Działka na Kaszubach 2011
- roza333
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 maja 2010, o 11:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Działka na Kaszubach 2011
Witaj piękne zdjęcia kwiatów i zakupy też super pozdrawiam i zapraszam do mnie.
Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bernadetko - miło, że zajrzałaś, mam nadzieję że miałaś piękne kwiatowo-ogrodnicze sny
Halinko - mak jest moją ogromną radością. Zrobiłam mu chyba z 50 zdjęć. Po prostu nie mogłam przejść obok niego obojętnie. W ubiegłym roku widziałam tylko jeden kwiat i jeszcze na dodatek jak przyjechałam na działkę to już opadały mu płatki. Kombinowałam - robiąc mu zdjęcia, żeby nie było widać że jest ...niekompletny. A w tym roku - po prostu przeszedł sam siebie
Ewo - super! skalnice to takie wdzięczne i niekłopotliwe rośliny - a ich kwiaty to sama delikatność...
Różo - Witam! Cieszę się że zajrzałaś do mnie i że Ci się podobało. Zaraz wpadnę do Ciebie z rewizytą
Wczoraj pierwszy raz zobaczyłam na mojej działce coś na kształt zaczątku ogrodu. To było w tym miejscu.....
Halinko - mak jest moją ogromną radością. Zrobiłam mu chyba z 50 zdjęć. Po prostu nie mogłam przejść obok niego obojętnie. W ubiegłym roku widziałam tylko jeden kwiat i jeszcze na dodatek jak przyjechałam na działkę to już opadały mu płatki. Kombinowałam - robiąc mu zdjęcia, żeby nie było widać że jest ...niekompletny. A w tym roku - po prostu przeszedł sam siebie
Ewo - super! skalnice to takie wdzięczne i niekłopotliwe rośliny - a ich kwiaty to sama delikatność...
Różo - Witam! Cieszę się że zajrzałaś do mnie i że Ci się podobało. Zaraz wpadnę do Ciebie z rewizytą
Wczoraj pierwszy raz zobaczyłam na mojej działce coś na kształt zaczątku ogrodu. To było w tym miejscu.....
- Lusia 57
- 1000p
- Od: 8 sty 2011, o 13:42
Marysiu, ale miejsce pokazałaś. Piękna leśna polana. I jeszcze do tego ta gra świateł.
- amba19
Lusiu - dzięki za miłe słowa...To miejsce faktycznie wygląda fajnie późnym popołudniem, gdy słońce zagląda zza drzew.
Marysiu cudowne miejsce I zakupy superaśkieamba19 pisze:Wczoraj pierwszy raz zobaczyłam na mojej działce coś na kształt zaczątku ogrodu..
Maczek orientalny pierwsza klasa I czekam na relację z Dobrzycy - ja jeszcze nie miałam okazji zwiedzać ogrodów Hortulusa
-
- Od: 14 gru 2010, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Fajne zakupy Marysiu, ale najbardziej podoba mi się mak,jest śliczny,muszę spapugować do siebie jeśli pozwolisz. Pozdrawiam Sylwana
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Marysiu fotki zachwycające - POEZJA !!!
Jak maki przekwitną, to zbierz nasionka i rozsiej po całym ogrodzie. Jest cudny i zasługuje na to
A, jak będziesz miała nadwyżkę nasionek, to pomyśl o mnie, baaardzo proszę
Ja, mogę zrewanżować się nasionkami moich pomarańczowych maków
Jak maki przekwitną, to zbierz nasionka i rozsiej po całym ogrodzie. Jest cudny i zasługuje na to
A, jak będziesz miała nadwyżkę nasionek, to pomyśl o mnie, baaardzo proszę
Ja, mogę zrewanżować się nasionkami moich pomarańczowych maków
- elila
- 1000p
- Od: 24 kwie 2009, o 20:05
- Kontakt:
Witaj! Piękne zakupy! Piękne urokliwe miejsce nam pokazałaś
- wrigley
- 500p
- Od: 5 mar 2009, o 14:23
Wow Marysiu, ale pięknie u Ciebie. Ja jeszcze nie wiem kiedy trafię na działeczkę, na razie korzystam z uprzejmości koleżanki i przeglądam forum...wczoraj znajomi podlali mi kwiatki na działeczce ale podobno rzodkieweczki padły, nie wiem jak reszta... Pozdrowionka
- amba19
Aniu - Dzięki za pochwały Maczek faktycznie cudowny( że tak nieskromnie napiszę ) ja się na niego napatrzeć nie mogłam. Policzyłam zdjęcia, które mu zrobiłam - jest ich 43 A już zrobiłam wstępną selekcję i najsłabsze już wywaliłam
Sylwano - a papuguj sobie dobra kobieto Jak to będzie cudnie gdy w każdym ogrodzie zakwitnie taka piękność
Halinko - zostawię makówki i spróbuję zebrać nasionka. Jaki z tego będzie skutek - zobaczymy. Niedawno czytałam u kogoś, że mu mak orientalny w ogóle nie zawiązuje nasion. Jak się uda to bardzo chętnie się z tobą wymienię na nasiona tego pomarańczowego Żebym tylko nie zapomniała komu nasionka obiecałam
Elilu - mam tylko nadzieję że te nowo zakupione rośliny przetrwają te okropne upały. Całe szczęście że sąsiad z ościennej działki włącza mi polewaczki. Ale mam tylko dwie Jedna podlewa róże, a druga różową rabatkę. Reszta cierpi....
Olu - jak dobrze mieć sąsiada.. mnie też uprzejmy sąsiad zza płota łącza polewaczki
Sylwano - a papuguj sobie dobra kobieto Jak to będzie cudnie gdy w każdym ogrodzie zakwitnie taka piękność
Halinko - zostawię makówki i spróbuję zebrać nasionka. Jaki z tego będzie skutek - zobaczymy. Niedawno czytałam u kogoś, że mu mak orientalny w ogóle nie zawiązuje nasion. Jak się uda to bardzo chętnie się z tobą wymienię na nasiona tego pomarańczowego Żebym tylko nie zapomniała komu nasionka obiecałam
Elilu - mam tylko nadzieję że te nowo zakupione rośliny przetrwają te okropne upały. Całe szczęście że sąsiad z ościennej działki włącza mi polewaczki. Ale mam tylko dwie Jedna podlewa róże, a druga różową rabatkę. Reszta cierpi....
Olu - jak dobrze mieć sąsiada.. mnie też uprzejmy sąsiad zza płota łącza polewaczki
- klarysa
- Od: 11 mar 2011, o 17:29
Marysiu, zakupy swietne. Rabatka nad kałużą leśną tajemnicza. Załobny wyeksponowany wśród bieli. Ładnie mu w tym towarzystwie ( chociaż wiem, ze plany były inne). Nie będę oryginalna, maki mnie zachwyciły.
Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'... Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'... Za miedzą...i troszkę dalej.
- kania
- Od: 25 maja 2009, o 10:09
Zauroczył mnie ten świetlisty zakątek. Uwielbiam takie klimaty. W ogóle, jakoś tak...dobrze się czuję na Twojej działce i cieszę się, że mogę ją odwiedzać bez ograniczeń .