Antooosiowo - Anolkowe baniaczki cz. II
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- anoli
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
Cześć!
Antoooosiu, bardzo ładnie to wyszło, tylko nie wiem, czy dla echinodorusa warstwa podłoża nie jest zbyt cienka? Ale nie widać dokładnie na zdjęciach. Piękne rośliny, podoba mi się anubias barterii.
Oczywiście wiesz, że mam swoje uwagi co do obsady Poza tym co wiesz, to otoski są stadne - podobnie jak boćki. :P
Antoooosiu, bardzo ładnie to wyszło, tylko nie wiem, czy dla echinodorusa warstwa podłoża nie jest zbyt cienka? Ale nie widać dokładnie na zdjęciach. Piękne rośliny, podoba mi się anubias barterii.
Oczywiście wiesz, że mam swoje uwagi co do obsady Poza tym co wiesz, to otoski są stadne - podobnie jak boćki. :P
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
Anolka kurde no wiem,wiem,że te neonki to mogą zupę zrobic,ale tak mówiąc po cichutku mam nadzieję,że skalki zrobią porządek .Nie mogłam M odmówic,niech się chłopak sam przekona .
Otoski wiem,że stadne,ale co poradzę,że w zoologu tylko dwa były....bocyjkę mam zamówioną jeszcze jedną 8) .
A jak to z tymi echinodorusami jest?Ile on warstwy potrzebuje?
Póki co-czekam na foty Twoich baniaczków
Otoski wiem,że stadne,ale co poradzę,że w zoologu tylko dwa były....bocyjkę mam zamówioną jeszcze jedną 8) .
A jak to z tymi echinodorusami jest?Ile on warstwy potrzebuje?
Póki co-czekam na foty Twoich baniaczków
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...
- aconitum
- Od: 30 lip 2008, o 13:02
wiesz, po tej epidemii, kupuje już w jedynym sklepiku u mnie na osiedlu i już chyba nie zmienię dostawcy
na pewno rozbudowa stadka neonek
dalej ciągną mnie gurami,
bocje wspaniałe,
tęsknię za sumikiem pictusem,
może także żabka?
zobaczymy....
ps. a Zuzikowi planuje do pokoiku malutkie 25 litrów (może na drugie urodzinki?)
i nie wiem czy złotą rybkę czy kolorowe gupiczki?
ps 2. ja tu cały czas jestem i czytam.....
na pewno rozbudowa stadka neonek
dalej ciągną mnie gurami,
bocje wspaniałe,
tęsknię za sumikiem pictusem,
może także żabka?
zobaczymy....
ps. a Zuzikowi planuje do pokoiku malutkie 25 litrów (może na drugie urodzinki?)
i nie wiem czy złotą rybkę czy kolorowe gupiczki?
ps 2. ja tu cały czas jestem i czytam.....
Anka
- anoli
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
Aniu złotej rybki nie można do tak małego jak 25l akwarium dawać. Raz, że strasznie brudzi, dwa, że za wielka rośnie. Moje welonki w 180l dorosły do 30cm, i też mi było ich szkoda.
Podobnie bocji wspaniałej nie dwałabym do Twojego akwa, może lepiej jakiś mniejszy gatunek - np. te co u Antooosi? Większe stadko neonek to świetny pomysł, zwłaszcza, że będą bardzie przyciągac uwagę.
Podobnie bocji wspaniałej nie dwałabym do Twojego akwa, może lepiej jakiś mniejszy gatunek - np. te co u Antooosi? Większe stadko neonek to świetny pomysł, zwłaszcza, że będą bardzie przyciągac uwagę.
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona