alez ja służę pomocąactus pisze:Poza tym Dufinowa wiesz ,ze potrzebuje Twojej pomocy zeby nowy watek zalozyc
Actusowa kolekcja cz.II
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Actusowa kolekcja cz.II
Mam pytanie:
Dlaczego większość się cieszy jak zakwitnie im Mini Mark ? Ta roślina stosunkowo nie jest droga ok.50 zł
Czy polecacie go dla początkujących?
Dlaczego większość się cieszy jak zakwitnie im Mini Mark ? Ta roślina stosunkowo nie jest droga ok.50 zł
Czy polecacie go dla początkujących?
,,Wiem, że nic nie wiem"
Radosław
Radosław
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
dlatego, że chyba każde własne kwitnienie nas cieszy bez względu na to czy to Mini Mark czy inna hybryda a Mini Mark jest wyjątkowo ładny, więc cieszy podwójnie.. Co ma cena do rzeczy?
Milo mi Aniu ,ze odpowiedzials bo mi rece opadly
- Mariusz3357
- 1000p
- Od: 10 paź 2011, o 16:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kuriczka dlatego że Phal.Mini Mark jest hybrydą drugorzędową rodzaju Phalaenopsis
Powstał w wyniku krzyżowania : Phal.Micro Nova(phal.maculata x phal.lobbii) x Phal. philippinensis czyli jest hybrydą mniej spotykaną niż zwykłe "marketowce" i wyższą rangą. Jest tak samo łatwy jak inne hybrydy.
Powstał w wyniku krzyżowania : Phal.Micro Nova(phal.maculata x phal.lobbii) x Phal. philippinensis czyli jest hybrydą mniej spotykaną niż zwykłe "marketowce" i wyższą rangą. Jest tak samo łatwy jak inne hybrydy.
Pozdrawiam Mariusz3357
I tym optymistycznym Mini Markowym akcentem zamykamy ta czesc "actusowych" zmagan .Kontynuacje mojego watku znajdziecie tutaj:Actusowa kolekcja cz. III.Prosze moderatora o zamkniecie mojego watku.