Po angielsku... w lesie ;)
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 lis 2013, o 15:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Po angielsku... w lesie ;)
Teraz i ja zobaczyłam moja piękności zzieleniała ze złości że jesień idzie. .Co tam słychać po angielsku?
-
- 100p
- Od: 1 kwie 2014, o 11:57
Dziewczyny, dziękuję że zaglądacie Moja już cała zielona, a ta zielona (już jestem pewna że to lime light) zaczyna powoli różowieć
W ogrodzie nic się nie dzieje, bo przyszli panowie od kostki i drugi dzień już działają. Musiałam trochę zmienić plany, bo nie wszystko co na papierze dało się przełożyć na nasze specyficzne realia. Ale powoli, może uda się zrealizować plan.
W ogrodzie nic się nie dzieje, bo przyszli panowie od kostki i drugi dzień już działają. Musiałam trochę zmienić plany, bo nie wszystko co na papierze dało się przełożyć na nasze specyficzne realia. Ale powoli, może uda się zrealizować plan.
- Alania
- Od: 17 lip 2008, o 21:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kostka bardzo uporządkuje teren
-
- 100p
Mam nadzieję Moniu Choć nie wszystko będzie po mojej myśli, jeszcze dużo ziemi brakuje, bo poziom kostki trzeba było "wywindować" do poziomu schodów i ogólnie z przodu jest wyżej, a mnie zależało na tym, żeby nie było żadnych uskoków.
-
- 1000p
- Od: 16 cze 2013, o 15:41
Ładne zakupy, budleja nie taka marna
Krzesło jest boskie
Krzesło jest boskie
-
- 100p
Budleja była marna, bo 2 dni później kupiłam drugą, też za 10zł, za to 5x większą
Nie wiedziałam że one tak mdle pachną, pewnie dlatego tyle na nich motyli ;)
Nie wiedziałam że one tak mdle pachną, pewnie dlatego tyle na nich motyli ;)
-
- 1000p
A, to nie wiedziałam, że kupowałaś dwie dla mnie one pachną nie tyle mdło, co miodowo
-
- 100p
Nareszcie mam już kostkę, wczoraj koparka rozrównała przywiezioną ziemię, więc mogę już myśleć o nowych nasadzeniach Mam 2 półokrągłe rabaty, po obu stronach wejścia i muszę czymś je obsadzić. Zwłaszcza, że wyszły dużo większe niż pierwotnie myśleliśmy... Chciałam posadzić tam hortensje, np. bobo, i z przodu hosty, ale teraz chodzą mi po głowie berberysy i okrągłe bukszpany, albo thuje. Już sama nie wiem
- Alania
- Od: 17 lip 2008, o 21:55
Bardzo ładnie, Iwonko
Ja bym posadziła obwódkę z bukszpanów i wewnątrz rabatę z traw włosistych, hortensji białych np.Anabelle, a jeśli nie, to zamiast Anabelli jeżówki białe Coconut Lime, Meringue i inne w tym typie, kule bukszpanowe i miskanty Gracillimus bliżej okien. Pomiędzy duuuuuuużo tulipanów,żeby na wiosnę było ładnie
Ja bym posadziła obwódkę z bukszpanów i wewnątrz rabatę z traw włosistych, hortensji białych np.Anabelle, a jeśli nie, to zamiast Anabelli jeżówki białe Coconut Lime, Meringue i inne w tym typie, kule bukszpanowe i miskanty Gracillimus bliżej okien. Pomiędzy duuuuuuużo tulipanów,żeby na wiosnę było ładnie
-
- 100p
Moniś, tylko tam jest ciemno, z lewej więcej słonka rano, z prawej min. o zachodzie. Nie wiem czy coś zechce tam kwitnąć
-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Hortensje, zdecydowanie hortensje.
-
- 1000p
Hortensje
-
- Od: 19 sie 2010, o 18:09
O matulu jak tu cudnie i po angielsku ...tak lubię najbardziej!
Wspaniały zakątek z cudownym domem w zieleni...będę zaglądała i czerpała inspiracje .
Zapraszam do mnie
Wspaniały zakątek z cudownym domem w zieleni...będę zaglądała i czerpała inspiracje .
Zapraszam do mnie
marzenia się spełniają! Dana