Na starych fundamentach
Re: Na starych fundamentach
Swietny pomysł z wędzarnią. Mam i ja trochę zbędnej cegły kto wie może i u mnie podobna powstanie
- kasia100780
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 lip 2014, o 16:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pięknie u Ciebie!
Tak czyściutko i równiutko.
Kawał pracy włożyłeś, żeby wyglądało tak ładnie jak teraz.
Wędzarnia super, ślinka leci na te szyneczki, może w tym roku też zdążymy zrobić.
Będę zaglądać
Tak czyściutko i równiutko.
Kawał pracy włożyłeś, żeby wyglądało tak ładnie jak teraz.
Wędzarnia super, ślinka leci na te szyneczki, może w tym roku też zdążymy zrobić.
Będę zaglądać
Wędzarnia to naprawdę dobry pomysł. Jak jest dużo pracy i są pomocnicy to trzeba ich wykarmić. Często robimy kurczuny. W domu do kurczaka wkładam zieleninę jaką mam pod ręką i gotuje w osolonej wodzie żeby mięsko było na półtwarde. Oczywiście wkładamy kurczaka do wrzątku bo nie chcemy rosołu. Już na działce do wędzarni na dwie godzinki w temperaturze 60 stopni i danie gotowe. Pomocnicy mają co jeść i chętnie przychodzą.
- wagabunga123
- 1000p
- Od: 11 lip 2013, o 14:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No, na takiego kuraka to i ja był wpadła - mogłabym przy okazji chwasty wypielić
Jeśli potrafisz o czymś marzyć, to potrafisz także tego dokonać - Walt Disney
Ciurkadełko wśród róż - moje miejsce na ziemi Tu na razie jest ściernisko ale będzie ... Pozdrawiam, Marlena
Ciurkadełko wśród róż - moje miejsce na ziemi Tu na razie jest ściernisko ale będzie ... Pozdrawiam, Marlena
- nowapasja
- 1000p
- Od: 28 sty 2011, o 10:25
Pycha takie kuraki nawet widać już ktoś skosztował skrzydło
Hej kolego za takiego kuraka to i ja chętniebym coś popieliła , Działeczka coraz ładniejsza
- kasia100780
- Od: 31 lip 2014, o 16:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Widzisz ilu masz już chętnych na pielenie
Czasami wydaje mi się że popełniłem błąd z wedzarnią,zrobilem ją za małą.
Zapraszam do mnie , goście mile widziani. Zbliżają się święta będzie trzeba podymić.
Zapraszam do mnie , goście mile widziani. Zbliżają się święta będzie trzeba podymić.
- Una
- 200p
- Od: 16 kwie 2009, o 09:56
Witaj Krzysztofie!
Zaglądam do Ciebie ale się nie odzywałam.
Jak dzisiaj nie mogłam odnaleźć Twojego wątku (podmieniłeś awatarek, a ja wzrokowiec) to zaczęłam żałować, że się nie ujawniłam.
Wątek znalazłam to postanowiłam się oficjalnie przywitać.
Ogrom pracy wykonałeś, gratuluję.
Widać, że jesteś pełen ogrodniczego zapału i działeczka będzie się jeszcze zmieniać i pięknieć w oczach.
Powodzenia Będę zaglądać.
Zaglądam do Ciebie ale się nie odzywałam.
Jak dzisiaj nie mogłam odnaleźć Twojego wątku (podmieniłeś awatarek, a ja wzrokowiec) to zaczęłam żałować, że się nie ujawniłam.
Wątek znalazłam to postanowiłam się oficjalnie przywitać.
Ogrom pracy wykonałeś, gratuluję.
Widać, że jesteś pełen ogrodniczego zapału i działeczka będzie się jeszcze zmieniać i pięknieć w oczach.
Powodzenia Będę zaglądać.
Pozdrawiam
Agnieszka
Agnieszka
Witaj Agnieszko. Dziękuje za miłe słowa,avatara zmieniłem co by ocieplić wizerunek bo rzadko mam taką minę jak ludzik na tamtym avatarku.
- Ruda2011
- Od: 19 mar 2011, o 10:29
Z przyjemnością patrzę na awatar - uczłowieczyłeś się Psina cudna , zakochana i całuśna
Wpadnę jutro, wieczorkiem - pooglądać to, co wydziałasz. No, chyba, że będzie praca "for live" - wtedy trudno - siła wyższa.
Wpadnę jutro, wieczorkiem - pooglądać to, co wydziałasz. No, chyba, że będzie praca "for live" - wtedy trudno - siła wyższa.
Moja psina faktycznie jest cudna i całuśna bardzo ją lubię. (jestem mało skromny co do mojego pieska ale tak właśnie jest ) Właśnie obejrzałem "Rok w ogrodzie" i zbieram się na działeczkę. Pogoda ma być znośna dzisiaj.
Trochę dzisiaj podziałałem. Jak pisałem wcześniej w poniedziałek będę doprowadzał prąd do nowej altany. Jednak rowek sam się nie wykopie niestety. Raptem było do wykopania ze cztery metry długość i 60cm głęboko, myślałem że pójdzie łatwo a tu zonk korzenie od świerków które tam kiedyś rosy skutecznie mi utrudniły pracę ,ale dałem radę.
Wiosna na działeczce już widoczna, kwiateczki wychodzą.
Wiosna na działeczce już widoczna, kwiateczki wychodzą.