Początek przygody
- justus27
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Początek przygody
Kasiu, już miałam pisać, żebyś nowe foteczki Ascostyllisowi Zrobiła, a tu niespodzianka, już są
Cudny kolorek ma ten Acotyllis
Nowości również piękne, falek peloric - palce lizać...
Ale...widzę, że i u Ciebie rozwija się pasja w stronę...masdevalli I to cieszy.
Piękne, nowe masdevallie i do tego kwitnące. Veitchiana i Falcons Gold najbardziej mnie zachwyciły, cudne
Cudny kolorek ma ten Acotyllis
Nowości również piękne, falek peloric - palce lizać...
Ale...widzę, że i u Ciebie rozwija się pasja w stronę...masdevalli I to cieszy.
Piękne, nowe masdevallie i do tego kwitnące. Veitchiana i Falcons Gold najbardziej mnie zachwyciły, cudne
- kinga_232
- 200p
- Od: 11 paź 2010, o 16:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kasiu piękne te Masdevallie, Falcons Gold najbardziej mi się podoba. Na Phalaenopsis parishii, czyżby pędzik
Pozdrawiam Kinga.
Moje storczyki
Moje storczyki
Vascostylis z kompletem kwiatków wygląda zachwycająco
Masdevallie też cudne, moja faworytka to peristeria x coccinea alba bo uwielbiam wszystko co ma coś wspólnego z fioletem Śliczności, naprawdę!
Zajrzyj do mnie, uskuteczniłam już (za pomocą męża oczywiście ) Twój pomysł na storczykowe półki. Jeszcze doświetlenia brakuje ale to na dniach. Jeszcze raz dziękuję
Masdevallie też cudne, moja faworytka to peristeria x coccinea alba bo uwielbiam wszystko co ma coś wspólnego z fioletem Śliczności, naprawdę!
Zajrzyj do mnie, uskuteczniłam już (za pomocą męża oczywiście ) Twój pomysł na storczykowe półki. Jeszcze doświetlenia brakuje ale to na dniach. Jeszcze raz dziękuję
Pozdrawiam, Agata
Moje storczykowe skarby
Moje storczykowe skarby
- Haim
- Od: 19 cze 2009, o 01:16
Kasiu, szok
Vascostyllis przepięknie wygląda rozkwitnięty, zresztą jutro będę miała okazję zobaczyć go na żywo ;)
Ile Masdevalli
No i znowu szok,
Mmm, Sugar Baby masz ;)
A veitchiana, oraz Falcons Gold odmiana żółta bardzo mi się podobają
Zresztą, wszystkie rewelacyjne, jak to Masdevallie, jestem tylko ciekawa rozmiaru kwiatów l
Vascostyllis przepięknie wygląda rozkwitnięty, zresztą jutro będę miała okazję zobaczyć go na żywo ;)
Ile Masdevalli
No i znowu szok,
Mmm, Sugar Baby masz ;)
A veitchiana, oraz Falcons Gold odmiana żółta bardzo mi się podobają
Zresztą, wszystkie rewelacyjne, jak to Masdevallie, jestem tylko ciekawa rozmiaru kwiatów l
- kasiunieczka_32
- 1000p
- Od: 19 maja 2010, o 08:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasiu koniecznie należy spróbować bo są niesamowite Jeśli się zdecydujesz to daj znać
Dusiu dziękuję
Martuś na żywo - rewelacja :P
Justynko dziękuję Tak: zauroczyły mnie masdevallie więc postanowiłam sobie kilka sprawić Zobaczymy jak się będą u mnie miały.
Kingo właśnie nie jestem pewna i raczej ciężko powiedzieć, czy nawet bym się ucieszyła gdyby to był pędzik - jest za młoda.
Agatko dziękuję i także jestem po wizycie u Ciebie: bomba
Asiu moja podstawowa wada to nabywanie hurtem Ale za to jaki efekt :P
Dusiu dziękuję
Martuś na żywo - rewelacja :P
Justynko dziękuję Tak: zauroczyły mnie masdevallie więc postanowiłam sobie kilka sprawić Zobaczymy jak się będą u mnie miały.
Kingo właśnie nie jestem pewna i raczej ciężko powiedzieć, czy nawet bym się ucieszyła gdyby to był pędzik - jest za młoda.
Agatko dziękuję i także jestem po wizycie u Ciebie: bomba
Asiu moja podstawowa wada to nabywanie hurtem Ale za to jaki efekt :P
- dorotakol
- Od: 30 maja 2009, o 20:03
I ja do Ciebie przygalopowałam, oczy mi z orbit wylazły i do jutra na pewno się nie pozbieram.....
Pozdrawiam Dorota!
cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=45150" onclick="window.open(this.href);return false;
cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=45150" onclick="window.open(this.href);return false;
- Uni57
- ZBANOWANY
- Od: 12 maja 2010, o 14:56
Śliczne te niebieskie storczyki, ale reszta też piękna! Bardzo podoba mi się nakrapiany peloric, nie dość, że wzór interesujący, to jeszcze ten zniewalający układ płatków. ;)
-
- 1000p
- Od: 17 maja 2010, o 09:55
Kasiu nie dziwię się, że tyle czasu Cię nie było na forum? pewnie siedziałaś przy tych wszystkich ślicznościach z językiem na wierzchu i zachwycałaś się każdym kolorem, kształtem, oryginalnością? No i wcale się temu nie dziwię, bo jest co oglądać i podziwiać
Powiedz mi jakie długie są liście na Twoim Phal parishii? Z tego co wyczytałam to dorosły ma liście o długości ok. 10 cm . Więc może ten Twój już wydoroślał i śpieszno mu do kwitnienia
A jeśli chodzi o Masdevallie to Masdevallia peristeria x coccinea alba na tych zdjęciach wygląda jakby miała meszek na płatkach taki miękki i delikatny puszek A za to Masdevallia veitchiana wygląda zadziornie i ma ognisty kolorek:) Wszystkie piękne!!
Ile zauważyłaś pędów na Masd. mahistrala?
Powiedz mi jakie długie są liście na Twoim Phal parishii? Z tego co wyczytałam to dorosły ma liście o długości ok. 10 cm . Więc może ten Twój już wydoroślał i śpieszno mu do kwitnienia
A jeśli chodzi o Masdevallie to Masdevallia peristeria x coccinea alba na tych zdjęciach wygląda jakby miała meszek na płatkach taki miękki i delikatny puszek A za to Masdevallia veitchiana wygląda zadziornie i ma ognisty kolorek:) Wszystkie piękne!!
Ile zauważyłaś pędów na Masd. mahistrala?
- Henrykbb
- Od: 28 lut 2010, o 13:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kasiu,proszę,nie opuszczaj już więcej forum ani na 4 ani tym bardziej na 8 czy więcej dni.
Nie przeżyjemy tego!!!
Czy te Masdevallie to ostatnio jakiś b.aktywny i złośliwy wirus,że tak wszyscy tylko o nich?!
Jeszcze trochę i braknie dla innych.Chyba przyjdzie zmienić plany. ;:107
Nie przeżyjemy tego!!!
Czy te Masdevallie to ostatnio jakiś b.aktywny i złośliwy wirus,że tak wszyscy tylko o nich?!
Jeszcze trochę i braknie dla innych.Chyba przyjdzie zmienić plany. ;:107
- kasiunieczka_32
- 1000p
- Od: 19 maja 2010, o 08:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Kasiu ale dałaś po oczach Pięknie rosną Ci roślinki, kwitną też cudownie no ta ogromna ilość nowości
Masdevallie przecudne też mnie ostatnio zauroczyły
Masdevallie przecudne też mnie ostatnio zauroczyły