Jest już wiosna!
- iwona0042
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Jest już wiosna!
Dobrego dnia Marysiu , to był przymrozek?
- zielonajagoda
- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
U mnie był, bratki chyba klapen zaliczyły
- Eliza52
- Od: 7 wrz 2014, o 11:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wow, wschód na zdjęciu jak scena z filmu "Seksmisja"
Musiał być u nas mróz, bo mój roduś zwinął liście , ale już mu lepiej
Musiał być u nas mróz, bo mój roduś zwinął liście , ale już mu lepiej
Pozdrawiam Ela
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Marysiu ja już wróciłam, a jak u Ciebie
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Caluśki dzień w ogrodzie, zrobiłam sporo róże przycięte a gałązki spalone, wsadzałam, przesadzałam, plewiłam. Kury zadowolone bo trawy pojadły, a na koniec dnia spaliliśmy wszystkie gałęzie upiekliśmy kiełbaski i wypiliśmy piwko. Dzień zaliczony
Iwonko szczec. rano był przymrozek, ale wszystko w tunelu przeżyło ładnie pod włókniną. Zresztą było najwyżej -1 -2 góra. Omarzła chyba strelicja na tarasie, bo ją kropiłam i została Ale fajny dzień
Iwonko ZJ ja myślę, że bratki przeżyły
Elu ja lubię takie dziwne niebka jak roduś zwinął listki to musiał być większy mróz niż u mnie, bo mój w dobrej formie
Iwonko szczec. rano był przymrozek, ale wszystko w tunelu przeżyło ładnie pod włókniną. Zresztą było najwyżej -1 -2 góra. Omarzła chyba strelicja na tarasie, bo ją kropiłam i została Ale fajny dzień
Iwonko ZJ ja myślę, że bratki przeżyły
Elu ja lubię takie dziwne niebka jak roduś zwinął listki to musiał być większy mróz niż u mnie, bo mój w dobrej formie
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Witaj Marysiu Ja też spędziłam cały dzień na działce , miałam nie wychodzić ale tak pięknie słoneczko świeciło że nie dałam rady wysiedzieć w domu , też troszkę popracowałam .
Teraz odpoczynek nam się należy
Miodunka czerwona śliczna niebo piękne i mnie podobne witało .
Serdecznie pozdrawiam i życzę miłej niedzieli
Teraz odpoczynek nam się należy
Miodunka czerwona śliczna niebo piękne i mnie podobne witało .
Serdecznie pozdrawiam i życzę miłej niedzieli
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 31 lip 2014, o 21:16
Marysiu kochana, co Ty taka wymęczona?
Napracowałaś się ostro. Odpoczywaj zatem, bo na cały tydzień wieszczą ładną pogodę.
Napracowałaś się ostro. Odpoczywaj zatem, bo na cały tydzień wieszczą ładną pogodę.
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Cudny wschód u mnie też dzisiaj było mroźno -2 lecz potem jak wyjrzało słonko zrobiło się znośnie .Tylko ten mroźny wiatr jednak trochę popracowałam .Wiem Marysiu ,że pracowałaś w pocie czoła, a nawet grzałaś sie przy ognisku chyba były też kiełbaski
-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Marysiu, czyli jest szansa, że jakiś królewicz ....no wiesz z tej żaby
Fajna kolekcja, ja jej też nie widziałam. A może jakaś sesja kolejna? Na pewno się pomnożyły, wszak też sprzyjają płodności
Fajna kolekcja, ja jej też nie widziałam. A może jakaś sesja kolejna? Na pewno się pomnożyły, wszak też sprzyjają płodności
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Maryś podglądam , podglądam ale już na 10stronie to muszę zameldować się
Masz doprawdy szczęście z niebem, że możesz fotografować go o różnych porach dnia .
A szaliczek pięknie rozrósł się .
Masz doprawdy szczęście z niebem, że możesz fotografować go o różnych porach dnia .
A szaliczek pięknie rozrósł się .
- andzia458
- 500p
- Od: 19 sty 2014, o 18:20
Dzień dobry Marysiu Wypoczęta i zregenerowana po pracowitej sobocie? Dużo dużo życzę
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=91408" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje siedlisko na Lubelszczyźnie
Moje siedlisko na Lubelszczyźnie
- Zenia
- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Witaj Marysiu. Piękny wschód, u mnie dziś podobny i bardzo mnie to cieszy. Wczoraj nareszcie i ja popracowałam na działeczce. . Pogoda dopisuje, jestem wymęczona ale szczęśliwa..a dziś jadę na targi ogrodnicze. . Pozdrawiam niedzielnie i życzę dużo .
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Witam w niedzielę!
Wczoraj już pisać nie miałam siły i dzisiaj ręce jeszcze drewniane i niestety pokłute
Tereniu ale uważaj na siebie, bo ostatnio za często niedomagasz Dwa ogrody to jednak ogromny wysiłek
Miodunkę trochę potraktowałam po macoszemu ale mam nadzieję że się rozrośnie, bo w poprzednim miejscu chciała mi zaróść grządkę Dzisiaj odpoczywamy i nabieramy sił na następny tydzień, więc zdrówka
Lucynko cóż jest trochę areału i naprawdę jest się gdzie zmęczyć
Może po jakimś czasie będzie coraz lepiej chyba że to nie zależy od rozruszania mięśni tylko od ich możliwości
Dobrej niedzieli
Jadziu wiatr był bo pracowałam w cienkim bereciku ale nie mroźny i pogoda była wymarzona do pracy. Przy ognisku były kiełbaski i piwko, a radochę miała też Lola bo w polu są nornice i karczowniki więc wykopała sporo dziur
Gosiu królewicz jeden mi wystarczy teraz wolałabym robotnika, ale nie wiem kogo trzeba całować
Właśnie sobie uzmysłowiłam, że sporo żab przybyło i trzeba je fotnąć
Misiu wiosna to i stron szybciej przybywa Niebo mam dzięki rozległym terenom które uwielbiam, bo tam można oddychać pełną piersią
Aniu w późniejszym wieku trzeba więcej czasu na regenerację więc niedziela odpoczynkowa
I ja Tobie słoneczka i miłej niedzieli
Zeniu to bardzo mnie cieszy, że już jesteś usatysfakcjonowana....i zmęczona No to dzisiaj przywieziesz nowe rośliny, a ja dzisiaj odpoczywam i jedynie jakieś zdjęcia spróbuje zrobić, bo wczoraj nie było kiedy Udanych zakupów i miłej niedzieli
A słońce trochę później ode mnie wstało, ale jest
i moje poletko zaczyna się zażółcać
Radosnej niedzieli wszystkim
Wczoraj już pisać nie miałam siły i dzisiaj ręce jeszcze drewniane i niestety pokłute
Tereniu ale uważaj na siebie, bo ostatnio za często niedomagasz Dwa ogrody to jednak ogromny wysiłek
Miodunkę trochę potraktowałam po macoszemu ale mam nadzieję że się rozrośnie, bo w poprzednim miejscu chciała mi zaróść grządkę Dzisiaj odpoczywamy i nabieramy sił na następny tydzień, więc zdrówka
Lucynko cóż jest trochę areału i naprawdę jest się gdzie zmęczyć
Może po jakimś czasie będzie coraz lepiej chyba że to nie zależy od rozruszania mięśni tylko od ich możliwości
Dobrej niedzieli
Jadziu wiatr był bo pracowałam w cienkim bereciku ale nie mroźny i pogoda była wymarzona do pracy. Przy ognisku były kiełbaski i piwko, a radochę miała też Lola bo w polu są nornice i karczowniki więc wykopała sporo dziur
Gosiu królewicz jeden mi wystarczy teraz wolałabym robotnika, ale nie wiem kogo trzeba całować
Właśnie sobie uzmysłowiłam, że sporo żab przybyło i trzeba je fotnąć
Misiu wiosna to i stron szybciej przybywa Niebo mam dzięki rozległym terenom które uwielbiam, bo tam można oddychać pełną piersią
Aniu w późniejszym wieku trzeba więcej czasu na regenerację więc niedziela odpoczynkowa
I ja Tobie słoneczka i miłej niedzieli
Zeniu to bardzo mnie cieszy, że już jesteś usatysfakcjonowana....i zmęczona No to dzisiaj przywieziesz nowe rośliny, a ja dzisiaj odpoczywam i jedynie jakieś zdjęcia spróbuje zrobić, bo wczoraj nie było kiedy Udanych zakupów i miłej niedzieli
A słońce trochę później ode mnie wstało, ale jest
i moje poletko zaczyna się zażółcać
Radosnej niedzieli wszystkim