![Smile :)](./images/smiles/icon_smile.gif)
Nie robiłam zdjęć teraz. Właściwie mam taki dylemat bo w wakacje nie miałam internetu i korzystałam z niego przez telefon (nie mogłam dodawać zdjęć). Teraz chciałabym to nadrobić i nie wiem czy lepiej pokazywać zdjęcia chronologicznie czy teraz aktualne a potem te z lata. Ale powstałby chyba wielki bałagan w wątku, zresztą już powstał ale byłby jeszcze większy. Więc wrzucam zdjęcia po kolei.
Zdjęcia robiłam w lipcu, to było ich (bo mam 2 krzaczki Glorii) pierwsze kwitnienie. Kwiaty glorii przybierały u mnie najróżniejsze odcienie, od jasno żółtych prawie bez cienia różu, przez takie właśnie odcienie jak na dwóch ostatnich zdjęciach, po żółte z bardzo ciemnym, prawie czerwonym różem. Powrzucam jeszcze inne jej fotki. Obie Glorie kwitły u mnie obficiej za drugim razem. Niestety chorowały na plamistość i już od jakiegoś czasu są łyse
![Sad :(](./images/smiles/icon_sad.gif)
Izo skoro zainteresowała Cię Valencia to muszę uczciwie przyznać, że jak ostatnio byłam w domu (1 listopada) to troszeczkę złapała plamek, ale to naprawdę troszeszkę, tyci tyci malutkie i malutko... Prawie nie widać, musiałam się dobrze wpatrzeć, żeby je dojrzeć... i dopiero teraz, całe lato była zdrowa
![Wink :wink:](./images/smiles/icon_wink.gif)
Przyszła już paczka z Rosa Ćwik
![heja :heja](./images/smiles/heja.gif)