Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 20
- Nutka81
- 1000p
- Od: 13 maja 2010, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 20
Aguś, no to znowu poszaleliście z PanemM i Sarką oczywiście Wy to usiedzieć spokojnie nie potraficie
No ale dzięki temu, Wasz ogród wygląda jak wygląda... a wygląda cudnie.
Dzisiaj przepiękny dzień się zapowiada, prawda?
No ale dzięki temu, Wasz ogród wygląda jak wygląda... a wygląda cudnie.
Dzisiaj przepiękny dzień się zapowiada, prawda?
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
- Isia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aguś Twój ogród w letniej odsłonie wygląda przepięknie zielono, refleksyjnie i odpoczynkowo, piękne zadbane roślinki. Aguś widziałam że masz piękną alejkę z budlejami nie marzną Ci ? bardzo lubie te roślinki ale niestety dwa razy juz zmarzły.
Witam w piękne niedzielne popołudnie!
Odpoczynek w taki dzień to sama przyjemność... ogród połyskuje w słońcu, kwiecia pełno, sorbet na deser - żyć nie umierać!
Isiu, budleje wraz z hortensjami zostały posadzone tej wiosny... przed zimą zostaną odpowiednio zabezpieczone - nie zamierzam pozwolić im zmarznąć, ponieważ szpaler ma się właśnie składać z tych roślin... budleje muszą mieć zacisznie, a na zimę trzeba im zrobić kopczyk i okryć - zresztą dość mocno tnie się je wiosną. Może spróbujesz raz jeszcze?
Małgosiu, ano dzień był piękny... w zasadzie jeszcze jest! Dziś już bez szaleństw i pracy w ogrodzie, na spokojnie... a Wy jak spędziliście niedzielę?
Linetko, jak zawsze dziękuję za miłe słowo! Cięcia było sporo i mimo, że może nie wygląda, to przyciętych gałęzi do spalenia mam naprawdę dużo Miłego wieczoru!
Moniko, trudno mi powiedzieć, czy jest cieplej niż np. u Ciebie, ale fakt jest taki, że nie mogę narzekać na pogodę... jest codziennie dużo słońca i przyjemnych temperatur! Pozdrawiam Cię serdecznie
Agnieszko, dziękuję za odwiedziny i miłe słowa pod adresem hortensji! U Ciebie królują lilie, ale za chwilę dołączą do nich właśnie hortensje, powoli zastępując Miłego!
Co tam w ogrodzie piszczy:
Hortensje
...pierwsze przebarwienia na Vanille F.
Lilie
Róże
...zjawiskowa nawet w fazie przekwitania
Cleome
Przetaczniki
Floksy
Budleje z hortensjami
Rozchodniki
Wrzosy pączkowe
Odpoczynek w taki dzień to sama przyjemność... ogród połyskuje w słońcu, kwiecia pełno, sorbet na deser - żyć nie umierać!
Isiu, budleje wraz z hortensjami zostały posadzone tej wiosny... przed zimą zostaną odpowiednio zabezpieczone - nie zamierzam pozwolić im zmarznąć, ponieważ szpaler ma się właśnie składać z tych roślin... budleje muszą mieć zacisznie, a na zimę trzeba im zrobić kopczyk i okryć - zresztą dość mocno tnie się je wiosną. Może spróbujesz raz jeszcze?
Małgosiu, ano dzień był piękny... w zasadzie jeszcze jest! Dziś już bez szaleństw i pracy w ogrodzie, na spokojnie... a Wy jak spędziliście niedzielę?
Linetko, jak zawsze dziękuję za miłe słowo! Cięcia było sporo i mimo, że może nie wygląda, to przyciętych gałęzi do spalenia mam naprawdę dużo Miłego wieczoru!
Moniko, trudno mi powiedzieć, czy jest cieplej niż np. u Ciebie, ale fakt jest taki, że nie mogę narzekać na pogodę... jest codziennie dużo słońca i przyjemnych temperatur! Pozdrawiam Cię serdecznie
Agnieszko, dziękuję za odwiedziny i miłe słowa pod adresem hortensji! U Ciebie królują lilie, ale za chwilę dołączą do nich właśnie hortensje, powoli zastępując Miłego!
Co tam w ogrodzie piszczy:
Hortensje
...pierwsze przebarwienia na Vanille F.
Lilie
Róże
...zjawiskowa nawet w fazie przekwitania
Cleome
Przetaczniki
Floksy
Budleje z hortensjami
Rozchodniki
Wrzosy pączkowe
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aguś jak cudnie....... hortensje, lilie, róże, przetaczniki, floksy....wszystko co uwielbiam
-
- 500p
- Od: 28 sty 2013, o 12:33
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Cudowny, bajkowy, magiczny ogród!
Dzień dobry : )
Odwiedziłam sobie Twój piękny ogród i tak sobie myślę, że jak się kocha kwiaty, to to widać..
u Ciebie to widać, wszystkie takie zdrowe, jędrne, dorodne.. Hortensje, Lilie i cała reszta..
nawet wrzosy u Ciebie jakby ładniejsze, niż wszystkie, jakie do tej pory dane mi było spotkać : )
Odwiedziłam sobie Twój piękny ogród i tak sobie myślę, że jak się kocha kwiaty, to to widać..
u Ciebie to widać, wszystkie takie zdrowe, jędrne, dorodne.. Hortensje, Lilie i cała reszta..
nawet wrzosy u Ciebie jakby ładniejsze, niż wszystkie, jakie do tej pory dane mi było spotkać : )
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Ślicznie , profesjonalnie i wszystkie mije ulubione krzewy i kwiaty u Ciebie
- _ninetta_
- 1000p
- Od: 19 maja 2010, o 01:19
Aguś, piękne hortensje, Silver Dollar i Vanilla to moje ulubione. W tym roku dokupiłam Polar Bear i będzie miała dwa kwiaty
Klon Atropurpureum jest bardzo ładny ale musi rosnąć w zacisznym miejscu, u mnie już raz wymarzł, w tamtym roku posadziłam ponownie i starannie go okryłam na zimę, będę o niego dbać, żeby był tak piękny jak u Ciebie.
Klon Atropurpureum jest bardzo ładny ale musi rosnąć w zacisznym miejscu, u mnie już raz wymarzł, w tamtym roku posadziłam ponownie i starannie go okryłam na zimę, będę o niego dbać, żeby był tak piękny jak u Ciebie.
- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Aguniu!....cudowne, widowiskowe hortensje w urzekającym ogrodzie.
...ach....wszystko tak dopieszczone ...cudownie!
Już spisałam sobie nazwy hortensji,które muszę mieć...
Miłego wieczoru...
...ach....wszystko tak dopieszczone ...cudownie!
Już spisałam sobie nazwy hortensji,które muszę mieć...
Miłego wieczoru...
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Ogrod bajeczny.Czytałam,że chcesz dokupić lilii-namawiam bo wtedy z ogrodu już nikt nie wyjdzie-cudo(ogrod oczywiście) plus upojny zapach-zwala z nog każdego.
Pozdrawiam!!!
Pozdrawiam!!!
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Aguś, Twoja Vanilka już różowieje! Moja jeszcze biała jak śnieg, już nie mogę się doczekać, kiedy zacznie zmieniać kolor. Twoje hortensje w ogóle dają teraz pokaz. Ta ogrodowa jest prześliczna, ale i Silver Dollar to piękność. No a Limelight jest jedyna w swoim rodzaju. Lilie kwitną bosko. No i róże, cudowne, wspaniałe. Przetaczniki sfotografowałaś po mistrzowsku. No i rusałka admirał na budlei, śliczny! Jak Ty to zrobiłaś, że Ci nie uciekł i rozwinął skrzydła jak na zamówienie?
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Siedzę sobie po cichutku u Ciebie w ogródku
Nic nie piszę, ale cały czas zerkam
Bo wszyscy piszą za mnie peany.
Tęsknie patrzę na Twoje ognisko.
Kiedy u mnie będzie?
Nic nie piszę, ale cały czas zerkam
Bo wszyscy piszą za mnie peany.
Tęsknie patrzę na Twoje ognisko.
Kiedy u mnie będzie?
- jola1010
- Od: 4 cze 2007, o 18:39
Aga Twoje fotki rozbrajają... wszystkie przejścia i letnie pokoje takie dopracowane jesteś niesamowita w kompozycjach ogrodowych... nawet fotka z ogrodowymi odpadami w taczce ma swój urok
Pozdrawiam Jola
Pozdrawiam Jola