ciepła wiosna i mozna będzie coś poprzesadzać, porobić konkretnego!
- korzo_m
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moniko piękne oznaki wiosny, gratuluję odwagi aerobic to wspaniała rzecz, jak zaczniesz plewić to na pewno trochę kilogramów zgubisz. Ten tydzień zapowiadają pogodowo nieciekawy, ale po 15 ruszamy ze sprzętem ogrodniczym pełną parą i każda z nas będzie szczuplała w oczach.
Ja wszystkich gałązek bym nie paliła grubsze, sztywniejsze i proste zostawiłabym na paliki, póżniej będziesz miała jak znalazł.
Ja wszystkich gałązek bym nie paliła grubsze, sztywniejsze i proste zostawiłabym na paliki, póżniej będziesz miała jak znalazł.
Kochani, nie dostawałam powiadomień i nie wiedziałam, że miałam wiosennych gości! Dziękuję i zapraszam ponownie.
Dzisiaj mija rok jak odkryłam to FORUM więc zapraszam na urodzinowe przyjęcie!
Aż trudno uwierzyć ile się w ciągu tego roku zmieniło w moim życiu, ile zdobytej dzięki WAM wiedzy, ile przyjaźni, że o roślinkach już nie wspomnę!
Dzisiaj mija rok jak odkryłam to FORUM więc zapraszam na urodzinowe przyjęcie!
Aż trudno uwierzyć ile się w ciągu tego roku zmieniło w moim życiu, ile zdobytej dzięki WAM wiedzy, ile przyjaźni, że o roślinkach już nie wspomnę!