Roślinki Ani cz.4
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- Zgredo
- -Moderator Forum-.
- Od: 1 maja 2008, o 15:42
Dekoracyjnie świerszczyna wygląda na ozdobnym słonku Pszczółkom też ładnie bardzo - super
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
- Edyta 74
- Od: 6 sty 2009, o 16:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu ale u Ciebie dużo nowości.
Pochwały zacznę od ganeczka,pięknie go zagospodarowałaś i wykorzystałaś każdy wolny kącik.Bardzo mi się podoba.
Masz bardzo dużą kolekcję koleusków ,one też mi się podobają.
Cissus digitata po prostu rewelacja.
Bardzo się cieszę ,że szczepki ode mnie puściły korzonki,na pewno będą Ci pięknie rosły.
Pochwały zacznę od ganeczka,pięknie go zagospodarowałaś i wykorzystałaś każdy wolny kącik.Bardzo mi się podoba.
Masz bardzo dużą kolekcję koleusków ,one też mi się podobają.
Cissus digitata po prostu rewelacja.
Bardzo się cieszę ,że szczepki ode mnie puściły korzonki,na pewno będą Ci pięknie rosły.
- Andziax007
- Kontakt:
Dominiko nawet się nie spodziewałam że spotkam na słoneczniku świerszcza Ten drugi słonecznik ma taki bordowy kolorek....spodobał mi się bardzo i jestem ciekawa jakie będą następne
Edytko jak dobrze pójdzie to jutro wszystkie szczepki wsadzę do ziemi.....dziękuję Ci raz jeszcze O a zimą będzie tak pusto na ganeczku....ale za to teraz jest tam kwitnąco i kolorowo Mnie też bardzo się cissus spodobaj i mam nadzieję że wreszcie zacznie rosnąć Dziękuję za tak miłe komplementy
Edytko jak dobrze pójdzie to jutro wszystkie szczepki wsadzę do ziemi.....dziękuję Ci raz jeszcze O a zimą będzie tak pusto na ganeczku....ale za to teraz jest tam kwitnąco i kolorowo Mnie też bardzo się cissus spodobaj i mam nadzieję że wreszcie zacznie rosnąć Dziękuję za tak miłe komplementy
- Andziax007
- Kontakt:
- Andziax007
- Kontakt:
- Andziax007
- Kontakt:
Moniko może w tym coś jest.....altanka nie pamiętam kiedy była malowana ale to chyba było dość dawno i jak widać aż tak strasznie nie wygląda więc ten winogron coś daje
Aniu ja to uwielbiam skubać słonecznik ale bardzo mi się podobają jak kwitną
Basiu tą jedną sadzonkę co miała korzonki jakiś czas temu wsadziłam...już nie pamiętam w którym to było dniu ale wiem że na pewno w tym tyg i widzę że malutkie listki na czubku zaczęły rosnąć Natomiast druga sadzonka nadal siedzi w wodzie i nie ma korzonków
Aniu ja to uwielbiam skubać słonecznik ale bardzo mi się podobają jak kwitną
Basiu tą jedną sadzonkę co miała korzonki jakiś czas temu wsadziłam...już nie pamiętam w którym to było dniu ale wiem że na pewno w tym tyg i widzę że malutkie listki na czubku zaczęły rosnąć Natomiast druga sadzonka nadal siedzi w wodzie i nie ma korzonków