W ogrodzie cz.2 - Beata T
- Margo2
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: W ogrodzie cz.2 - Beata T
Czyli po prostu poszerzają Ci się horyzonty
Miriam grill sprawuje się dobrze i jak widać wykorzystałam to co miałam na zbyciu czyli starą cegle szkoda tylko że miałam mało kostki bo myślałam że powstanie większy placyk a na nim ławeczka i większy murek przy grillu a tak jest jak jest
chatteDziękuję i nawet będą kwiatuszki Izo teraz dostałam fachowe porady od Grażynki ale jakoś hodowle doniczkową marnie widzę hihi zobaczymy czy coś z tego będzie ....
Margo2 I to bardzo bo o dobrych paręnaście metrów ale widok z okna będzie pod innym kontem ...
chatteDziękuję i nawet będą kwiatuszki Izo teraz dostałam fachowe porady od Grażynki ale jakoś hodowle doniczkową marnie widzę hihi zobaczymy czy coś z tego będzie ....
Margo2 I to bardzo bo o dobrych paręnaście metrów ale widok z okna będzie pod innym kontem ...
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Beatko, jak się ma duzo miejsca i można znaleźć takie lekko ocienione, to doniczki nie są potrzebne.
W gruncie łatwiej przetrzymać sadzonki przez zimę ;)
W gruncie łatwiej przetrzymać sadzonki przez zimę ;)
- lemka77
- Od: 30 cze 2009, o 14:52
Beatko pięknie różyczki u Ciebie kwitną. I gratuluję sukcesu w ukorzenianiu
Pozdrawiam Ida
chatte Izo miejsca u mnie pod dostatkiem, ale wiesz jak to jest trzeba by wydzielić jakieś miejsce, wypielić i jeszcze o nim pamiętać W zeszłym roku powtykałam patyczki za garażem i nic z tego nie wyszło teraz powtykałam na rondku i w doniczki a na efekty niestety trzeba poczekać do wiosny
lemka77 To czysty przypadek że się udało, ale zawsze trzeba popróbować a nóż coś wyjdzie ....Różyczki obecnie szykują się do drugiego kwitnienia już są pączki
Rabatka tu i rabatka tam ...chyba muszę nadać nazwy moim rabatką żeby było wiadomo gdzie spaceruję z aparacikiem
lemka77 To czysty przypadek że się udało, ale zawsze trzeba popróbować a nóż coś wyjdzie ....Różyczki obecnie szykują się do drugiego kwitnienia już są pączki
Rabatka tu i rabatka tam ...chyba muszę nadać nazwy moim rabatką żeby było wiadomo gdzie spaceruję z aparacikiem
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
No to nazwij to rabatką nr 1, bo chyba to jest jedna rabatka?
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Beatko jaka cudna rozrośnięta brunerka I floksy śliczne kolorki. Bardzo lubię te kwiatuszki, długo kwitną, ślicznie pachną.....są prawdziwą ozdobą ogrodu
- FRAGOLA
- 1000p
- Od: 4 cze 2010, o 09:34
O ta brunerka jest piękna...mnie ostatnio właśnie one zaczynają się podobac
A floksy...floksy lubię od zawsze...to takie babcine kwiatki ale jakie piękne i pochnące
A floksy...floksy lubię od zawsze...to takie babcine kwiatki ale jakie piękne i pochnące
- lemka77
- Od: 30 cze 2009, o 14:52
Mój wzrok też przyciagneła brunnera. Pięknie się prezentuje na rabacie.
Fajna kolekcja floksów.
Fajna kolekcja floksów.
Pozdrawiam Ida
- jollla500
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Beatko tak jak napisałam tak zrobiłam....kilka grubszych gałązek pocięłam i ukorzeniłam.....dzisiaj patrzę i wyrastają młode listki....jest więc nadzieja że to jest sposób na jej rozmnażaniejollla500 pisze:Beatko dzisiaj też stanęłam nad szałwią i zastanawiałam się jak ją ukorzenić i też pomyślałam jak Ty....jutro też posadzę i zobaczymy czy się przyjmie....
Witam miłych moich gości dziś słonecznie
Margo2 Na tych zdjęciach była jedna i ta sama rabatka hihi ale rabatek u mnie jest troszeczkę porozrzucanych po ogrodzie
AGNESS Brunera nabytek zeszłoroczny ładnie się rozrosła -ale mnie nie kręci za to floksy mam pierwszy rok są prześliczne
FRAGOLA hihi no listki niby fajne ale ja chyba wole gładkie powierzchnie hmmm a kwiatek to taki mizerny to ja stawiam na babcine pachnidełka ....choć na rabatce widać i floksy i brunere
lemka77 Jak widzę największe okazy tylko widać ale za rok i te maluszki podrosną a może i coś dosadzę
jollla500 a ja zapomniałam muszę się zmobilizować i też wsadzić ...to świetnie wychodzi na to że szybko się ukorzenia
To rabatka pod domem żurawkowo- hostowa ale jest i tam parę innych roślinek. To dzisiaj hosty- kwitną nowe nabytki, języczka i dąbrówka....
Margo2 Na tych zdjęciach była jedna i ta sama rabatka hihi ale rabatek u mnie jest troszeczkę porozrzucanych po ogrodzie
AGNESS Brunera nabytek zeszłoroczny ładnie się rozrosła -ale mnie nie kręci za to floksy mam pierwszy rok są prześliczne
FRAGOLA hihi no listki niby fajne ale ja chyba wole gładkie powierzchnie hmmm a kwiatek to taki mizerny to ja stawiam na babcine pachnidełka ....choć na rabatce widać i floksy i brunere
lemka77 Jak widzę największe okazy tylko widać ale za rok i te maluszki podrosną a może i coś dosadzę
jollla500 a ja zapomniałam muszę się zmobilizować i też wsadzić ...to świetnie wychodzi na to że szybko się ukorzenia
To rabatka pod domem żurawkowo- hostowa ale jest i tam parę innych roślinek. To dzisiaj hosty- kwitną nowe nabytki, języczka i dąbrówka....
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ładne masz funkie.
Moje już dawno przekwitły.
Już wiem co miałam Ci wysłać a jeśli się mylę to zobacz i napisz na pw.
Moje już dawno przekwitły.
Już wiem co miałam Ci wysłać a jeśli się mylę to zobacz i napisz na pw.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki