Działeczka Gigusi, cz.5
- harwi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 mar 2008, o 14:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: działeczka Gigusi, cz.5
Ale super! Fajnie,że wróciłaś. Mówisz, że sama chemia a tak ładnie wyglądają a może właśnie i dlatego A ja bym tak się wyrwała na taki zbiór. Kiedyś zbierałam za młodu porzeczki i truskawki u nas a tu dorobić można i jeszcze coś pozwiedzać może ale praca to ciężka zapewne oj ciężka.
- bodzia3012
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
Witaj Giguś
fajnie,że wróciłaś,ale jabłuszka śliczne,zobacz sama co kupujemy ,samą chemię
pozdrawiam
fajnie,że wróciłaś,ale jabłuszka śliczne,zobacz sama co kupujemy ,samą chemię
pozdrawiam
Witaj Giguś, cieszę się, że wróciłaś, ciężko pracowałyście obie ale dobrze, że to już zakończone. Teraz zimą odpoczniecie sobie.
Giguniu kochana jak dobrze, że już jesteś z nami . Ja nie pojechałam i bardzo dobrze, bo moje plany ułożyły się inaczej i bardziej po mojej myśli z czego jestem zadowolona Jeszcze raz Cię witam i nie zazdroszczę kasiorki, bo to jest bardzo ciężka praca Podziwiam córcię, że dzielnie sobie poradziła
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Kochane Dziewczyny. jeszcze raz wszystkich witam gorąco. Wszystkich razem i każdego z osobna.
Ciężko było ale poradziłyśmy sobie. Podbudowany domowy budżet i zapas jabłek na zimę .Córka została naprawdę doceniona, co się odbiło przy wypłacie i zaproszeniu na kolejny sezon. Ale ja już szczęśliwa, że w domku. Dzisiaj byłam na działce- tak tam szaro i buro, ale wiatr mało głowy nie wyrwał więc dałam spokój. buziaki dla Was
Ciężko było ale poradziłyśmy sobie. Podbudowany domowy budżet i zapas jabłek na zimę .Córka została naprawdę doceniona, co się odbiło przy wypłacie i zaproszeniu na kolejny sezon. Ale ja już szczęśliwa, że w domku. Dzisiaj byłam na działce- tak tam szaro i buro, ale wiatr mało głowy nie wyrwał więc dałam spokój. buziaki dla Was
Podziwiam, podziwiam - dużo ciężkiej pracy włożyłaś w te zbiory a jabłuszka wyglądają bardzo apetycznie.
I ja przybiegłam aby się przywitać.
- Grzesik
- Od: 20 sty 2009, o 15:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Masz głowę na karku, wiatr nie dał rady ;) A zaległości na działce szybko nadrobiszgiga45 pisze: Dzisiaj byłam na działce- tak tam szaro i buro, ale wiatr mało głowy nie wyrwał więc dałam spokój.
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Darek z pewnością działki pięknie pilnował. Już by mu Gosia dała popalić gdyby było inaczej
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- Grzesik
Bo i po co z motyką na księżyc, jak można własnego M poganiać
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Witajcie kochani.
Zaległosci na działce nadrobione, choć ostatnio pogoda nie dopisywała, na forum jeszcze nie. O jejku prosze Was teraz o pomoc i poradę.
Darek nazwoził mi na działkę niby donice niby gazony - wielkie i ciężkie, fajne są ale nie wiem jak je ułożyć i gdzie przede wszystkim. Może ktoś z kochanych forumków ma pomysła, albo podsunie jakiś link. Pliiiiiiiiiiissssssssss
Pozdrawiam gorąco wszystkich
A tu zakwitły poduchy od Alinki-wczorajsze fotki
I jeszcze fotka z lata zapomnialam Wam pokazać jaki wysoki był słonecznik u mnie
Zaległosci na działce nadrobione, choć ostatnio pogoda nie dopisywała, na forum jeszcze nie. O jejku prosze Was teraz o pomoc i poradę.
Darek nazwoził mi na działkę niby donice niby gazony - wielkie i ciężkie, fajne są ale nie wiem jak je ułożyć i gdzie przede wszystkim. Może ktoś z kochanych forumków ma pomysła, albo podsunie jakiś link. Pliiiiiiiiiiissssssssss
Pozdrawiam gorąco wszystkich
A tu zakwitły poduchy od Alinki-wczorajsze fotki
I jeszcze fotka z lata zapomnialam Wam pokazać jaki wysoki był słonecznik u mnie
- Grzesik
Gosiu, fajne gadżety, wyglądają jak starożytne umywalki ;) Na pewno da się do czegoś wykożystać
A co do zdjęcia ze słonecznikiem, to on wcale nie jest taki wielki, tylko Ty taka malutka ;)
A co do zdjęcia ze słonecznikiem, to on wcale nie jest taki wielki, tylko Ty taka malutka ;)
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Giguś słonecznik olbrzymi .
Nie mam pojecie co można zrobić z tymi gazonami , u mnie cały ogród by zajęła .
Genia
Nie mam pojecie co można zrobić z tymi gazonami , u mnie cały ogród by zajęła .
Genia