Ogród Azy. cz5.
Re: Ogród Azy. cz5.
Ja też nie lubię ogrodu na kant. Tak naprawdę i mój jest przykładem. Owszem, chwasty mnie irytują, obecnie spieszę się z wyplewieniem, by zdążyć w sumie do niedzieli. Potem wiozę córę do mamy a 1go kładę się masakra, aż na 3-4 dni na wyjęcie metalu. Zwariuję - praktycznie zdrowa a będę tam musiała być. Ale cóż, NFZ ma głupie zapisy.
Ale jak czasem oglądasz, też nie mam wcale dopieszczonego. Nawet kierownik ostatnio - że mam ogrom wszystkiego. Heh tak się wydaje, to takie wrażenie sprawiają moje kochane różyce.
Za to Twoja lilia ta biała jest wręcz cudowna. A jaśminowca pewnie i w ciepłe dni bym nie poczuła:(
Ale jak czasem oglądasz, też nie mam wcale dopieszczonego. Nawet kierownik ostatnio - że mam ogrom wszystkiego. Heh tak się wydaje, to takie wrażenie sprawiają moje kochane różyce.
Za to Twoja lilia ta biała jest wręcz cudowna. A jaśminowca pewnie i w ciepłe dni bym nie poczuła:(
- Aza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 lut 2008, o 18:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ulka dość mało pokazujesz ogród, róż masz pięknych całe mnóstwo, chwastów to ja nie widzę u Ciebie.
Ja dziś w ogrodzie znalazłam dopiero pierwszą białą różę rozkwitniętą, a inne to w małych zielonych pąkach.
Ja dziś w ogrodzie znalazłam dopiero pierwszą białą różę rozkwitniętą, a inne to w małych zielonych pąkach.
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
Olgo, bo robię zbliżenia i nie widać chwastów. Znaczy się, jeśli dziś się sprężę, to i zdjęcia powoli większe będę mogła cykać:):):)
Ale na to by je powstawiać będę miała przez 4 dni od 1 lipca:D:D:D
Ale na to by je powstawiać będę miała przez 4 dni od 1 lipca:D:D:D
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Olgo pewnie cudnie pachnie w całym ogrodzie jaśminem , bardzo lubię ten zapach.
- Aza
Geniu rano o dziesiątej było 6 stopni potem ociepliło się do 10, nic w ogrodzie nie robiłam tylko byłam na spacerze z Klarą no i czytam w tej chwili Wyspę na prerii.
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Olgo Makowa panienka do wygłaskania
W każdym ogrodzie niektóre kwiatki wyglądają inaczej dlatego można je oglądać w nieskończoność. Dalia już kwitnie ?
W każdym ogrodzie niektóre kwiatki wyglądają inaczej dlatego można je oglądać w nieskończoność. Dalia już kwitnie ?
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Olgo! maczki urocze ale panienka Klara super.
pięknie kwitnie łubin bardzo lubię go ale on mnie nie , trzy razy sadziłam i nic.
A dalia to jest z wieloletnich roślin
pięknie kwitnie łubin bardzo lubię go ale on mnie nie , trzy razy sadziłam i nic.
A dalia to jest z wieloletnich roślin
- Aza
Misiu dalię na zimę trzeba wykopać, a następnej wiosny albo się obudzi , albo nie, ja w zeszłym roku miałam dwie i tylko jedna ruszyła w domu w doniczce w cieple, reszta to zestaw z allegro 5 niskich , jedna już kwitnie inne rosną.
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- Aza
Dzisiaj było słonecznie i zaczęły rozkwitać piwonie i róże, jaśminowiec coraz mocniej pachnie, tak jak lilie białe, róże pachną nieco delikatniej.
Złotogłów spory, ale jeszcze nie kwitnie.
Złotogłów spory, ale jeszcze nie kwitnie.
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- ogrodniczka01
- 1000p
- Od: 18 lip 2009, o 11:45
Olga łubiny , róże, piwonie i cała reszta cudne
- Aza
Asiu miło mi że Ci się podoba, w porównaniu z resztą kraju bardzo zapóźniony ogródek.
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Olgo jaka lilia koniecznie pokaż jak zakwitnie. Wszędzie piwonie przekwitły, a u Ciebie maj! Pewnie szybko przekwitnie bo i u Ciebie zapowiadają upały